Reci mi molim te kako se slazu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
veca01:
zanima me kako se slazu riba sa ribom
i kako se slazu zenska riba sa devicom
koja je bolja kombinacija
hvala unapred!!
Ako si u ovom slucaju ti ta zenska riba, tesko tebi ako se upetljas sa muskom devicom. Oni su ti crna rupa horoskopa i gorih i tezih ljudi nema. Znam nekoliko takvih i sa njima se ne moze ni razgovarati. Oni su ubedjeni da sve najbolje znaju, ne slusaju nikoga i uvek rade pogresne stvari. Nema gorih, veruj mi.

King II:
veca01:
zanima me kako se slazu riba sa ribom
i kako se slazu zenska riba sa devicom
koja je bolja kombinacija
hvala unapred!!
Ako si u ovom slucaju ti ta zenska riba, tesko tebi ako se upetljas sa muskom devicom. Oni su ti crna rupa horoskopa i gorih i tezih ljudi nema. Znam nekoliko takvih i sa njima se ne moze ni razgovarati. Oni su ubedjeni da sve najbolje znaju, ne slusaju nikoga i uvek rade pogresne stvari. Nema gorih, veruj mi.
U pravu je king II .Nemoj da trazis srecu pored Muske device.Totalno su zatvorene u sebe i tesko ce ti biti da saznas ono sto on zapravo misli.Imam mnogo primera oko sebe koji to verno pretstavljaju.Ako nista drugo ti ces bar da lepo zivis neko vreme pored njih dok neshvatis da su stvarno dosadni.

Pa zenskoj ribi bi i odgovarala tolika paznja, izlivi emocija i komplimenata od strane pricljive device. Ali da umeju da smore, stvarno je tacno!

Mene interesuje sledeca kombinacija:
ja (skorpija/jarac) & on (skorpija/rak) ???

od prilike znam, ali mi treba strucnije misljenje...ili da se odmah obratim psihologu :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back