Ready, set, go!

Kako cudna tema...:eek: Ne znam zasto se uopste postavlja pitanje razlike u nezi zimi i leti? Zar to ne bi trebalo da bude isto nezaavisno od godisnjeg doba?.:dontunderstand:

Ja nista ne radim na sebi ni zimi ni leti zbog izgleda, ali kad pocne lepo vreme promenim prevozno sredstvo pa se time skine nekoliko kila koje steknem zimi.
Sto se cudis kad i sama vidis razliku..

Ja koja trcim bas dugo kazem da skidanje kila nema veze sa trcanjem...ne pomeram se ni kilogram a trcim svakodnevno...Vidi ako bi trcala i koristila 70% aerobne snage 40 minuta izgubila bi izmedju 300 i 350 cal a jedan kilogram masti ima 7500cal...znaci kardio + dijeta dovodi do gubitka kilograma...obicno trcanje (jos ako nisi u formi ne verujem ni da bi mogla toliko da istrcis) samo po sebi bez promena u ishrani sumnjem da bi rezuletiralo smanjenjem kilaze...to je moje iskustvo.

Mogla bih samo da dam savet da je vrlo fina vezba za tonus steper koji bi se podesio na treci nivo, od petog navise se koristi za mrsavljenje a do petog za zatezanje...ako sam ti makar malo pomogla...:heart:

Da, steper samo jos da imam vremena pored ovog mog...Na ovo ja idem
Stvarno je dobro ali postaje mi monotono...sam sport je takav, ne mo's izmisliti toplu vodu, instruktorka se bas trudi da nam ubaci svasta ali...Ne znam kako devojke koje ovo treniraju i vise od 2 godine, redovno dolaze, kako se nisu smorile...Ja garant imam neki problem :rumenko:

Kako ne moze... Niko ne govori o totalnom ispadanju iz forme nego o zatezanju guze ili stomaka i eventualno skidanju onih par "zimskih kilograma" ...
Za ta 3 meseca ne da moze da se zategne, nego i da se skine svaki gram viska.
Naravno, ovo se odnosi samo na one koji su proslo leto bili zadovoljni figurom (hocu reci, ne odnosi se na one koji imaju 25 kg viska i 5 godina nisu vezbali)..

Ја то и рекох, само ниси цитирала цео пост.;)
Може да се скине пар килограма, али да се мишићи и цело тело ''затегне'' за пар месеци - нема шансе!

Što reče alal, zabole me ceo obim kukova da se cimam zbog bikinija :lol:
Kad krene proleće, jedino što licu i koži uopšte posvetim nešto više pažnje nego obično, da li je to onaj prolećni umor ili šta, ali svake godine u ovo doba k'o da posivim.

Da, steper samo jos da imam vremena pored ovog mog...Na ovo ja idem
Stvarno je dobro ali postaje mi monotono...sam sport je takav, ne mo's izmisliti toplu vodu, instruktorka se bas trudi da nam ubaci svasta ali...Ne znam kako devojke koje ovo treniraju i vise od 2 godine, redovno dolaze, kako se nisu smorile...Ja garant imam neki problem :rumenko:

...uh bwe...ja ovo sto ti radis ne mogu...jedina kardio sprava koju ne radim...znam da puno sagoreva ali kao sto rece nije mi cilj mrsavljenje a deluje mi kao mukica...cure koje rade se pocrvene kao majske ruze...deluje bas tesko...

Ma nemas problem nego ti je potrebna promena...najbolje bi bilo da menjas aktivnost na mesec - dva...sta mislis o plesu? To je fin trening a i ne osetis da vezbas...uz to naucis nesto novo:heart:

Eh, ja sam se bavila sportom ceo zivot- ritmicka gimnastika,karate,aktivno klizam od 6.godine,u jednom periodu zivota klizala sam barem 3 puta nedeljno,nekad i svaki dan po par sati.
ipak,vezbanja tipa aerobik me mnogo smaraju i totalno su mi besmislena.isla sam u teretanu mesec dana i smorila se.nemam taj osecaj da `raidm nesto za sebe` i da se `bolje osecam`.
dobro,nemam potrebu sa vezbanjem jer ne radim posao u kancelariji,ne sedim ceo dan u stolici da me bole ledja i sl. da je tako,verovatno bih isla na plivanje.
poslednjih godinu dana,na proslom poslu sam se zategla i dobila biceps i bas dosta ojacala:lol: na onom pre toga sam izvezbala noge stojeci u stiklama ceo dan. ako neko hoce da ojaca,radi minimum 10 sati i nema vremena da jede i goji se,toplo mu prprucujem da ide u hotelijere:lol:

e da,ples je super. time planiram da se bavim odavno, to mi ima smisla nekako,ono skakanje da bi mi zadnjica bila zategnutija kad neko gleda u nju na plazi mi je cista tastina:lol: to mi zvuci kao nesto sto radim za sebe,ucim nesto novo...

Back