littlefoot
Aktivan član
- Poruka
- 1.413
boban_ser:Razveden jesam, tata x3, ali imam neku preko 40...
Smeta?
Sta od navedenog treba da mi smeta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boban_ser:Razveden jesam, tata x3, ali imam neku preko 40...
Smeta?
littlefoot:Kanda si daleko, sorry![]()
web_master:Ako bolje pogledas tebi ni ne treba druzenje uzivo... imas tu toliko prijatelja sad vec da ti svo vreme oduzmu sto bi trosila na "razvedenog tatu"... no ipa, puno srece!
Mirjanadz:Littlefoot...
Ako stvarno trazis to sto si napisala...onda te u potpunosti razumem zasto to trazis !!!
![]()
littlefoot:za vikend druzenja
u potpisu
mlada mama 8)
littlefoot:Oces da ti objasnim koja je razlika izmedju partnera i prijatelja ili ces ostaviti da to skontas sam?![]()
web_master:Hej, pa ti imas na svako postavljeno pitanje, na svaki odgvor vec spreman odgovor. Mislim da ti tu svakog vuces za nos... haha... nije ni cudo sto si razvedena! Ali nemoj sad da mi objasnjavas da ja nista ne znam i sta me to interesuje zasto si razvedena i ostalo. Opet ti kazem: PUNO SRECE U NALAZENJU PARTNERA i to ti iskreno zelim!
littlefoot:Lepse je biti sa nekim ko je "iskusio zivot" nego biti sa klincem koji tek treba da plati svoju skolu.
Hvala na razumevanju![]()
Pitton:Nisam razveden ali sam ***** i to svi znaju pa mozes da se setkas sa mojom personom
javno.A da bih se razveo moras biti bolja od moje zene.
KISS
miodrag2005l:Eto ja sam razveden i imam 32 god. Razveo sam se pre 5 godina. Ako zelis da se upoznamo i vidimo pisi mi na mail: mmarinkovic30@yahoo.com i napisi mi nesto o sebi (godiste itd..) i ako mozes posalji svoju sliku! Uzvraticu ti istom merom!
Mirjanadz:Znam...i isto to trazim..hehehehe
![]()
lav607:Imas suvise zadebljale pete za moj ukus....................ebi ga..............
bliska_dusa:paz' samo da ne dobijes kilu... od zadebljanja![]()
littlefoot:Mogu da imam jos ovoliko godina koliko imam i opet mi nece biti jasna ta potreba ljudi da dodju i zaseru tudju temu...
ebo~korisnichko~ime:mozze `li meni neko da pruzzi oralna zadovoljstva!?
![]()