Možda sam glupo formulisala temu. Elem, u braku sam 15 godina. Meni 40, njemu 50, imamo ćerku od 13 godina. Poslednjih godina jedva imamo sex, uvek na moje insistiranje. I kad se desi, radimo na njegovom užitku. Više se ni to ne dešava. Rekao je " Ja nemam ništa protiv da ti to radiš sa nekim drugim, samo da ja to ne znam." Mislila sam da je rekao u besu ili u šali. Ponovio je. Luda sam i površna prema njegovim rečima jer želim bliskost, zagrljaje, toplinu, sex. Predlagala sam odlayak kod stručnjaka kaže da ne želi zbog gluposti kod lekara. Ne funkcionišemo inače, tj slabno fukcionišemno, samo vezano za tekuće stvari i dete. Ne svadjamo se, više. Ne želi razvod, tj kaže da ja odlučim, na meni je.
A ja se raspadam. Ta rečnica da mogu tamo negde sa bilo kim me tera na mučninu. Nije me oslobodila, pre zarobila u jedno stanje koje je takvo i nema nade za bolje. A ja ne mogu tek tako sa nekim, bilo kako.
A ja se raspadam. Ta rečnica da mogu tamo negde sa bilo kim me tera na mučninu. Nije me oslobodila, pre zarobila u jedno stanje koje je takvo i nema nade za bolje. A ja ne mogu tek tako sa nekim, bilo kako.