‚‚Rebusu‚‚ moj nasušni ili blago onom ko rano poludi

Pa to da veza i zabavljanje nije isto....pa mi nije jasno u kom su onda odnosu ti što se zabavljaju a u kom oni što su u vezi i koja je granica gde se iz zabavljanja ulazi u vezu.:confused:

Najverovatnije je ta spona momenat kada prestane da bude zabavno... tada se uleti u vezu...
mada opet ja bas i nisam normalan tako da ovu izjavu treba uzeti s rezervom...

Gde je granica između veze i zabavljanja?...ja sam do skoro bila ubeđena da je to isto,msm kad neko kaže da se zabavlja sa nekim- ja to kontam kao da su u vezi... ali sam čula nešto što me je ubacilo u rebus da to ipak nije isto:confused::confused:

sad sam i ja u rebusu:confused:
za mene taj izraz "zabavljanje" je malo arhaican. starija populacija ga koristi. a znaci sto na danasnjem srpskom znaci veza. valjda:confused:

Pa zato ja insistiram da napravi palacinke i odma padne sex..nista ono idemo u grad da me procenjuje kroz pricu i dal mi se znoje dlanovi..dal imam manire..ne umete vi to bolje se prepustite;)

Nista bolje od muskarca koji ima incijativu i ne gleda sta ce kojoj da se svidi :D
To je to... sjajno... hm... nesto nisam recita, ostah nedorecena, posle cu :D

Gde je granica između veze i zabavljanja?...ja sam do skoro bila ubeđena da je to isto,msm kad neko kaže da se zabavlja sa nekim- ja to kontam kao da su u vezi... ali sam čula nešto što me je ubacilo u rebus da to ipak nije isto:confused::confused:

i ja mislijo da je isto...

...šta...nije...? :eek:

...aj da vimo možda forumeri opet otkriju neku toplu vodu...

Back