Reči predsednika Irana zaboleće Putina: da li se Teheran polako distancira od Moskve?

guza u pitnaju a sad ce se okrenu kao i onda protiv pravoslavaca. sad protiv rusije.

bili su glavni sponzori ubijanja srba u bosni.
amerika je gurnula aliju u rat a gl sponzor je bio iran naravno
Ja sam cuo da si ti sa Ozrena bjezao glavom bez obzira ne zbog iranskih "strijela" nego nekih nerazjasnjenih situacija s deckima iz Maglaja oko ukradene bijele tehnike koju si negdje gore lagerovao.

koja providna propaganda. U pocetku SVO, 85 posto sveta je bilo uz Rusiju a danas, kada Rusija uspesno privodi kraju, ne samo SVO vec i unistenje zapada, sada se saveznici "distanciraju" od Rusije................!?!?!?!?!? Ima tu logike........al za glupi zapad.
A da, onomad mi jedan svaba rece da podrzava sve sto Putin radi..........ETO, CEO ZAPAD JE UZ RUSIJU.

Izrael ne priznaje gubitke baš nikada, ne očekuješ valjda i zvaničnu potvrdu? Inače, već pre ovoga je bilo slika i klipova direktnih pogidaka u lansere Gvozdene kupole, isto gori k’o prskalica, zahebano raketno gorivo kad malo zavarniči.

Kao i ona vazdušna bitka sa Egiptom kod Mansure - odlučna pobeda Egipta u vazduhu koja ih je naterala da više nikad i ne pogledaju u pravcu Sueckog kanala se predstavlja kao njihov uspeh.
Vazno je da ti verujes u to.

Sudeci po tebi i istomisljenicima koji postavljate umetnicke video prezentacije, Hizbolah unistava Izrael, a izraelci nikako da odgovore.
Ma ko ti kaže? Čemu uznemiravanje? Oni pet para ne daju za tebe, ni jedni ni drugi. Pustiš da stvar ide svojim tokom. Čudna mi čuda, država Izrael koji ima Ameriku bezrezervno iza sebe (i time sve njene vazale) jača od organizacije bez države. Mislim stvarno, pa ko bi i TO očekivao?

Ma ko ti kaže? Čemu uznemiravanje? Oni pet para ne daju za tebe, ni jedni ni drugi. Pustiš da stvar ide svojim tokom. Čudna mi čuda, država Izrael koji ima Ameriku bezrezervno iza sebe (i time sve njene vazale) jača od organizacije bez države. Mislim stvarno, pa ko bi i TO očekivao?
Ta organizacija ima iza sebe Iran, i Rusiju, i prakticki je okupator Libana

koja providna propaganda. U pocetku SVO, 85 posto sveta je bilo uz Rusiju a danas, kada Rusija uspesno privodi kraju, ne samo SVO vec i unistenje zapada, sada se saveznici "distanciraju" od Rusije................!?!?!?!?!? Ima tu logike........al za glupi zapad.
A da, onomad mi jedan svaba rece da podrzava sve sto Putin radi..........ETO, CEO ZAPAD JE UZ RUSIJU.

pa Putin je Germanske krvi, pogledaj ko mu je pradeda i cukundeda i ko mu baba sa striceve strane

nemoj da te prezime zavara

mislis da je WEF dzabe njega izabrao da predstavlja ljude gustere

sta me briga ko je i sta je. Vazno da spasava covecanstvo od Rotschilda.
ali on jeste Rotschild

direktan naslednik

sta mislis, zasto je Netanjahu u ime Izraela dosao u Moskvu na dan pobede nad fasizmom, kada je cela EU bojkotovala

jel si stvarno toliko neobavesten, drzao sam da bar vi u Kragujevcu imate dobre dragstore

cak sam i bio jednom tamo, mislim da je bilo 1995 ili 1996e

naselje Aerodrom ako se dobro secam

osim sto je zapad za Rusiju, u buducnosti ce ceo zapad i uci u Rusiju

Rusija ce morati da se osigura od aspiracija Sino Imperije u uzdizanju

ne predstavlja za Rusiju opasnost opadajuca moc zapada. to moze samo idiot da misli. ako nije predstavljala opasnost na vrhuncu, nece sigurno na 36% snage. jedino na Sputnjiku, tamo sigurno svaki gradjanin Lisabona predstavlja drzavnog neprijatelja broj 1

medjutim rastuca moc na istoku ce tek da vam otvori oci, samo polako

ali on jeste Rotschild

direktan naslednik

sta mislis, zasto je Netanjahu u ime Izraela dosao u Moskvu na dan pobede nad fasizmom, kada je cela EU bojkotovala

jel si stvarno toliko neobavesten, drzao sam da bar vi u Kragujevcu imate dobre dragstore

cak sam i bio jednom tamo, mislim da je bilo 1995 ili 1996e

naselje Aerodrom ako se dobro secam
Јел Ротшилд или Герман, договори се сам са собом. :)

Njima je predsednik fikus a onaj Ajatolah je alfa i omega. Izrael im je koknuo prethodnog predsednika hardlajnera pa došao ovaj liberalni glasovima ali slabo se on pita zapravo.
znaci i ti mislis da je vrlo realan mogucnost da je bio Pejdzerisan, da ipak nije bila nesreca

ja sam jos tada pricao da je vrlo sumnjivo, ali bih i dalje ostavio otvorena vrata za mogucnost da je i delu ljudi u samom Iranu odgovaralo da taj covek ode, pa je mozda to uradjeno i iz samog Irana, od strane ljudi koji pikiraju pozicije moci na duzi period, oni koji cekaju da Ajatolah otegne papke, i koji na vreme uklanjanju buduce protivnike, i njihove zastitnike

Ne lupaj. Gde si tačno bio ti na ovom postrojavanju?
medju ovima je recimo i Fuad Sukur a i jos neki hezbolidi su na ovom snimku

te iste Hezbolide, koji su zajedno sa ovima na snimku sekli srpske i druge nemuslimanske glave, i onda tim odsecenim sprskim glavama igrali fudbala

e te Hezbolide podrzava nekolicina forumasa, narocito na temi o ratu izmedju Izraelaca i Siita

btw, zanimljiv detalj na ovom snimku ako obratis paznju na njihovu glupost, general ih naziva "vitezovima" sto je hriscanski, a ne islamski

toliko o glupim Bosnjama

Back