Basista se zove Michael Balzary (tako nesto), a zovu ga Flea. Ja imam sve njihove albume osim ona prva dva gde su im pesme stvarno sranje, i gde im je retardiran tekst. Imam neke knjige o njima ukljucujuci i Scar tissue od Anthony -ja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skrobi90:Basista se zove Michael Balzary (tako nesto), a zovu ga Flea. Ja imam sve njihove albume osim ona prva dva gde su im pesme stvarno sranje, i gde im je retardiran tekst. Imam neke knjige o njima ukljucujuci i Scar tissue od Anthony -ja.
Ne!!! Naprotiv! Flea bas nije skolovan! Njega je naucio da svira bivsi pokojni gitarista RHCP-a Hillel Slovak! Veruj mi, citala sam Scar tissue...nikodim:Taj Flea je bas opasan gitarista... cak je i skolovan. Posto je zavrsio neku muzicku skolu (ne znam koju), uzimao je casove kod nekog "cice" koji je inace jazz basista.
skrobi90:Ne!!! Naprotiv! Flea bas nije skolovan! Njega je naucio da svira bivsi pokojni gitarista RHCP-a Hillel Slovak! Veruj mi, citala sam Scar tissue...
FLUID:RED HOT CHILI PEPPERS su nešto najbolje što je iznedrila rock muzika!!!
Ha hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahaha hahahaaaaaaaaaahhhhhhhhhhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha..................
..........odavno nisam cuo nesto smesnije........))))))))))))))))))
...
skrobi90:Jel to bilo ironicno ili sarkasticno???
Smeh ti je malo previše nesnošljiv.Hesse:RED HOT CHILI PEPPERS su nešto najbolje što je iznedrila rock muzika!!!
Ha hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahaha hahahaaaaaaaaaahhhhhhhhhhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha..................
..........odavno nisam cuo nesto smesnije........))))))))))))))))))
...
skrobi90:Basista se zove Michael Balzary (tako nesto), a zovu ga Flea. Ja imam sve njihove albume osim ona prva dva gde su im pesme stvarno sranje, i gde im je retardiran tekst. Imam neke knjige o njima ukljucujuci i Scar tissue od Anthony -ja.
RashaPFC:E da im nisu ta dva albuma ko zna gde bi sad bili
apache:Inace ne kapiram u cemu je stvar... Mozemo da razgovaramo o razlicitim ukusima, nikakav problem. Ali PEPPERSI su bend koji je toliko kvalitetan, jedinstven, koji ima svoju pricu. Ljudi koji ne slusaju takvu muziku ne moraju ih voleti, ali osporavati njihov znacaj i kvalitet?! To je vec smesno...
apache:1. Bila bih LJUBAZNA da ti objasnim
apache:2. O kakvoj slici pricas?!
apache:3. Nisu 50, nego svih 100%
Fency_Killer :Koliko su znacajni,paaa...nisam bas siguran,koliko su kvalitetni i to je diskutabilno,ali jednistveni sigurno jesu...Interesantni su,u svakom slucaju...
apache:Flea je zvanicno jedan od najboljih basista ikada postojecih
apache:John jedan od najboljih gitarista
apache:Chad je odoican bubnjar
apache:KOLIKO SU ZNACAJNI DOVOLJNO GOVORI TO STO SU USTANOVILI NOVI MUZICKI PRAVAC!!!!!!!!!!