S
SnowMan
Gost
MOLIM SVE KOJI SE BAVE OVIM VESTINAMA DA POSAVETUJU. KOJI JE BOLJI ZA PRIMENU U REALNOSTI, LICNO MISLIM DA JE TO REALNI, A AKO GRESIM UPUTITE ME. I IMA LI VELIKE RAZLIKE IZMEDJU NJIH?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ovo receno je tacno.Morihei:Zaboravi Realni Aikido. On je nastao samo zato sto buzdovan nikako nije mogao da napreduje paralelno sa svojim vrsnjacima u Aikidou. Raspitaj se malo pa ces videti.
Napravila zaba sebi malu baru da bude najveca u njoj. Svako ko se iole razume, reci ce ti isto.
dollar MC:Morihei * te u du*e znas![]()
Nije aikidista nego aikidoka...
Evo ja cu te ispraviti,suvise si se nakriviodollar MC:Jiu waza ili kako se vec pise
Odbrana od vise napadaca. Imas vise nacina izvodjenja. Kratke, brze, ubitacne tehnike... Radjenje duzih tehnika (moze se reci radjenje URA tehnika), sprecavajuci jednim napadacem - drugog... I izbegavanje udaraca bez radjenja tehnika... Ako gresim neka me neko ispravi
dollar MC:Morihei:Zaboravi Realni Aikido. On je nastao samo zato sto buzdovan nikako nije mogao da napreduje paralelno sa svojim vrsnjacima u Aikidou. Raspitaj se malo pa ces videti.
Nrealni aikido je zakon ako ne verujes dodji da ti dokazem
SnowMan:pretpostavljam da ni tradicionalni nije maciji kasalj. Nisam imao prilike da ga gledam, a interesuje me da li i tu postoji odbrana od vise napadaca kao i od oruzja? Sve mi se cini da je nekako "mek". Gresim li![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dollar MC:Video sam na sajtu. Kod Njegosa. Kako me je samo iskidao kad je bio u Sapcu...
dollar MC:Pokazivao NE MENI neke bolne tacke na ruci, nemam pojma... Kad ga nisam ubio![]()
![]()
![]()
dollar MC:Pokazivao NE MENI neke bolne tacke na ruci, nemam pojma... Kad ga nisam ubio![]()
![]()
![]()