the big one
Zainteresovan član
- Poruka
- 156
A sta fali pesmi Californication?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu toliko gitarista izmenili, na albumima ima ukupno 3 razlicita, od toga john frusciante je svirao i pre dave navara. A u medjuvremenu ih je bilo jos mada nisu ostali dovoljno dugo da ucestuju na albumuStefan Milan:i ja sam jedan od onih koji se zgrazava na pomisao Pepersa od Cali. pa na ovamo......stare stvari su dovoljno jake da bi ih preslushale nove generacije.......
shto se tice koncerta......pa naravno da bi ih voleo videti, a ovi skeptici nek naprave topic sa radnim naslovom KAKO SAM SE RAZOCARAO/LA NA KONCERTU........
moj kum,inace bubnjar, ih je uzivo slushao i odushevio se.......
mislim da poseban shmek pesmama daje i promena gitarista mislim na svakom albumu.....tako svaki od novih gitarista, a gitara je i dalje No.1instrument bar u ROCK muzici,unosi novi zvuk......
Pazi, ja sam suvise subjektivna... Nije to nekvalitetna muzika, daleko od toga, samo to nisu peppersi. Preslusaj ranije albume pa ces videtithe big one:A sta fali pesmi Californication?
Slazem se da su uvek donekle drugaciji, samo sam rekla da ih nisu toliko izmenjali, nisam htela da protivrecim tvom zakljuckuStefan Milan:@ apache
da ali dovoljno da pri svakom albumu, bar ja, cujem neshto novo......mozhda je to profesionalna deformacija...........