RECENICA

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh, bas mi je zao sto nikad ne mogu da odgovorim lepo na temu, nego sve stabibilokadbibilo...
Pa, da li je moguce da nista ne pamtim, da zivim kao zombi, nemam nijedno "jako, ludo, emotivno" iskustvo, bilo kakvo, dobro, lose??? :(

Izvini, Divlja.

Ma ti iskreno odgovaras na temu. Meni je to vise nego dovoljno, sta se koj moj izvinjavas.
Ali cim ti reagujes na te neke stvari, znaci da nisi zombi, mozda ti je mehanizam zastite jaci, al' neko ce ga vec probiti, polako. Ne znam, mislim da je tebi potrebna neka prava muskarcina, neko ko je racionalniji od tebe, sposobniji, jaci, pa kad opali rukom o sto, videces ti svog Boga. Neko koga neces moci da zajebavas. :lol::razz:

Ne znam, stvarno nisam nikada toliko bila u bedaku, ali bilo je dana kad sam imala probleme, nedoumice itd... I tada pitam ljude za misljenje, mnogo ih pitam, ali svi oni znaju da cu uraditi onako kako sam sama vec smislila... Mislim, imam tu potrebu da ih slusam, ali ne cujem njihove reci...
Verovatno bi tako bilo i da jesam u bedaku... Ne znam...

Eh, bas mi je zao sto nikad ne mogu da odgovorim lepo na temu, nego sve stabibilokadbibilo...
Pa, da li je moguce da nista ne pamtim, da zivim kao zombi, nemam nijedno "jako, ludo, emotivno" iskustvo, bilo kakvo, dobro, lose??? :(

Izvini, Divlja.

Zasto nas ne bi povezala?

Valjda zato sto sto nisam ni znala da se Tara mota po LjiS:lol:
Mislila sam da samo igra "Ne ljuti se covece".
Salim se.
Pa ne znam je dobro, a tebe jos manje :)
Nisam nista lose mislila.

Divljo..za decu ti trebaju 4 stvari.
1.Strpljenje
2.Strpljenje
3.Strpljenje
i 4. Strpljenje
A gde je tu ljubav i lova?
Svaka prica mora da ima bar tri razlicita elementa:lol:
Boogie, pogledaj "Bogovi su pali na teme" 1 i 2. ;) The gods must be crazy.
najkracaprica.jpg

Salim se.
[/COLOR]Nisam nista lose mislila.[/I]

Tara je svoju forumasku karijeru zapocela na LJiS...:lol:
a sa Danom oprezno,znas ona je zajebt lik....:)

Ma ti iskreno odgovaras na temu. Meni je to vise nego dovoljno, sta se koj moj izvinjavas.
Ali cim ti reagujes na te neke stvari, znaci da nisi zombi, mozda ti je mehanizam zastite jaci, al' neko ce ga vec probiti, polako. Ne znam, mislim da je tebi potrebna neka prava muskarcina, neko ko je racionalniji od tebe, sposobniji, jaci, pa kad opali rukom o sto, videces ti svog Boga. Neko koga neces moci da zajebavas. :lol::razz:
Aferim. 8)

Salim se.
[/COLOR]Nisam nista lose mislila.[/I]
A sto, Tara se pravi fina tamo po drugim podforumima? :lol:

Znam da nisi lose mislila, onako sam pitala. ;)

chek, kojeg sad da citiram...
aj svu trojcu

1. de ti, tu i ja
2. kad bi mogo, dao bi ti ovaj globus u originalu
3. menjo bi sve forume za tebe jednu

zar nisu cakani?
a sad chekam da me neki chetvrti razvali..:-)

Koja je to recenica, koju vam je voljeno bice ili neko drugi veoma bitan u zivotu izgovorio u tenutku kad ste bili na sopstvenom dnu i koja je delovala tako da vam je vratila svu veru u sebe? Imate li takvu recenicu, na koju mozete da se vratite da vam obnovi snagu kad god vam je to potrebno?

"Verujem u tebe.
Uvek jesam.
Verovao sam da možeš biti bolja.
Ti zaslužuješ bolje,
cak i boljeg od mene.
A sada želim da postaneš
ono što i trebaš biti. Ustani."
:-P 8-)

Reki su momenti kada mi je potrebna tudja podrska da bih mogao da se odvojim od dna. Jedan moj moto je "nije strasno pasti, strasno je ne pokusavati ustati i biti dole u ocajanju"
Rado bih da nisam sam sebi dovoljan, iako to moze da uzdigne ljubav na jedan novi nivo: ne voleti iz potrebe za primanjem ljubavi vec iskonske zelje za njom.

Koja je to recenica, koju vam je voljeno bice ili neko drugi veoma bitan u zivotu izgovorio u tenutku kad ste bili na sopstvenom dnu i koja je delovala tako da vam je vratila svu veru u sebe? Imate li takvu recenicu, na koju mozete da se vratite da vam obnovi snagu kad god vam je to potrebno?

"Verujem u tebe.
Uvek jesam.
Verovao sam da možeš biti bolja.
Ti zaslužuješ bolje,
cak i boljeg od mene.
A sada želim da postaneš
ono što i trebaš biti. Ustani."
:-P 8-)

.............sve je laz,samo pusta laz,sve je laz osim ..........

.......ma jok kakva seta ,ali taj mi se stih bash svidja a ima i istine ako se udubish ,nego moto mi je nije bitno koliko puta padnesh vec da posle svakog pada ustanesh ,shto bi rekli box treneri ...............

.......ma jok kakva seta ,ali taj mi se stih bash svidja a ima i istine ako se udubish ,nego moto mi je nije bitno koliko puta padnesh vec da posle svakog pada ustanesh ,shto bi rekli box treneri ...............

...i da dobro otreseš prašinu sa tura da ne ideš naokolo prljav.....;) Meni je najbitnije da imam nekog da me "ljubi da prođe".....8-)

Back