Recnik najlepsih srpskih politickih reci i izraza

38imak

Poznat
Poruka
9.518
Mislim da je potrebno dodatno pojasnjenje ovim domacim izdajnicima i stranim placenicima, sta ove reci znace za prosecnog Srbina.:rtfm:

Da znaju da necemo zaboraviti.:rtfm:

Dakle:

Kazamati

Ognjista

Nejac (nikad nisam znao da li se pise sa dva j? :think: )

Stratista

I ko zna koliko takvih reci postoje? :think:

Ne samo i reci, nego i kompleksniji izrazi, tipa:

Dzamijaju mi Crkve :rida:

Lazu ovi koji kazu da je odlican lakmus papir prepoznati potpunog pomahnitalog, tako sto upotrebljava neku od ovih reci u ozbiljnom kontekstu :rtfm::rtfm::rtfm:

Veleo bih da ovde na jednom mestu sakupimo sto vise ovakvih reci i izraza. :heart::heart:

Mislim da je potrebno dodatno pojasnjenje ovim domacim izdajnicima i stranim placenicima, sta ove reci znace za prosecnog Srbina.:rtfm:

Dakle:

Kazamati

Ognjista

Stratista

Lazu ovi koji kazu da je odlican lakmus papir prepoznati potpunog pomahnitalog, tako sto upotrebljava neku od ovih reci u ozbiljnom kontekstu :rtfm::rtfm::rtfm:

Veleo bih da ovde na jednom mestu sakupimo sto vise ovakvih reci i izraza. :heart::heart:

A zasto bi se pisalo sa dva j 'leba ti?

Dakle:

Kazamati

Ognjista

Stratista

To nejac je od prekodrinaca. Izbosne i krAJne :D

Dodao ih tu cuvenu ali u devedesetima umrlu sintagmu "belosvetski satrapi" koja je moj favorit, a koristila se cesto uz "vaskoliko srpstvo" (jer prvi atakuju na druge, valjda). Domaci izdajnici i strani placenici su vec otrcana floskula u muzeju ludila, negde jos provejavaju, narocito kod prolupanih mozgova koji su jos u 70im i 80im kao Seseljevom.

Hrvati su isto imali dobre u vreme Slobinog najboljeg druga Franje Tudjmana. Srbocetnicki jugokomunisti, jugovojska i tisuclecna uljudba. Hrvatska demorkacija i aristokracija protiv barbarskog istoka :lol:
Bosnjaci nemaju provale takvog tipa, ali kao papagaji ponavljaju fraze poput: genocidasenje, genocidno ovo i ono, fasisticko ovo i ono, zlocinacko ovo i ono - sto ce dovesti do obesmisljavanja pojmova propast nih samih kao sto propadne svako (vidi pod Srbe) kome je viktimizacija jedini adut.

Velikosrpsko ovo, velikosrpsko ono je isto vrlo zloupotrebljavana kovanica kod ludaka sa suprotne (bosnjacke, hrvatske i crnogorske) strane danas. Bez sale, optuzbe za velikosrbizam u 2024. godini moraju biti vrlo pazljive jer crtaju metu na celo. Za neke bolesnike je postojanje SPC u CG ili cirilicne table u Vukovaru cin velikosrbizma, pa ta etiketa se koristi za krsenje ljudskih prava Srba.

Svi ti izrazi mi idu na yaya jer su generator mrznje sve dok ne postanu istorija. Onda mi budu smesni, kao ono sa satrapima, domacim izdajnicima i srbocetnickim jugokomunistima

Edit: *********, albanska iredenta (zaboravljana komunisticka frazetina), siptrarski separatisti, ustase (Srbi su obesmislili pojam ustastva jer su sve i svasta proglasavali za ustasluk, kao sto Bosnjaci sada obesmisljavaju pojmove genocida, fasizma i zlocina)

Poslednja izmena:

Back