ebo~korisnichko~ime
Primećen član
- Poruka
- 988
lav607:Znaci vise komada...................tesko................mada nikad se ne zna............nastavi da se trudis.............
ajdeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lav607:Znaci vise komada...................tesko................mada nikad se ne zna............nastavi da se trudis.............
Soundform:...Mene zena da vara otkinuo bih joj glavu golim rukama![]()
Soundform:E sto bih voleo da ti se nekom slucajnoscu javi muz ili neki njegov ortak pa da vidim kako bi objasnila deci.Ako ne dobijas dovoljno,razvedi se i nadji sposobnog.Mene zena da vara otkinuo bih joj glavu golim rukama![]()
TOM@X:Dušo, da li ja nekome nedostajem tamo na DSDS-u? :-(
Neznam. Ti proceni.littlefoot:Sta od navedenog treba da mi smeta?![]()
Aha... a to znači... ??littlefoot:Nasao si koga da pitas![]()
![]()
Ne znam macane, ne zalazim vise u neprijateljske krajeve![]()
TOMAX:Aha... a to znači... ??![]()
Pošalji porukicu na PP.
I hvala ti za ovo "macane" ...
dugo me ni jedna nije tako zvala ...
a to budi lepe uspomene ... :-)
whitenicky:Daj bre sta ce ti neki tata od 30-40 mlada piletina je zakon !!! Dobro i ja serem imam 26... zajebao sam se.... nema veze trazi nesto mladje jedino ako si ti baba PA TI TREBA MATORAC .... ali dacu ti neke brojeve NEZENJA I RAZVEDENIH KOLIKO HOCES , ti posle biraj !!!! POZDRAV
littlefoot:Hvala na ponudi, ali ne hvala.
I pitacu te za misljenje o piletini kad budes bio malo stariji![]()
littlefoot:Hm?! Zasto ja imam utisak da ti mene nagovaras?
![]()
whitenicky:NEMAS TAKAV UTISAK NEGO DOK CITAS MOJU PORUKU RAZMISLJAS O NECEM DRUGOM, A NE ONO STO SAM JA NAPISAO !!! Ja tebe ne nagovaram samo zelim da budes sretna u zivotu !!! POZDRAV
BigZexy2000:Izgleda da me ovde stvarno niko ne razume :-(
Pa javio sam se, nisam razglabao :-o
35 god, razveden, otac maloletne cerke :-)
i sta sad? ;-)
littlefoot:Ti si srce jedno. Hvala na lepim zeljama. Al veruj mi kad ti kazem da od piletine nema nista. Mozda ja to iz iskustva![]()
one4me:hej, curo, kako ide?
Pustas li bez karte na temu?
Glupo je da otvaram istu.
littlefoot:Konkurs i dalje otvoren![]()