Danas je jedna moja ortakinja (koja je inace isto rocker kao i ja) donela u skolu knjigu koju je kupila, a to je u stvari dnevnik Kurta Cobein-a. Kako extra! Sve su skenirali kako je i bilo. Kad bi bilo tako i za Anthony-ja... 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jesi li znao da je TEARJERKER (sa One hot minute-a) posvecena Kurtu.skrobi90:Danas je jedna moja ortakinja (koja je inace isto rocker kao i ja) donela u skolu knjigu koju je kupila, a to je u stvari dnevnik Kurta Cobein-a. Kako extra! Sve su skenirali kako je i bilo. Kad bi bilo tako i za Anthony-ja...![]()
:shock: Šta rećinikodim:Posle svega, rekao bih da su fanovi Pepersa nalik sektasima, potpuno izlovani od svakom misljenja koje se ne poklapa sa njihovim, tj. vasim, tvojim...kako god.
...Znala...apache:Ili znala...
Ja sam procitala jos pre godinu dana kad mi ju je cale doneo iz Londona. Tek su je sad objavili kod nas, inace, naslov je Scar tissue, kao i pesma.Romanticarka:RHCP su najbolji,stvarno ih volim!!!Kad bi samo dosli u BG....Je l ste videli da je Antony izdao knjigu po onoj njihovoj pesmi "Zive rane"?Ja sam je videla na sajmu i nazalost je nisam kupila(mada ne verujem da je Antony neki pisac,ali dobro sad)...
apache:Ja nisam. Nesto mi je bezveze sto radi "sa strane". Cini mi se da je suvise veliki egocentrik.
Ajde videcemo nesto. Za Bitlse ne znam, ne slusam takvu muziku. Nakon citanja knjige meni se malo promenilo misljenje, sad znam zasto su neke pesme takve kakve jesu, pa se manje bunim protiv poslednja 2 albuma. I meni je calif mnogo bolji nego btw. Slusala sam ih dok su bili aktuelni, ali kada prodje odredjeno vreme najcesce pustim stare stvari.Spiritcraft:I Bitlsi su mekani, ali su i dalje dobri, zar ne?
Moji omiljeni albumi su redom: Blood Sugar Sex Magik, One Hot Minute, Californication.
Sto se tice toliko ovog poslednjeg mislim da ga bez razloga stavljaju u isti kos sa By The Way. Tacno da su ovi albumi komercijalno najuspesniji, ali mislim da se njihovi albumi toliko razlikuju da svaki moze biti prica za sebe. Ja bih pre delio albume na eru pre i posle Mother's Milk.
Za toliko osporavani osporavani By The Way slazem se da je prilicno ljigav, ali i mislim da i dalje ima dobre pesme.
Nego, jel' postoji bilo kakva sansa da se ja dokopam tih Johnovih albuma?
Samo da ne zaboravisSpiritcraft:Nego, jel' postoji bilo kakva sansa da se ja dokopam tih Johnovih albuma?