Red Hot Chili Peppers

Stefan Milan:
i ja sam jedan od onih koji se zgrazava na pomisao Pepersa od Cali. pa na ovamo......stare stvari su dovoljno jake da bi ih preslushale nove generacije.......

shto se tice koncerta......pa naravno da bi ih voleo videti, a ovi skeptici nek naprave topic sa radnim naslovom KAKO SAM SE RAZOCARAO/LA NA KONCERTU........

moj kum,inace bubnjar, ih je uzivo slushao i odushevio se.......

mislim da poseban shmek pesmama daje i promena gitarista mislim na svakom albumu.....tako svaki od novih gitarista, a gitara je i dalje No.1instrument bar u ROCK muzici,unosi novi zvuk......
Nisu toliko gitarista izmenili, na albumima ima ukupno 3 razlicita, od toga john frusciante je svirao i pre dave navara. A u medjuvremenu ih je bilo jos mada nisu ostali dovoljno dugo da ucestuju na albumu

Ma stvar je u tome sto imas ljude koji slusaju avril i ostale bljuvotine i njima se sada svidjaju peppersi, od toga mi je muka! Svako je sad peppers fan, a kada bi culi bilo sta sa freaky styley-a na primer, verovatno bi se samo namrstili. Mada ja se nesto nadam da ce novi album biti dobar, barem prema pesmi black cross koji su svirali u hyde parku... osim ako to nije neka obrada, u tom slucaju se izvinjavam na neobavestenosti...

pricha o komercijali....u sluchaju californicationa....shto se mene tiche ne vazhi....zvuk je fantazija....i nije shteta shto je blizhi masama....mozhemo naglabati kako su se sad definisali....kako je novi period....mozhe svashta...istina je da je album skroz dobar

im a little pea....

Sta mislite o ,po meni,najvecem bendu na svijetu?Koja vam je omiljena pjesma ,album...

img.php

Peppersi... mozda vam sada razbijam koncepciju, ali to je prilicno dosadan band. Posebo sa posladnje dva albuma... sta reci... jedini koji vredi u tom bendu je basista (zaboravih ime), ostalo... pa nista, bas nista. Mada moram priiznati da imam cak dva tri njihova albuma... ;)

Back