Reciklaže starih euro 3 motora

Glupost i budalaština euro 3 je nešto najbolje na svetu što postoji. Nema mnogo konja znači u startu ne dimi mnogo niti troši, nema skupe kvarljive delove kao plivajući zamajac i dp filter. Jeftin za eksploataciju i održavanje je trn u oku svakog potrošačkog društva i naravno banaka!

Daleko izdržljiviji i kvalitetniji materijali korišćeni nego danas i kasnije.

Jednostavno su smislili euro standarde da bi barem ograničili upotrebu tih vozila i otežali ljudima život.

Euro standardi potiču od nemaca koji su ih najviše i lažirali prema tome za mene su nevažeći na planeti zemlji.

Dakle euro 3 zagađuje mnogo manje nego poluispravan euro 4-5-6 dizel.

Kada su nemački krševi u pitanju naročito vw potpuno novi euro 6 dizel zagađuje višestruko više od starog euro 3 motora.

Glupost i budalaština euro 3 je nešto najbolje na svetu što postoji. Nema mnogo konja znači u startu ne dimi mnogo niti troši, nema skupe kvarljive delove kao plivajući zamajac i dp filter.
Mala ispravka - plivajući zamajac su imali i tada skoro svi dizelaši jači od 100 konja, a i neki slabiji.
Čudno je što država jov uvek nije zabranila uvoz vozila sa tim standardom, mada je više puta to najavljivala. Tu se još postavlja i pitanje da li isto pravo imaju i vlasnici euro 2 vozila i starijih.

Državi odgovara da je što veća potrošnja goriva jer zarađuje na akcizama pa zato ne podstiče vožnju na plin nego kažnjava a sa druge strane podstiče euro 4-5-6 standarde zbog stranih banaka i njihovih lihvarskih kredita. Dakle država je odgovorna za trenutno stanje što se zagađenosti tiče jer nema eko testa na tehničkom pregledu. Država je ubica dece koja udišu te smradove euro 4-5-6 dizelaša koji nemaju dp filter i truju nesmetano.

Euro standardi potiču od nemaca koji su ih najviše i lažirali prema tome za mene su nevažeći na planeti zemlji.

Dakle euro 3 zagađuje mnogo manje nego poluispravan euro 4-5-6 dizel.

Kada su nemački krševi u pitanju naročito vw potpuno novi euro 6 dizel zagađuje višestruko više od starog euro 3 motora.
Нађи евро 3 дизел исправан у Србији па причај... :roll:

Старији аутомобили се не кваре, а само новији се кваре... Дизели у Србији...

Само ти је машта без ограничења.

Pasat 2002 godište537.000 km 1.9 tdi izuzev konstantne lomljave ramena i donjih i gornjih ide kao i pre 15 godina...Uzmem sada reparirana ramena za 20 eurića i traju kao i lemforder godinu i po pa opet...Mislim da bi novija auta kod kvarova zahtevala skuplje popravke...Obzirom na puteve po Srbiji ni novim autima nema spasa.

Nova ramena na novom autu traju barem 150.000km tako da giga u šupi nema pojma da remontuje niti se trudi. Moj ćale je nekada davno remontovao na kecu i to se raspalo vrlo brzo i kaže mora novo. Danas je poplava krš novih delova pa se ti spasi kako znaš i umeš.

Pazi garancija na remontovano rame godinu dana a prosečna km 10.000km. jad i beda od zemlje 🤣🤣🤣

Golf 4 i audi iz tog perioda ne možeš da stojiš pored njih na ulici koliko smrde oslepiš ako otvoriš prozor. Dakle i deci je jasno da lažu za potrošnju a samim time i za eko standard jer je jedno sa drugim povezano. Ne može da purnja ko lokomotiva i da troši malo. Drugar kada je prodo gol 4 dizel davno jer je mnogo trošio tada sam povezao sve.

Nemci odavno lažu za te ekološke norme.

Golf 4 i audi iz tog perioda ne možeš da stojiš pored njih na ulici koliko smrde oslepiš ako otvoriš prozor. Dakle i deci je jasno da lažu za potrošnju a samim time i za eko standard jer je jedno sa drugim povezano. Ne može da purnja ko lokomotiva i da troši malo. Drugar kada je prodo gol 4 dizel davno jer je mnogo trošio tada sam povezao sve.

Nemci odavno lažu za te ekološke norme.
... а корејце купују они који немају пара.

Isti K kao I fordov 1,0 ecobust ..Motor skup ko dragi kamen ..3500€ sa posiljkom i garancijom km 20k
..ima ovih Arapa i Poljaka za 2300€ ali to onda radi do prve bandere ..E sad razlika u reparaciji Hyndai 1,0t motora i Forda 1,0T je vise nego duplo u delovima ..Zaključak Hyndai se ne isplati ... bacaj na otpad auto 2017

Back