Ovo jednostavno nije tačno.Nije to samo u pitanju. Muškarac će pre zaposliti ženu jer će smatrati da će ga ona manje ugrožavati. Isti slučaj je i ako je žena ta koja odlučuje, pre će ženu zaposliti nego muškarca.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ovo jednostavno nije tačno.Nije to samo u pitanju. Muškarac će pre zaposliti ženu jer će smatrati da će ga ona manje ugrožavati. Isti slučaj je i ako je žena ta koja odlučuje, pre će ženu zaposliti nego muškarca.
Probao je da upadne u neki kol centar za prodaju sminkeOvo jednostavno nije tačno.
Da biće da sam glup.![]()
Nije kol centar nego je razvojni inženjerski tim jedne strane kopanije ovde u Srbiji. Bio i video svojim očima.Probao je da upadne u neki kol centar za prodaju sminke
Razvijaju novi prototip maskare?Nije kol centar nego je razvojni inženjerski tim jedne strane kopanije ovde u Srbiji. Bio i video svojim očima.
Ti ili su glup ili se praviš da si glup.Razvijaju novi prototip maskare?
Ne može se samo razmišljati o orgijama i svingeraju, mora se ponekad i o ozbiljnim temama razgovarati.
A ozbiljna tema je svrstavati sve zene u isti koš?![]()
Ne izvlači mi reči iz konteksta, ovo se ne odnosi na sve žene, već na samo jedan manji deo.
Fuj kazem japosle razvoda, krece joj karijera...a dok je bila u braku, nije isla karijera...kakva je to karijera...poznajem neke razvedene, koje su u semi sa svojim direktorima...bas im ide karijera..
10% je dosta?de neke procente![]()
Knjigu u šake Meliot .Da li ste primetili trend u Srbiji, koji uglavnom propagiraju javne ličnosti, da se žena posle izvesnog vremena razvede od parnera? Dok se muškarac nervira oko dece, stanja u društvu i državi, žena gradi karijeru i ide utabanim stazama, i posle izvesnog vremena napusti partnera sa kojim je zasnovala porodicu. Muškarac u većini slučajeva i ne sluti šta ga čeka i samo ga niotkuda sačeka zahtev za razvod. Šta mislite o ovome?
bolje da ima dobar brak, nego bilo sta drugoBolje za mene da je razvedena s krarijerom nego nerazvedena bez karijere![]()
Ne interesiraju me zene u brakubolje da ima dobar brak, nego bilo sta drugo
Kad ćemo šah?Knjigu u šake Meliot .![]()
To jeste sreća i uspijeh niko to ne spori.bolje da ima dobar brak, nego bilo sta drugo
10 posto od cega?10% je dosta?
de neke procente![]()
Nemam pojma10 posto od cega?
nema ni ovi mali sto je otvorio temuNemam pojmareagirao sam na ovaj tvoj gornji post.
kad naučišKad ćemo šah?![]()