Globalna politika, ne pecajte se!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e dule dule...Усрали се Иранци да их ционисти и Амери све не порокају! Какве пиззде испали!
Био си у праву капетане.e dule dule...
sta ja govorih...
taako ti i treba gde si podrzavao krvoloke koji su unistavali srpski narod u bosni
guza u pitnaju a sad ce se okrenu kao i onda protiv pravoslavaca. sad protiv rusije.Био си у праву капетане.
Ja sam cuo da si ti sa Ozrena bjezao glavom bez obzira ne zbog iranskih "strijela" nego nekih nerazjasnjenih situacija s deckima iz Maglaja oko ukradene bijele tehnike koju si negdje gore lagerovao.guza u pitnaju a sad ce se okrenu kao i onda protiv pravoslavaca. sad protiv rusije.
bili su glavni sponzori ubijanja srba u bosni.
amerika je gurnula aliju u rat a gl sponzor je bio iran naravno
Vazno je da ti verujes u to.Izrael ne priznaje gubitke baš nikada, ne očekuješ valjda i zvaničnu potvrdu? Inače, već pre ovoga je bilo slika i klipova direktnih pogidaka u lansere Gvozdene kupole, isto gori k’o prskalica, zahebano raketno gorivo kad malo zavarniči.
Kao i ona vazdušna bitka sa Egiptom kod Mansure - odlučna pobeda Egipta u vazduhu koja ih je naterala da više nikad i ne pogledaju u pravcu Sueckog kanala se predstavlja kao njihov uspeh.
Bog te mazo, pa ti si se tako emotivno investir’o. Ako, ako. Samo napred.Vazno je da ti verujes u to.
Sudeci po tebi i istomisljenicima koji postavljate umetnicke video prezentacije, Hizbolah unistava Izrael, a izraelci nikako da odgovore.Bog te mazo, pa ti si se tako emotivno investir’o. Ako, ako. Samo napred.
Ma ko ti kaže? Čemu uznemiravanje? Oni pet para ne daju za tebe, ni jedni ni drugi. Pustiš da stvar ide svojim tokom. Čudna mi čuda, država Izrael koji ima Ameriku bezrezervno iza sebe (i time sve njene vazale) jača od organizacije bez države. Mislim stvarno, pa ko bi i TO očekivao?Sudeci po tebi i istomisljenicima koji postavljate umetnicke video prezentacije, Hizbolah unistava Izrael, a izraelci nikako da odgovore.
Pa ko bi rek’o da ti još dobijaš napade panike kad se setiš tih slavnih dana.Ja sam cuo da si ti sa Ozrena bjezao glavom bez obzira ne zbog iranskih "strijela" nego nekih nerazjasnjenih situacija s deckima iz Maglaja oko ukradene bijele tehnike koju si negdje gore lagerovao.
Ne lupaj. Gde si tačno bio ti na ovom postrojavanju?Ja sam cuo da si ti sa Ozrena bjezao glavom bez obzira ne zbog iranskih "strijela" nego nekih nerazjasnjenih situacija s deckima iz Maglaja oko ukradene bijele tehnike koju si negdje gore lagerovao.
Ta organizacija ima iza sebe Iran, i Rusiju, i prakticki je okupator LibanaMa ko ti kaže? Čemu uznemiravanje? Oni pet para ne daju za tebe, ni jedni ni drugi. Pustiš da stvar ide svojim tokom. Čudna mi čuda, država Izrael koji ima Ameriku bezrezervno iza sebe (i time sve njene vazale) jača od organizacije bez države. Mislim stvarno, pa ko bi i TO očekivao?
koja providna propaganda. U pocetku SVO, 85 posto sveta je bilo uz Rusiju a danas, kada Rusija uspesno privodi kraju, ne samo SVO vec i unistenje zapada, sada se saveznici "distanciraju" od Rusije................!?!?!?!?!? Ima tu logike........al za glupi zapad.
A da, onomad mi jedan svaba rece da podrzava sve sto Putin radi..........ETO, CEO ZAPAD JE UZ RUSIJU.
sta me briga ko je i sta je. Vazno da spasava covecanstvo od Rotschilda.pa Putin je Germanske krvi, pogledaj ko mu je pradeda i cukundeda i ko mu baba sa striceve strane
nemoj da te prezime zavara
mislis da je WEF dzabe njega izabrao da predstavlja ljude gustere
ali on jeste Rotschildsta me briga ko je i sta je. Vazno da spasava covecanstvo od Rotschilda.
koja providna propaganda. U pocetku SVO, 85 posto sveta je bilo uz Rusiju a danas, kada Rusija uspesno privodi kraju, ne samo SVO vec i unistenje zapada, sada se saveznici "distanciraju" od Rusije................!?!?!?!?!? Ima tu logike........al za glupi zapad.
A da, onomad mi jedan svaba rece da podrzava sve sto Putin radi..........ETO, CEO ZAPAD JE UZ RUSIJU.
Јел Ротшилд или Герман, договори се сам са собом.ali on jeste Rotschild
direktan naslednik
sta mislis, zasto je Netanjahu u ime Izraela dosao u Moskvu na dan pobede nad fasizmom, kada je cela EU bojkotovala
jel si stvarno toliko neobavesten, drzao sam da bar vi u Kragujevcu imate dobre dragstore
cak sam i bio jednom tamo, mislim da je bilo 1995 ili 1996e
naselje Aerodrom ako se dobro secam
znaci i ti mislis da je vrlo realan mogucnost da je bio Pejdzerisan, da ipak nije bila nesrecaNjima je predsednik fikus a onaj Ajatolah je alfa i omega. Izrael im je koknuo prethodnog predsednika hardlajnera pa došao ovaj liberalni glasovima ali slabo se on pita zapravo.
medju ovima je recimo i Fuad Sukur a i jos neki hezbolidi su na ovom snimkuNe lupaj. Gde si tačno bio ti na ovom postrojavanju?