brate, po tebi su napravili lik ovog striumpfa![]()
Sve češće se , čitajući teme, setim nekog Mija, odavno pokojog.
Svima sneg beo, Miju nije.
Svima hladno, e Miju vala nije.
Pokojni Mijo nije bio mrgud, uvek je kontrirao i smejao ti se u lice

brate, po tebi su napravili lik ovog striumpfa![]()
Sve češće se , čitajući teme, setim nekog Mija, odavno pokojog.
Ja ovo nisam videla kod nas
Tačno.Plazma je promenila ukus pre neku godinu osetio sam nesto sto ranije nije bilo, ne mogu da opisem sta tacno ali nije bolje sigurno. Sad je vise i ne jedem.
Jbg imam osetljivo culo ukusa
Ne zezaj ozbiljno ti kažem. Ima 7-8 godina otprilike kako sam primetio promenu u ukusu, opisao bih to kao neki zasladjivač ili tako nešto ali receptura je promenjanaTačno.
Bezlična plazma, pod hitno Mario da pravi domaću varijantu. 😏
A koj moj mora da se kupuje plazma. Masu toga mozemo sami da napravimo da bude zdravije neko kupovna sra*ja. Ja sam pravim zdravu prirodnu nutellu - u blenderu izmiksam pecene lesnike, kakao i urme
Kako koristim domaću nutellu?А шта ће ти и то. Како то користиш?
Да. Шта се са тим ради. Није ваљда да то мажеш на хлеб.Kako koristim domaću nutellu?![]()
Pa na šta inače mažeš krem ili džem?Да. Шта се са тим ради. Није ваљда да то мажеш на хлеб.
На хлеб само џем или мед са путером као обавезном подлогом. Ништа чоколадно, то ми не иде никако. Те кремове могу да конзумирам само у малој количини, кашичицом.Pa na šta inače mažeš krem ili džem?![]()
Ja uglavnom na zdrave palačinke sa belancima i integralnim brašnom ali ponekad i odvalim supenu kašiku onako bez ičega. Lepo zdravo, ukusno
vidis kako se to maze..pola belo, pola braon na parce hlebaНа хлеб само џем или мед са путером као обавезном подлогом. Ништа чоколадно, то ми не иде никако. Те кремове могу да конзумирам само у малој количини, кашичицом.
vidis kako se to maze..pola belo, pola braon na parce hleba
Ok sve zavisi od ukusa, i ja volim dzem onaj domaci bez mnogo secera i konzervansa ali ovaj krem sto sam ti opisao je ekstra dobar i zdravНа хлеб само џем или мед са путером као обавезном подлогом. Ништа чоколадно, то ми не иде никако. Те кремове могу да конзумирам само у малој количини, кашичицом.
Џем од шљива без шећера ми је најдражи. Онај као катран. Може и добар од кајсије.Ok sve zavisi od ukusa, i ja volim dzem onaj domaci bez mnogo secera i konzervansa ali ovaj krem sto sam ti opisao je ekstra dobar i zdrav
da znas kakav pravim od kajsija sa selaЏем од шљива без шећера ми је најдражи. Онај као катран. Може и добар од кајсије.
Верујем ти да је твој крем здрав.
Ne kontam šta je skupo? Kilogram je 7 eura, 300 grama je 2 eura, ubosniJel ima neko recept za plazma keks? Qratz ću da im dam 550-600 din za kutiju koju sam do juče kupovao u metrou za 340 din.
I začuđujuće mi je plazma keks dobar sobzirom da je sve ostalo što prave teška katastrofa.
Ја сам их сама правила прошле године, ове ме је мрзело.da znas kakv pravim od kajsija sa sela![]()
I bio na moru i ima kosu i veliki stanmozda kod tebe..ja skoro 50 pa fit![]()
Jesam to promašila temu i hvalila te na pogrešnoj?ali ne i mudrost kao ti![]()
plazmicneКакве су ово глупости?