FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Alo bre o čemu ti pričaš, pročitaj prethodne komentare i prestani da se ponašaš kao da si ti jedina ovde na forumu pa moram njoj da se obraćam. Moj komentar je onima koji su opisani u tekstu. Ako si se pronašla među njima onda stvarno imaš nekih problema. Batali se više praznih priča...*RHCP 4ever*:Posto ZNAM da je ovo bilo upuceno meni, nemam komentara. Rekla sam sta sam imala milion puta. Ako to nisi shvatio, zao mi je. Ponovicu ti opet-BILO MI JE SUPER, ALI NISAM PRISTRASNA!!! Uostalom, misli sta hoces!!!

E sad ko sve sebe ne naziva fanom ja se ne usuđujem da to kažem, jer biti fan znači mnogo više. Iako slušam Pepperse evo sad se preslišavam punih 15 godina ne mogu to reći. Mislim da se ovde mešaju babe i žabe... jer kritikovati nekog dobronamerno ne znači i mrzeti. Pošto je ovo Srbija gde se sve postiže lomljenjem preko kolena ništa me i ne čudi. Tako su za vreme Slobe kritičari njegove vlasti nazivani izdajnicima, tako i ja koji kritikujem jedan od mojih omiljenih bendova mrziteljem istih. Kakva ironija... da budeš proglašen od "svojih" za nekog ko nisi. A koliko puta sam se samo raspravljao sa ljudima o kvalitetima Peppersa i o njihovoj muzici, a vidi sad ovo...