Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali je Anahi postala savrsena....hihihihisorceress:Slike govore vishe od rechi, zar ne ?
Jeste, ali shta...niko nije rodjen savrshen![]()
Hehehe....Bas je FANCY!!! hihihihiihihihisorceress:Ovde se lepo vidi tetovazha
![]()
sorceress:Strashno...kako se vidi da je ovo fotomontazha, Buntovnica_Extreme-bednica![]()
Vreme je za tabi pa-pa!!!!!!!Buntovnica Extreme:Da, a vi zivite u snovima
Idem ja iz ove teme budala![]()
Buntovnica Extreme:Da, a vi zivite u snovima
Idem ja iz ove teme budala![]()
!!!Da stvarno , u kom bendu peva ona ????nikolaand90:a u kom bendu peva Zoraida-Luhan??????
Mira RBD:Ko vam se od likova u seriji po ponasanju i karakteru najvise svidja,a ko vas nervira???(ali to nema veze sa glumcima u privatnom zivotu)!!!
E ovako...najvise mi se svidja Robertin karakter(niceg se ne boji,boli je uvoz a sve,koolira),ali sa druge strane mi se i ne svidja jer se malo previse pravi neka pametnica,hladnokrvna je prema mami,prema ostalima koji je nerviraju...onda Mia...ona mi se svidja,jer je tako dobra,omaze svima,mada me na pocetku serije nervira jer se previse pravi vazna.....Nervira me Pilar,Sol....Ostali su oki....Mira RBD:Ko vam se od likova u seriji po ponasanju i karakteru najvise svidja,a ko vas nervira???(ali to nema veze sa glumcima u privatnom zivotu)!!!
E da to si u pravu , zaboravila sam na Sol de la RivaLea_RBD:E ovako...najvise mi se svidja Robertin karakter(niceg se ne boji,boli je uvoz a sve,koolira),ali sa druge strane mi se i ne svidja jer se malo previse pravi neka pametnica,hladnokrvna je prema mami,prema ostalima koji je nerviraju...onda Mia...ona mi se svidja,jer je tako dobra,omaze svima,mada me na pocetku serije nervira jer se previse pravi vazna.....Nervira me Pilar,Sol....Ostali su oki....
... hehe