Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde se lepo vidi tetovazha :)
6b43gpwht2.jpg

DULCE MARIA
Dulce Maria je pocela svoju glumacku karijeru na televiziji sa osam godina u maksickoj verziji ULICE SEZAM.Takodje se pojavila u”Klub degabi”u prvim danima svoje karijere.1996 je postala clan grupe KIDS koja je snimila neke hit-singlove.
1999. godine napustila je ovu grupu radi formimanja sopstvene grupe sa bivsim deckom Danijelom Habifom,ali ubrzo su prestali sa radom pre snimanja hit-singlova.2000 je postala clan grupe JEANS,zamenila je njihovu bivsu clanicu Angie.2002 je napuslila Jeans zbog serije Cklasse 406.
2002 postala je clan RBD-a,muzicke grupe serije REBELDE u kojoj ona glumi Robertu Pardo.U svom ljubavnim zivotu bila je sa Alfonsom Hererom,kolegom iz serije Rebelde a posle I sa Christoferom Uckermanom.
Dulce Maria je uporedjivana sa mnogim darovitim glumicama I za nju se kaze da ima svetlu muzicku karijeru.Na osnovu njene slave kao glumice serije Rebelde I pevacice u grupi RBD 2004. godine potpisala je ugovor sa Coca Colom,Garnier-om I jednom fabrikom carapa.Trenutno je na turneji da RBD-om (La Familia)
Pored nagrada sa RBD-om takodje je osvojila nagrade za najbolju mladu glumicu u casopisu “Premios TV Novelas”.

Ne mogu da zamislim ZORAIDU (jose lujan) kao miju!!!Njihovi likovi u seriji su potpuno drugaciji,ali za pevanje nista ne tvrdim,nikad nisam cula jose lujan u seriji kako peva,ali ANAHI JE 1000000000000000000000000000000000000itd.puta lepsa!!!!!!!!!!!

Ma Zoraida po izgledu nije ni do kolena Anahi...A neverujem bas da bi mogla onako da se prenemaze kao Anahi...To samo ona ume....Mislim pogledajte samo Miu iz RW...Koliko bolje Anahi odglumi svo to prenemaganje i uzvike i......ma sve!!!!!

Verovatno u nekom manje poznatom,posto niko nije cuo za njih...Naravno, ne mogu da se mere ni u snu sa RBD-om,kao ni ona sa Anahi....Mada ne kazem da Zoraida nije lepa!

Mira RBD:
Ko vam se od likova u seriji po ponasanju i karakteru najvise svidja,a ko vas nervira???(ali to nema veze sa glumcima u privatnom zivotu)!!!

Celina me je od uvek nervirala kao i Pilar , ali mi se zato svidja Mia , Roberta y Lupita (i ne zato sto su mi najlepse i sto pevaju u RBD) :-P ...
A od muskaraca me nervira Diego (ali sada na pocetku serije) y Tomas , pomalo , a svidja mi se Miguel y Francisco ... :-P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mira RBD:
Ko vam se od likova u seriji po ponasanju i karakteru najvise svidja,a ko vas nervira???(ali to nema veze sa glumcima u privatnom zivotu)!!!
E ovako...najvise mi se svidja Robertin karakter(niceg se ne boji,boli je uvoz a sve,koolira),ali sa druge strane mi se i ne svidja jer se malo previse pravi neka pametnica,hladnokrvna je prema mami,prema ostalima koji je nerviraju...onda Mia...ona mi se svidja,jer je tako dobra,omaze svima,mada me na pocetku serije nervira jer se previse pravi vazna.....Nervira me Pilar,Sol....Ostali su oki....

Selina me jako nervira.Bas je odvratna prema Lupiti i sad na pocetku serije a i kasnije ce biti bezvezna.A Mia mi se mnogo svidja.Dobra je, slatka kao da je izasla iz neke bajke.Volim kad su devojke tako zenstvene i kad vode racuna o sebi.Roberta je posebna prica.Slatka je ali previse buntovna za moj ukus.

Lea_RBD:
E ovako...najvise mi se svidja Robertin karakter(niceg se ne boji,boli je uvoz a sve,koolira),ali sa druge strane mi se i ne svidja jer se malo previse pravi neka pametnica,hladnokrvna je prema mami,prema ostalima koji je nerviraju...onda Mia...ona mi se svidja,jer je tako dobra,omaze svima,mada me na pocetku serije nervira jer se previse pravi vazna.....Nervira me Pilar,Sol....Ostali su oki....
E da to si u pravu , zaboravila sam na Sol de la Riva :lol: ... hehe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back