Red Hot Chili Peppers

Heather? Nisam sigurna. Imam na MSN jednu ludaju koja STALNO PIŠE VELIKIM SLOVIMA i kojoj ne smem da spomenem tu Heather, jer ona onda onda misli da sam ja "na njenoj strani" i "da je možda poznajem". A drugo, njih dvoje su 3-4 puta već raskidali. U jednom trenutku, ona je bila sa Vincentom Gallom (taj tip je KRETEN!).

funky_monk:
Napravio sam mali research!
Alderon nije osoba! Retko je kao ime uopste! Postoji mesto koje cak nije ni blizu kalifornije i postoje tu neke zloglasne sekte! Tako da je malo verovatno da je to to! Postoji neka kompanija koja se bavila nekim sumnjivim poslovima (whatever), tako da je i to malo verovatno! Ispostavlja se da je alderon izmisljena planeta iz star wars-a i da je zelja bila samo da se pokaze kakvi su ustvari kalifornija i holivud! Sminka, plastika, maske i to.......! Zato i kaze "space may be a final frontier, but its made in hollywood basement!" (btw pise se alderaan)

Auh, al' je tebi dosadno! :lol:

While the official release date of the Snow video has been set to the 4th Nov., it has now also been revealed that the video will differ to what was known 'til today. The shot done by Tony Kaye, who already directed the video to Dani California, will definitely not be used in any form. Instead there will be footage compiled from the two New Jersey shows, the Red Hot Chili Peppers played this October.

Kontam onda da one slike koje smo videli zahvaljujući DS zapravo ne važe?
Raskinuli su sa Kayeom, šta li??
To definitivno znači da je spot sranje...

Back