Red Hot Chili Peppers

mislim da samo nas par ovde zna koliko RHCP4ever voli pepperse!!!
ona ih sigurno ne slusa od juce...to mozete reci za nekog koga znate,a posto nju ne znate...molim tisina!!!
i ja jako dobro znam da bi ona sve dala da na minut bude sa njima,pogotovo sa anthom!!!
i zato...kad proverite njeno znanje o divnim peppersima,onda se javite...neznalice!!!

moscow_girl:
ona ih sigurno ne slusa od juce...to mozete reci za nekog koga znate,a posto nju ne znate...molim tisina!!!
i ja jako dobro znam da bi ona sve dala da na minut bude sa njima,pogotovo sa anthom!!!
i zato...kad proverite njeno znanje o divnim peppersima,onda se javite...neznalice!!!

Hvala! :wink: Ja ih sve podjednako volim, kao sto znas, ali Anthony mi je najlepsi! Hvala puuuuuuno, divna si! :wink:

moscow_girl:

slazem se sa tobom!znas i ja bih dala se da budem na 1 minut sa njima..naravno i sa anthom...i to sam svima stavila do znanja...
a sto se nje tice,ja sam rekla....ona je zaista jedna od retkih koje znam,a da zaista voli pepperse,i zna SVE o njima...

Sherlock:
FLUID bre opet diskutujes sa decom?
Vracaj se na sport, ceka nas Zrinjski za koju nedelju :lol: :lol:
Ma ćuti, ovde samo da stave perike i da podele uloge pa da počne suđenje izdajici Peppersa koji se drznuo da kaže za jedan od svoji omiljenih bendova da su imali loš koncert. Sram me bilo kako sam mogao da to uopšte i kažem, odakle mi pravo kad ih slušam tek 15 godina da kažem to, obrukao sam se što sam čuo da nije bilo kako treba, aauuu šta ću sad, ne gine mi robija... :shock: :lol: :lol: :lol: Samo ne znam ko će da preuzme ulogu Karle Del Ponte, velika je konkurencija. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego, dabogda Zrinjski igrao kako su Peppersi svirali u Inđiji, bezvoljno, bez energije,.. uh opet je... izvinjavam se uvređenim fanovima... osudite me već jednom... da prelomimo... :D :lol:

*RHCP 4ever*:
'Ajde ne se*i!!! Ko si ti da pricas o mom znanju o Peppersima?! Nisam za dzabe samouverena u svoje znanje o njima!!! Nema stvari koju ne znam o njima!!! ZNAM SVE, ukljucujuci i informacije o njihovim prijatejima, porodicama, devojkama.. Znam i datum vencanja Anthonyjevih babe i dede!!! ZNAM SVE!!! Ne bih pricala da ne znam!!!!

izgleda da vise znas o njihovim privatnim zivotima, nego o njihovoj muzici!!!!
boli mene q..... kad su se vencali njegovi baba i deda , ja ne znam kad se moji uzeli, a da lomim ja glavu koju ti ocigledno nemas, svakakvim glupostima!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ej reci mi bogati posto toliko znas koje je gace nosila njegova BABA na vencanju! :evil:
cisto da znam! onako informativno! :wink:

martina_hingis:
boli mene q..... kad su se vencali njegovi baba i deda , ja ne znam kad se moji uzeli, a da lomim ja glavu koju ti ocigledno nemas, svakakvim glupostima!!
ej reci mi bogati posto toliko koje je gace nosila njegova BABA na vencanju! :evil:
cisto da znam! onako informativno!
:wink:
Pa nećemo valjda u detalje. Uglavnom su bile bele boje... za marku ćeš ostati uskraćena... :lol: :lol: :lol:

martina_hingis:
boli mene q..... kad su se vencali njegovi baba i deda , ja ne znam kad se moji uzeli, a da lomim ja glavu koju ti ocigledno nemas, svakakvim glupostima!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ej reci mi bogati posto toliko znas koje je gace nosila njegova BABA na vencanju! :evil:
cisto da znam! onako informativno! :wink:

Ne citas lepo, rekla sam da znam SVE o njima, tu NARAVNO spada i njihova muzika!!! Ja sam ih zbog nje i zavolela i otkrila sve o tim divnim ljudima!

Back