Recimo da su boje

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljubav nije ni uzvišena ni neponiziva, ona je obična hemijska reakcija koju izaziva preterano lučenje hormona.

A cilj je jednostavan - evolucija i opstanak.

Naš mozak računa i sabira i dok smo u ljubav sa nekom osobom ona nam izgleda kao savršen rasadnik dnk... dok ulicom ne prođe osoba za koju naš mozak utvrdi da ima bolji dnk... i tako u krug...

Mi smo samo obične životinje, sisari, kojima upravljaju primitivni nagoni. Nema ničeg uzvišenog u tome.

Kao drogiranje npr, sve je sper, tripovi, halucinacije i to... ali nema ničeg uzvišenog u tome...

Ne kažem da je ljubav loša, naprotiv... ali nije ni svaka dobra...

Ne treba idealizovati.

od ovih realnih mi je lose

kojim sam je slikao bile nestalne..........." (P.Z.)

Kako se osećate kada pišući zakletvu o večnoj ljubavi na pesku, naiđe talas ili kiša ili je pregazi neko slučajno. Zašto se ljubav, kao takva, duboka i snažna, ispisuje najčešće i olako nestalnim mastilom,.....?
Zar nam makar to nije sveto?
Kakav je to smešni cilj kojim želimo da ponizimo ljubav, uzvišenu i neponizivu.

.........definitivno boje prozete kroz osecanje moci prema voljenom bicu ,u dodiru svile i mirisu noci ,zelim da josh jedan dochekam dan sa tobom zagrljen u ovoj zori ...........

Ljubav nije ni uzvišena ni neponiziva, ona je obična hemijska reakcija koju izaziva preterano lučenje hormona.

Ne, to su strasti i zaljubljivanje. Opsta narodna zabava od koje nastaju spanske serije. U tome moze da uziva svako.
Ljubav je iskljucivo za mentalno i duhovno superiorna bica koja mogu da izdrze i najgora iskusenja. Jer ljubav je vrsta golgote. :P
Taisa, nadji takvu osobu. ;)

Ne, to su strasti i zaljubljivanje. Opsta narodna zabava od koje nastaju spanske serije. U tome moze da uziva svako.
Ljubav je iskljucivo za mentalno i duhovno superiorna bica koja mogu da izdrze i najgora iskusenja. Jer ljubav je vrsta golgote. :P
Taisa, nadji takvu osobu. ;)

Hoću, i ti i svi koji u srcu čuvaju ljubav koju ne razumeju opštenarodne mase. Evo ti :heart: za to što si rekla.

Back