Razvod

marinamarinaa

Početnik
Poruka
4
S obzirom da sam pred razvodom zanima me koja su vaša iskustva ukoliko imate djece iz prvog braka. Ja imam dijete od 7 godina i ne znam koliko mogu očekivati od bivšeg partnera. Naglašavam da je razvod sporazuman, nije bilo svađe, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo, razilazili smo se u stavovima jer je razlika u godinama veća i imamo drugačije planove za budućnost. Želim da i dalje viđa dijete pa me zanima vaše mišljenje koliko će razvod utjecati na njegov daljnji život i razvoj odnosa s djetetom.

Ако кажеш већ да сте се растали у коректним односима,онда супер. Суд ће само одредити висину алиментације. А ти ако ниси у души џукела,одбацићеш ону ставку "обавезног" виђања детета. Ако је добар и коректан отац,наведи да немаш проблем да се око гледања детета заједнички договарате.

S obzirom da sam pred razvodom zanima me koja su vaša iskustva ukoliko imate djece iz prvog braka. Ja imam dijete od 7 godina i ne znam koliko mogu očekivati od bivšeg partnera. Naglašavam da je razvod sporazuman, nije bilo svađe, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo, razilazili smo se u stavovima jer je razlika u godinama veća i imamo drugačije planove za budućnost. Želim da i dalje viđa dijete pa me zanima vaše mišljenje koliko će razvod utjecati na njegov daljnji život i razvoj odnosa s djetetom.
Kada se dvoje odraslih i zrelih ljudi rastave, ne i trebalo da bude problema, licno moja iskustva su dobra. Ako ste oboje za to da nemate sudski odredjeno vreme kada je dete sa njim, i ako je on dovoljno svestan da ne mora sud da mu odredjuje alimentaciju nego ce se dovoljno posvetiti detetu (i materijalno a narocito emotivno) moze da funkcionise dobro. Kako ce na njega uticati to samo on zna, kako ce mu se dalje zivot odvijati.....

Naglašavam da je razvod sporazuman, nije bilo svađe, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo, razilazili smo se u stavovima jer je razlika u godinama veća i imamo drugačije planove za budućnost
Što ste pravili dijete ako imate različite planove za budućnost. Nije dijete igračka i neminovno je da će razvod utjecati na njega, pogotovo u toj osjetljivoj dobi.

Što ste pravili dijete ako imate različite planove za budućnost. Nije dijete igračka i neminovno je da će razvod utjecati na njega, pogotovo u toj osjetljivoj dobi.
bar da dete dok dete ne krene u srednju skolu. danasnje snajke jedva cekaju da se razvedu.

Poslednja izmena od moderatora:

Back