Red Hot Chili Peppers

*RHCP 4ever*:
Posto ZNAM da je ovo bilo upuceno meni, nemam komentara. Rekla sam sta sam imala milion puta. Ako to nisi shvatio, zao mi je. Ponovicu ti opet-BILO MI JE SUPER, ALI NISAM PRISTRASNA!!! Uostalom, misli sta hoces!!!
Alo bre o čemu ti pričaš, pročitaj prethodne komentare i prestani da se ponašaš kao da si ti jedina ovde na forumu pa moram njoj da se obraćam. Moj komentar je onima koji su opisani u tekstu. Ako si se pronašla među njima onda stvarno imaš nekih problema. Batali se više praznih priča...

FLUID:
Alo bre o čemu ti pričaš, pročitaj prethodne komentare i prestani da se ponašaš kao da si ti jedina ovde na forumu pa moram njoj da se obraćam. Moj komentar je onima koji su opisani u tekstu. Ako si se pronašla među njima onda stvarno imaš nekih problema. Batali se više praznih priča...

Ja sam rekla sta sam imala. Gotovo. Kraj price! ;)

Zefirra:
Fluid gde ti je stagnantna tacka? :)
...mani se dece...generalno zbog otalnog zajeba organizacije...90% ljudi se grozno provelo...
Ma ne smem da išta napišem, odmah se neko oseti prozvanim i svako tumači kako hoće... :roll: Ovo stvarno postaje smešno...
Ne govorim ja o organizaciji (ako smem uopšte nešto da govorim), prevenstveno govorim i o samom koncertu. Da me je koncert "otkinuo" bilo bi me baš briga da li je padala kiša ili da li je bio saobraćajni kolaps... ali baš bi me bilo briga na kvadrat jer mi ne bi bilo prvi put da sam se negde u prevozu gurao ili kisnuo... ali nije tako bilo. A ko tvrdi suprotno neka pročešlja forume i neka vidi globalno raspoloženje, npr. neka ode na forum B92, i vidi tu količinu nezadovoljstva i samom svirkom Peppersa. Ljudi su očekivali da im bude pruženo onoliko koliko sam bend vredi, a to znači mnogo. A pruženo je mnogo malo, hladno bez emocija... ej a prvi put su ovde i ko zna kad i da li će ikad više doći. E to najviše boli. Taj odnos kao da smo šugavi. :roll:

Jao Dzon.....nadam se da ce mu biti dobro,kad saznate nesto ljudi obavezno ostavite post da vidim.....ne razumem kako ovi sto su kao razocarani i sl. mogu i dalje da se*u ....pa samo procitajte ono sa foruma b92 sto sam citirala dve tri stranice pre i pogledajte Dzonovu sliku kako daje sve od sebe na bini!!! obozavam ih,svu cetvoricu.

Zefirra:
...pa eto ako ti draze...ja iskreno i potpuno saosecam s tobom...i mnogi ljudi...
...medjutim ovo je tema RedHotChiliPeppers i zna se koga ovde najvishe ima...tako da
...nemoj se nervirati ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Čekaj da se razumemo kao ljudi...
Ne mrzim Pepperse, čak šta više i dalje su mi jedan od najboljih bendova :!: E sad ko sve sebe ne naziva fanom ja se ne usuđujem da to kažem, jer biti fan znači mnogo više. Iako slušam Pepperse evo sad se preslišavam punih 15 godina ne mogu to reći. Mislim da se ovde mešaju babe i žabe... jer kritikovati nekog dobronamerno ne znači i mrzeti. Pošto je ovo Srbija gde se sve postiže lomljenjem preko kolena ništa me i ne čudi. Tako su za vreme Slobe kritičari njegove vlasti nazivani izdajnicima, tako i ja koji kritikujem jedan od mojih omiljenih bendova mrziteljem istih. Kakva ironija... da budeš proglašen od "svojih" za nekog ko nisi. A koliko puta sam se samo raspravljao sa ljudima o kvalitetima Peppersa i o njihovoj muzici, a vidi sad ovo...
Kad nešto nije bilo kako treba reći ću uvek makar mi priraslo za srce. Sad ipadoše ovde neki veći ljubitelji Peppersa od onih koji godinama "žive sa Peppersima"... :roll: Stvarno jadno...

FLUID:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Čekaj da se razumemo kao ljudi...
Ne mrzim Pepperse, čak šta više i dalje su mi jedan od najboljih bendova :!: E sad ko sve sebe ne naziva fanom ja se ne usuđujem da to kažem, jer biti fan znači mnogo više. Iako slušam Pepperse evo sad se preslišavam punih 15 godina ne mogu to reći. Mislim da se ovde mešaju babe i žabe... jer kritikovati nekog dobronamerno ne znači i mrzeti. Pošto je ovo Srbija gde se sve postiže lomljenjem preko kolena ništa me i ne čudi. Tako su za vreme Slobe kritičari njegove vlasti nazivani izdajnicima, tako i ja koji kritikujem jedan od mojih omiljenih bendova mrziteljem istih. Kakva ironija... da budeš proglašen od "svojih" za nekog ko nisi. A koliko puta sam se samo raspravljao sa ljudima o kvalitetima Peppersa i o njihovoj muzici, a vidi sad ovo...
Kad nešto nije bilo kako treba reći ću uvek makar mi priraslo za srce. Sad ipadoše ovde neki veći ljubitelji Peppersa od onih koji godinama "žive sa Peppersima"... :roll: Stvarno jadno...
Ma ne obracjaj pazhnju...
kako god da se okrene,imam gadan osecjaj da ti bolje poznajesh Peperse i njihovu muziku nego ova popaljena.:roll:
sve se pitam,kad li je otkrila Peperse?
Toliku napaljenost nisam videla odavno.

milicaanchy:
kako god da se okrene,imam gadan osecjaj da ti bolje poznajesh Peperse i njihovu muziku nego ova popaljena.:roll:
Uh... dobro je da bar neko kapira šta hoću da kažem... :)
Yebo te... ovo je kao pred Haškim tribunalom... neko dokazivanje nekima tamo... :roll: samo još ovi samoproklamujući fanovi da stave perike i suđenje za izdaju može da počne... :lol: :lol: :lol:

milicaanchy:
toliku napaljenost!!!!! :x strasno!!!
a otkrila ih je prekjuce, a juce pocela da slusa! i sebe smatra najvecim fanom! :lol: :lol: :lol: kakva samouverenost! :D :D

pored mene bila zena od 40tak godina, dosla je iz rusije,, bila je na par koncerata rhcp-a i kaze da gori koncert u zivotu nije videla!!! :shock: cudno zar ne??? :lol: :lol: :lol:
a mi se bas dobro proveli!!! videli entonija i ekipu na bimovima! :evil:

a ova mala dosla na jedan koncert verovatno prvi u zivotu i prica mi neke nebuloze! :mad: :lol: :lol: :lol: :lol:

martina_hingis:
toliku napaljenost!!!!! :x strasno!!!
a otkrila ih je prekjuce, a juce pocela da slusa! i sebe smatra najvecim fanom! :lol: :lol: :lol: kakva samouverenost! :D :D

pored mene bila zena od 40tak godina, dosla je iz rusije,, bila je na par koncerata rhcp-a i kaze da gori koncert u zivotu nije videla!!! :shock: cudno zar ne??? :lol: :lol: :lol:
a mi se bas dobro proveli!!! videli entonija i ekipu na bimovima! :evil:

a ova mala dosla na jedan koncert verovatno prvi u zivotu i prica mi neke nebuloze! :mad: :lol: :lol: :lol: :lol:

'Ajde ne se*i!!! Ko si ti da pricas o mom znanju o Peppersima?! Nisam za dzabe samouverena u svoje znanje o njima!!! Nema stvari koju ne znam o njima!!! ZNAM SVE, ukljucujuci i informacije o njihovim prijatejima, porodicama, devojkama.. Znam i datum vencanja Anthonyjevih babe i dede!!! ZNAM SVE!!! Ne bih pricala da ne znam!!!!

*RHCP 4ever*:
'Ajde ne se*i!!! Ko si ti da pricas o mom znanju o Peppersima?! Nisam za dzabe samouverena u svoje znanje o njima!!! Nema stvari koju ne znam o njima!!! ZNAM SVE, ukljucujuci i informacije o njihovim prijatejima, porodicama, devojkama.. Znam i datum vencanja Anthonyjevih babe i dede!!! ZNAM SVE!!! Ne bih pricala da ne znam!!!!
A da odes kod doktora da ti promeni terapiju?

Back