Rebić: Kadrovske promene u novosadskoj policiji već daju rezultate

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
207.591
Rebić: Kadrovske promene u novosadskoj policiji već daju rezultate
Direktor policije Vladimir Rebić istakao je prilikom obilaska Policijske uprave Novi Sad i novosadskog odreda Žandarmerije da su kadrovske promene u rukovodstvu ove policijske uprave već dale određene rezultate u radu koji doprinose većoj sigurnosti građana.

"Zadovoljan sam značajno većim prisustvom policije na ulicama ovog grada i drugih opština Južnobačkog okruga, koje pokriva PU Novi Sad, jer to svakako doprinosi osećaju veće sigurnosti građana. Takođe, raspoloživi parametri rada policijskih službenika pokazuju da imamo dobre rezultate", istakao je Rebić, a saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
On je precizirao da je u prethodne tri nedelje uhapšeno 19 osoba osumnjičenih da su prodavale drogu. ''U pomenutom periodu od 106 izvršenih krivičnih dela, čak 73 odsto je već rasvetljeno, od čega dva pokušaja ubistva, jedno silovanje, nekoliko teških krađa i drugih krivičnih dela. To šalje jasnu poruku kriminalcima da im se kriminal ne isplati", rekao je Rebić.
1602944914221.png

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...IB_0CZqZUb4zmbCrfsAdhoCuCV3DJwtMQGZ9y_LwUwDFw

To sve dakle kaže on, a šta vi mislite? Od sve priče videh neko vreme saobraćajce na mostu za Kamenicu.
 
Moras da shvatis da nemoze biti rezultata dok su policiji vezane ruke da obavlja svoj posao.Ovaj glavonja zove ne dirajte voga to je moj ,onaj glavonja za drugog i tako njih par hiljada.Policiji staviti kamere.Ko god krene na njih verbalno ili fizicki da policajci budu u obavezi da doticnog polome.U slucaju da ga ne nalupaju otkaz i zaposli drugog.Tatini sinovi im se smiju u lice i psuju im sve a oni to trpe.Koji glupson trebas biti da prelazis preko takvih stvari.Nalupas ga i predas uniformu i znacku i ides na mjesalicu.1 lopata sljunka,druga lopata sljunk,treca lopata sljunka,jedna lopata cementa,jedna lopata sljunka...Treba samo da znas da brojis do 3.
 
Siguran sam da bi se u roku 48h sve moglo da se sredi u policiji kada bi se postavili posteni,nekorpirani komandni kadar.Ima tu postenih policajaca koji bi zacas procistili svoje redove i jedva docekali da vrate dostojanstvo policajcu.Naravno i njih ima dosta bahatih.Zato uvesti kazne za policajce duplo vece nego za obicne gradjane.
 

Back
Top