whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
littlefoot:Ma, porasli mi kriterijumi. Nemoguca sam![]()
OPASNA SI , MADA NEMAS TI TAKO MALO STOPALO KAKO SI NAPISALA ... TO JE NEKIH 38 - 39 !!! ILI ME OCI VARAJU !!! GDE JE TO MALO STOPALO !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
littlefoot:Ma, porasli mi kriterijumi. Nemoguca sam![]()
whitenicky:Ej bre malo stopalo da se nisi danas uspavala , nedelja je nema nista od tebe , sta se desava da te ne bole noge ???????
Mirjanadz:Pa mozda je nasla nekog !!!!!!!!!
azzo:javi se ako hoces avanturu. srdjan
Mirjanadz:Pa mozda je nasla nekog !!!!!!!!!
whitenicky:MA GDE JE NASLA NEKOGA SPAVA ONA NEDELJOM VIDECES OVE NEDELJE KAD SE JAVI .... NEMA ONA SRECE U LOVU NA OVOM FORUMU !!!!VELIKI POZDRAV OD WHITENICKY-ja SA NOVOG BEOGRADA !!!!
littlefoot:Naravno da spavam nedeljom. Treba se odmoriti od stete u petak i subotu![]()
mish99:ako mozes cekati februar ,onda si nasla pravog;a do tada se mozemo upoznati putem el.poste
whitenicky:HAHAHAHA !!! STO SE UVEK VOLIM NASMEJATI OVAKO OD RANOG JUTRA ... NACICES GA MALO STOPALO ALI U MESECU LIMBURGU NA OVOM FORUMU .....
littlefoot:Nije valjda da mislis da ga trazim samo ovde?![]()
razveo sam se davno ;tad se vracam kuci,plovim ,valjda ce mo na kafu tadalittlefoot:Nije valjda da mislis da ga trazim samo ovde?![]()
mish99:razveo sam se davno ;tad se vracam kuci,plovim ,valjda ce mo na kafu tada
a do tada ...........
whitenicky:PA DOBRO , OVDE JE OVO VISE ZEZANCIJE NEGO OZBILJNA TEMA. LJUDI SU PO PRIRODI VELIKE SALJIVDZIJE , TAKO I JA !!! MALO STOPALO , TESKO TO DA CE PROCI KOD NAS SRBIJANACA... ODNOSNO MUSKARACA IMAS KOLIKO TI SRCE ZELI,ALI MISLE SAMO NA JEDNU STVAR ...... AJDE ISKRENO POSALJI MI STA STVARNO HOCES I ZELIS U ZIVOTU, POSALJI NA PRIVATNO A NE TEMU.. AJDE DA VIDIM STA MOGU DA LEPO UCINIM ZA TEBE ... DOSTA SAM SE ZEZAO NA TEMI AJDE DA SE I JA MALO UOZBILJIM AKO SI TI OZBILJNA , AKO NISI NASTAVLJAMO SA ZEZANJEM !!!!POZDRAV OD MENE !!!
littlefoot:Kako se ti lepo brines za mene, prava divota.
Samo....velika sam ja devojka.....volim i umem sama.......uozbiljicu se nikad![]()
:-D kako malo coveku treba da razvuce osmjeh i baci se u mastanje,dali si ti nasmijana kad se probudis ujutro?littlefoot:I ne samo kafu. Znas da se kod nas klot kafa tretira kao udovica, pa prema tome....![]()
mish99::-D kako malo coveku treba da razvuce osmjeh i baci se u mastanje,dali si ti nasmijana kad se probudis ujutro?
HAJDE PISI PRIVATNO,(eto i ja da pokusam )ako hoces ako ne![]()
whitenicky:I THINKING ABOUT YOU 24/7 !!! Mislim o tebi 24h dnevno , 7 dana nedeljno !!!! POZDRAV