RECENICA

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, ha ha ha ha ha ha ha, kad smo jednom raskinuli Igor i ja, tesi on mene i kaze mi "Naci ces boljeg od mene.", "Neeecu naaci boljeg od tebe!", "U stvari, ne mozes naci boljeg od mene" Ha ha ha ha ha ha ha ha ha....Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha....Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha... Nedostajalo je samo jos da mu kazem "Neces ni ti naci bolju od mene" a ako se dobro secam to sam mu i rekla, pa da upotpunimo sliku: bas smo se nasli u fazonu "Volim samo sebe, jedino sebe". :D

Koja je to recenica, koju vam je voljeno bice ili neko drugi veoma bitan u zivotu izgovorio u tenutku kad ste bili na sopstvenom dnu i koja je delovala tako da vam je vratila svu veru u sebe? Imate li takvu recenicu, na koju mozete da se vratite da vam obnovi snagu kad god vam je to potrebno?

Rekla mi je
"aj ne seri, sta se pravis kilav..."

Ne mogu da verujem da vi muskarci niste nijednu normalnu recenicu napisali.

Dja!
girl_sigh.gif

Koja je to recenica, koju vam je voljeno bice ili neko drugi veoma bitan u zivotu izgovorio u tenutku kad ste bili na sopstvenom dnu i koja je delovala tako da vam je vratila svu veru u sebe? Imate li takvu recenicu, na koju mozete da se vratite da vam obnovi snagu kad god vam je to potrebno?

ЦРКНИ!!!

(Мислим, не ти, то је била та реченица која ме је освестила и подигла.)

Back