Red Hot Chili Peppers

Basista se zove Michael Balzary (tako nesto), a zovu ga Flea. Ja imam sve njihove albume osim ona prva dva gde su im pesme stvarno sranje, i gde im je retardiran tekst. Imam neke knjige o njima ukljucujuci i Scar tissue od Anthony -ja.

skrobi90:
Basista se zove Michael Balzary (tako nesto), a zovu ga Flea. Ja imam sve njihove albume osim ona prva dva gde su im pesme stvarno sranje, i gde im je retardiran tekst. Imam neke knjige o njima ukljucujuci i Scar tissue od Anthony -ja.

Taj Flea je bas opasan gitarista... cak je i skolovan. Posto je zavrsio neku muzicku skolu (ne znam koju), uzimao je casove kod nekog "cice" koji je inace jazz basista.

RED HOT CHILI PEPPERS su nešto najbolje što je iznedrila rock muzika!!!
Znate u čemu je problem, ne računajući one koji vole pusto tursko?
Problem je što većina ljudi ne prašta uspeh. Čim neko nešto uspe i počne da štrči krene pljuvanje i filozofija. Hteli neki da priznaju ili ne moja prva rečenica je istinita.

nikodim:
Taj Flea je bas opasan gitarista... cak je i skolovan. Posto je zavrsio neku muzicku skolu (ne znam koju), uzimao je casove kod nekog "cice" koji je inace jazz basista.
Ne!!! Naprotiv! Flea bas nije skolovan! Njega je naucio da svira bivsi pokojni gitarista RHCP-a Hillel Slovak! Veruj mi, citala sam Scar tissue...

FLUID:
Ha hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahaha hahahaaaaaaaaaahhhhhhhhhhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha..................
..........odavno nisam cuo nesto smesnije........;)))))))))))))))))))
;)
;);)
:)
...

Hesse:
Ha hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahaha hahahaaaaaaaaaahhhhhhhhhhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha..................
..........odavno nisam cuo nesto smesnije........;)))))))))))))))))))
;)
;);)
...
Smeh ti je malo previše nesnošljiv.
Ti kao veliki muzički stručnjak ima pravo na takav smeh. Kad odrasteš i budeš zreo shvatićeš neke stvari, a do tada se loži na šta ti duša hoće. :-D

Inace ne kapiram u cemu je stvar... Mozemo da razgovaramo o razlicitim ukusima, nikakav problem. Ali PEPPERSI su bend koji je toliko kvalitetan, jedinstven, koji ima svoju pricu. Ljudi koji ne slusaju takvu muziku ne moraju ih voleti, ali osporavati njihov znacaj i kvalitet?! To je vec smesno...

apache:
Inace ne kapiram u cemu je stvar... Mozemo da razgovaramo o razlicitim ukusima, nikakav problem. Ali PEPPERSI su bend koji je toliko kvalitetan, jedinstven, koji ima svoju pricu. Ljudi koji ne slusaju takvu muziku ne moraju ih voleti, ali osporavati njihov znacaj i kvalitet?! To je vec smesno...

Pa dobro... ako su zaista bas toliko kvalitetni, dobri, posebni... kako god. Da li bi bio ljubazan da objasnis njihov kvalitet, jedinstvenost, znacaj...? Misim da bi slika bila daleko potpunija od ovoga sto si napisao. Jer u principu... oni nisu ni 50% od navedenog. Ali, ako gresim, sto je vrlo moguce, ti ces mi reci sta je to... ;)

apache:
1. Bila bih LJUBAZNA da ti objasnim

Izvini, oprosti, pardon... to nije bila namerna greska... zaista. Pa kda bi bila ljubazna... navali onda, cekam, bas me zanima sta je to.

apache:
2. O kakvoj slici pricas?!

O slici u smislu price koju si u citiranom postu ostavila, a vezano je za Peppers-e i nacin na koji si ih „podigla“ na mesto na kom svakako nisu i nece biti.

apache:
3. Nisu 50, nego svih 100%

Pa dobro, hoces li mi reci sta je to sto ih cini takvima, kako si ih opisala? Ovo je prilicno mrsavo objasnjenje, koje i ne ide u prilog tvojoj tvrdnji da su... sta si vec napisala.

Fency_Killer :
Koliko su znacajni,paaa...nisam bas siguran,koliko su kvalitetni i to je diskutabilno,ali jednistveni sigurno jesu...Interesantni su,u svakom slucaju...

To je i moje misljenje, bas to da nimalo nisu znacajni za muziku uopsteno govoreci, kao i njihov kvalitet, razume se. A da su interesantni, naravno da jesu, jer da nisu ne bi ih bilo ni ovde ni na drugim mestima. Samo treba, razdvojiti te potpuno razlicite stavke.

Flea je zvanicno jedan od najboljih basista ikada postojecih, John jedan od najboljih gitarista, procitaj neki par tekstova, starijih i to ti dovoljno govori o Anthony-u, Chad je odoican bubnjar, odgledaj vecinu koncerata, procitaj njegovu knjigu, a o tome KOLIKO SU ZNACAJNI DOVOLJNO GOVORI TO STO SU USTANOVILI NOVI MUZICKI PRAVAC!!!!!!!!!!

apache:
Flea je zvanicno jedan od najboljih basista ikada postojecih

Bravo za najboljeg basistu... Sta li bi rekao Cristian Mc B. Da je cuo ovakvu glupost...

apache:
John jedan od najboljih gitarista

Uuuuu... bravo i za njega... A Joe Pass i ostala mnogobrojna gartnitura gitarskih virtuoza...

apache:
Chad je odoican bubnjar

E, ovo vec nije uredu... mislio sam da je i on najbolji.

apache:
KOLIKO SU ZNACAJNI DOVOLJNO GOVORI TO STO SU USTANOVILI NOVI MUZICKI PRAVAC!!!!!!!!!!

I „grandovci“ su izmislili novi muzicki pravac, dr Iggy i drugari takodje.... samo sto nisu napisali knjigu o tome, izumiteljsku knjigu...
Skoro nisa procitao ovako nesto... definitivno si me ubedila da su najbolji. Posto je sutra nedelja, odmah u ponedeljak odlazim na tetoviranje... naravno, motivi su prepoznatljivi i vrlo poznati.
Hvala na objasnjenju... ;)

Back