- Poruka
- 15.014
da pokrenem? :I o gurabijama? :I javi mi da znma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Kакве сад везе има ова тема са хришћанством и сектама?
Ljubavnik_48:Neznam sta je moto ovog foruma,koliko vidim svakojake izjave se dozvoljavaju, a ja cim napisem ozbiljno nesto vise od desetak reci - BLOK!!!
Napisi kraci odgovor, ili jedan duzi podijeli u vise postova...Ljubavnik_48:Neznam sta je moto ovog foruma,koliko vidim svakojake izjave se dozvoljavaju, a ja cim napisem ozbiljno nesto vise od desetak reci - BLOK!!!
na zalost greske roditelja deca ispastaju. samo, nije svaki bioloski roditelj i pravi roditelj.majke su u vecini slucajeva privrzenije deci, jer ne kaze se za dz nosimo ih devet meseci ispod srca.muskarci cesto onog momenta kada prestanu da vole zenu (ako su je ikada i voleli!) prestanu da vode racuna i o deci. strasno je to sto ljudi na decu gledaju kao na teret ili obavezu, i tako ih i tretiraju. losa procena i izbor partnera tj. bracnog druga ne znaci da ceo zivot onaj drugi mora da ispasta, bar ja tako mislim, samim tim ni deca. a preko dece sve ide.tuzno je to.dacci:Alo ljudi promasili ste temu.
Niko vas nije pitao za misljenje pogotovo ove soviniste.Tema je za ljude koji su pred razvodom a treba im pomoc da odluce sta da rade.A sve vas sto kazete da je razvod ok cu pitati kad budete imali decu pa vam zena ode kod nekog alkosa sa vasim sinom pa vam dodje sin placuci...RECIMO
Nemojte glumiti nesto sto niste ili neznate
draga, osim sos telefona, pored kojih dezuraju volonterke, zene uglavnom prosle kroz licni pakao, koje su skupile snagu i hrabrost da odu od siledzija, i koje pokusavaju da pomognu savetima ugrozenim zenama koje se jave, a veruj mi retko koja se osmeli da se i tako poveri, ne postoji prava pomoc. milicija dolazi da opomene, ali sve sto se desava posle znaju samo one koje ostaju u cetiri zida. i naravno, dodju da iscrtaju mesta na kojima leze tela. toliki je udeo javne bezbednosti. zakon postoji na listu papira, realnost je nesto drugo.Hellen:Како су жене и деца незаштићени и без икаквих права? Не разумем на шта мислиш.