Reality Srbija sa degenima

Poruka
4.285
DVOR reality show u januaru na Pink TV

Na Televiziji Pink početkom januara trebao bi da počne sa emitovanjem novi reality show "Dvor", koji Željko Mitrović naziva kraljem svih realitya.


Srednjovekovni zamak u kojem će biti sniman novi šou već šest meseci se tajno gradi u Šimanovcima i u njemu će VIP takmičari živeti kao kraljevi, prinčevi, vitezovi, robovi i dvorske lude!

"Srednjovekovni dvorac se uveliko gradi! Biće veoma brzo spreman da primi takmičare, koji će, nakon „Farme”, moći da pokažu kako se živelo u uslovima koji su vladali pre više stotina godina – otkrio Željko Mitrović i dodaje:

"Dvor je naš autentični format, nigde u svetu nije emitovan i biće potpuno osveženje, a pored takmičara iz Srbije učestvovaće i VIP ličnosti iz drugih eks-Ju republika. Na dvoru će živeti kralj i kraljica, oni će imati svoje pomoćnike, sluge, vitezove, ali i dvorsku ludu i robove, a sistem takmičenja, zadaci i princip po kojem će se birati pobednik biće kompilacija najboljih stvari iz svih rijalitija koji su do sada prikazivani na ovim prostorima". Željko Mitrović kaže da će se novi šou emitovati na svim pinkovim frekvencijama u regionu.

"U novom rijalitiju moći će da uživaju gledaoci na gotovo čitavom balkanskom prostoru i ne sumnjam da će ovaj šou uspeti da obori sve rekorde u gledanosti" – zaključuje Željko Mitrović, koji nije želeo da otkrije kolika će biti glavna nagrada.

"Sve u svoje vreme, ali nemojte da sumnjate da nagrada neće biti – kraljevska" – navodi Mitrović.

Među takmičarima koji će se oprobati u premijernom serijalu naći se najintrigantniji učesnici tri dosadašnje „Farme”, što znači da će publika na jednom mestu moći da vidi Nigora, Maju Nikolić, Saleta Jovanovića, Miloša Bojanića, Firčija, Ekrema Jevrića, Vendi, Bokija 13, ali i neke junake „Velikog brata” poput Mikija Đuričića i Đanija Ćurčića. Šou bi trebalo da traje oko 60 dana, biće emitovan uživo poput „Farme” i „Velikog brata”, a takmičari će morati da se nadmeću u srednjovekovnim veštinama i borbama.

http://www.dvor-srbija.com/dvor-srbija/dvor-reality-show-u-januaru-na-pink-tv.html
 
Među takmičarima koji će se oprobati u premijernom serijalu naći se najintrigantniji učesnici tri dosadašnje „Farme”, što znači da će publika na jednom mestu moći da vidi Nigora, Maju Nikolić, Saleta Jovanovića, Miloša Bojanića, Firčija, Ekrema Jevrića, Vendi, Bokija 13, ali i neke junake „Velikog brata” poput Mikija Đuričića i Đanija Ćurčića.

not_this_shit_again.jpg
 
Moram da pitam neke strucnjake da li moze da se onemoguci na samom TVu trajno ukljucenje
ove debilne Pink televizije. Dosadise i bogu i ljudima prikazujuci ovaj gore pomenuti polusvet.
Ovo sta radi Pink su emisije za dokone domacice i retardiranu omladinu ciji su ovo idoli.
Pogresih trajno da mi iskljuce TVPink a napisah ukljucenje gore, verovatno sto sam nervozan
cim cujem za doticnu TV i njegovog vlasnika cuvenog JUL ovca.
 

Back
Top