ivanafreakystyley
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
Btw,nemam blage veze da koristim rapidshare,stvarno sam duduk za sve.Priznajem!
j*biga!Budite dobri pa mi objasnite,verujem da je lako,ali ja sam ja i meni se sve treba objasniti!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne smotanija od mene,kao sto vidis meni sve treba posebno da se objasniOktobar1864:da..ali moze li da se skine na komp klip> i gde da nadjem taj grabber?bas sam smotana...
Ako obratish paznju na moje prethodne postove videcesh da nisam uopshte poredio Stounse i R.H.C.P. nego sam samo pitao za mishljenje ko ce okupiti vishe publike,a neki poput brzoplete IVANE su to shvatili kao poredjenje i odmah poceli sa pljuvanjima po Stounsima,cime su dokazali koliki su kreteni,ali OK,to je njihov problem vec,necu da raspravljam o tome!Nevole Stounse,OK.Ni ja nevolim narodnjake pa nepljujem po njima!Desecration Smile:Preko sajta je ne isporučuju ovde, probala sam svojevremeno, kad je prijateljica to naručivala za mene htela je da isporuče na moju adresu, i pojavio se natpis banned country :shock:
Izvini, a odakle ti to?
Svirana je mnogo puta i 2003.i 2004, pa pobogu, nalazi se i na Live at Slane i na Live in Hyde Park! Sad, jeste, posle 2004. je nisu više svirali.
Takve stvari su se dešavale u SAD, tako su uostalom Funky Monks i Apache Rose Peacock prvi put odsvirane...sad, SUMNJAM da nas smatraju zahtevnom publikom....
Whitesnake, ostavi dete na miru. Nije lepo kad započinješ te kavge, pa još psuješ. Ne možeš tek tako da očekuješ od generacije rođene početkom devedesetih da zna sve i voli sve! Ne vole Stonse? Njihova stvar. Njihovo mišljenje. Nije sad neko rekao da su bebe grozne i da treba pobiti sve majke pa da se toliko štrecamo? Isto tako, kao što je već rečeno, ne možeš da porediš Stonse i Pepperse, to su dva različita benda, i nije "staž" u pitanju, već mnogo, mnogo toga.
E da, a ako vam kažem da menadžment oba benda radi ista kompanija, Ultra Star? ;-)
Treći bend za koji rade je U2.
To nikako nebih bilo zdravodifrent from others...:pored was cu i ja postati rhcp fan![]()
Imam ja,nazalost!Takav idiotizam se nevidja cesto,zato sam ga stavio u svoju kolekciju najdebilnijih koncerata...difrent from others...:RHCP fanovi moji ima li neko taj njihov cuveni koncert gde su goli ko od majke rodjeni samo sto su navukli carape na ku_rac?
maja_d_2006:e, gde to ima da se skine? zelim da vidim tu glupost
Whitesnake:Imam ja,nazalost!Takav idiotizam se nevidja cesto,zato sam ga stavio u svoju kolekciju najdebilnijih koncerata.......zamisli.....landara ku_rac .....strashno .... No Comment!
.hmhmhmhm,uvek se iznerviram kad to uradim,al par cm ,manje vise,nije bitmo....pa recite mi da nije bitno,utesite me...
Haaaaaaaaaa,znala sam da nije bitno,hehe,huhu.Desecration Smile:Ivana, podaci su uvek različiti, to uopšte nije važno. Pogotovo je tu prisutan još jedan faktor: i Entoni i Fli na slikama pokušavaju da budu viši nego što to ustvari jesu, a Džona baš briga, pa se vrlo često pogrbi i izgleda kao paticvrk![]()
Jel NAJ odvojeno od VECI?Desecration Smile:Taman htedoh da ti kažem da si napravila jednu veliku grešku, ali ispravila si je dok sam ja stigla...i dobro je, jer su takve stvari posle fatalne na prijemnom.

ivanafreakystyley:Jel NAJ odvojeno od VECI?Trudim se da ih ne pravim,posto bih ipak da upisem filolosku....
![]()
Desecration Smile:Naravno da je odvojeno
Sve sam ja vec smislila..........