Reci mu sve sto zelis a nesmes u lice.

Kao prvo naravno da smem da mu kazem u lice ali posto trenutno nije pored mene umesto sto cu da polupam sve u mojoj blizini mozda bolje da se izrazim recima
Jako me nerviras kada mi kasez ok...u redu...i ja razumem i ostavljas utisak ****** od coveka i daj izjasni se jednom u zivotu negativno i pokazi malo strasti i znas,sada bih ti najradje opalila samar da se razbudis iz tog stanja.I sada slobodno sam ispravljaj situaciju i ne pada mi na pamet da ti ja objasnjavam sta treba da ucinis ako si covek. :evil: :evil: Uh.
neverovatno,manje bi me iznervirao da si mi rekao da sam kuchka
 
aah ja se izvinjavam
pa sad! mozda je to njemu eroCki sta znam? a mozda i ti to zapravo volis samo jos nisi svesna. ono ko ljubavni roman, shvatila je da ga voli kad je pogledao kroz kap rose u podne na livadi, tako nekako. a ti mozda shvatis da ga volis kad te dobro iscuka. missim ...sta reci?
 
xpajamacax:
espi zna nešto što maca nEE zna........
daklem...
koja kuca?
neko klonče?
mislim da nije...
rekoh prosvetli me račice jedna mala:p

znas,od kad posecujem psihologa mnogo mi je bolje:D
vidis,krvolok je uradio pravu stvar - preporucio mi je da odem na kolektivnu terapiju i ja evo vec dva dana lezim kod njega na krevetu i cisitm mozak:lol:
samo me onaj cica uznemirava,jurio me sinoc celu noc - oce covek da vidim zvezdice,a ne zna da sam ja Grobarka:lol: :lol: :lol:
uh,jos malo pa kuci:o zeeev
ajd vozdra;) :p
 

Back
Top