FDDD
Poznat
- Poruka
- 7.070
Nazisti. Sve plava decavidis kako se to maze..pola belo, pola braon na parce hleba
Nazisti. Sve plava decavidis kako se to maze..pola belo, pola braon na parce hleba
Jel ima neko recept za plazma keks? Qratz ću da im dam 550-600 din za kutiju koju sam do juče kupovao u metrou za 340 din.
I začuđujuće mi je plazma keks dobar sobzirom da je sve ostalo što prave teška katastrofa.
Ako je to , to?Jel ima neko recept za plazma keks? Qratz ću da im dam 550-600 din za kutiju koju sam do juče kupovao u metrou za 340 din.
I začuđujuće mi je plazma keks dobar sobzirom da je sve ostalo što prave teška katastrofa.
Meni nije dobar,kao nekad.Promijenili su i oni recepturu ili stede na sastojcima.Jel ima neko recept za plazma keks? Qratz ću da im dam 550-600 din za kutiju koju sam do juče kupovao u metrou za 340 din.
Sve je to lijepo...ali gdje naci surutku u prahu?Ako je to , to?
Recept za domaći Plazma keks
Имаш у свакој здравој храни.Sve je to lijepo...ali gdje naci surutku u prahu?
Ja to nikad nisam vidjela nigdje u marketima.
Zdrava hrana treba da ima.Sve je to lijepo...ali gdje naci surutku u prahu?
Ja to nikad nisam vidjela nigdje u marketima.
Šta je tu zdravo od sastojaka?Ako je to , to?
Recept za domaći Plazma keks
nesto sumnjam da covek koji kuka jer nesto 3 dinara povoljnije na akcinji ne moze da se nadje, da trpa buter u kolaceSvi trpaju palmino ulje ili pekarski margarin u te kupovne šećeriše. Što bi tab rekao ali to je provereno dobro i čisto![]()
znas da se buter sme samo 6 meseci drzati u frizu?Što nebi kupujem puter kada je na akciji 1500 kg i držim u frizu po nekoliko pa vadim.
Video sam u DISu ima ta surutka u prahu ali to je krs za sportiste jer ima samo desetak % proteina, meni ne odgovara pravi mi dzumbus u stomaku verovatno zato sto ima vise od pola laktoze u sebi. Belance u prahu je prava stvarИмаш у свакој здравој храни.
Па и ови што билдују од ње праве шејкове.
Nemam ja hladnjaču a i puter ide brzo maže se na sve i svašta ostalo u kolače.znas da se buter sme samo 6 meseci drzati u frizu?
Jel ima neko recept za plazma keks? Qratz ću da im dam 550-600 din za kutiju koju sam do juče kupovao u metrou za 340 din.
Vidi se da ne ulazim u te prodavnice zdrave hrane. 🙂Имаш у свакој здравој храни.
Па и ови што билдују од ње праве шејкове.
to vas lopovi u Srbiji deru!Najbolje na komad da kupujemo jer je skupo?
Toliko je i u Srbijito vas lopovi u Srbiji deru!
u Nemackoj je taj isti keks mnogo jeftiniji (ako si na duplo pakovanje u uvodnom postu mislio):
https://adria-store.de/products/plazma-bambi-lane-ground-biscuits-keks-300g
Prvi korak, treba ti linija za proizvodnju Plazme, 8 miliona evra.Jel ima neko recept za plazma keks? Qratz ću da im dam 550-600 din za kutiju koju sam do juče kupovao u metrou za 340 din.