Razvedena sa karijerom

Da li ste primetili trend u Srbiji, koji uglavnom propagiraju javne ličnosti, da se žena posle izvesnog vremena razvede od parnera? Dok se muškarac nervira oko dece, stanja u društvu i državi, žena gradi karijeru i ide utabanim stazama, i posle izvesnog vremena napusti partnera sa kojim je zasnovala porodicu. Muškarac u većini slučajeva i ne sluti šta ga čeka i samo ga niotkuda sačeka zahtev za razvod. Šta mislite o ovome?

Nikad nije niotkuda.

Daj nam primjer muškarca iz ove price. On sjedi kuci pazi djecu ona ganja karijeru . Za prilican broj svojih godina znam jednog takvog i isto ga ostavila zena. Odrasla djeca, on i dalje sjedio u kuci i cekao dzeparac od nje.
Znaš li koliko je danas teško muškarcu da se probije negde? Uglavnom zapošljavaju žene, naročito kad su u pitanju kancelarijski poslovi. Ja sam bio na razgovoru u jednoj firmi u Beogradu, lik napravio harem od žena u firmi. Samo on i više desetina mladih i lepih žena i devojaka. A strana kompanija je u pitanju i to u sred Novog Beograda.

Da li ste primetili trend u Srbiji, koji uglavnom propagiraju javne ličnosti, da se žena posle izvesnog vremena razvede od parnera? Dok se muškarac nervira oko dece, stanja u društvu i državi, žena gradi karijeru i ide utabanim stazama, i posle izvesnog vremena napusti partnera sa kojim je zasnovala porodicu. Muškarac u većini slučajeva i ne sluti šta ga čeka i samo ga niotkuda sačeka zahtev za razvod. Šta mislite o ovome?

Mislim da mi se ova tema ne dopada

Znaš li koliko je danas teško muškarcu da se probije negde? Uglavnom zapošljavaju žene, naročito kad su u pitanju kancelarijski poslovi. Ja sam bio na razgovoru u jednoj firmi u Beogradu, lik napravio harem od žena u firmi. Samo on i više desetina mladih i lepih žena i devojaka. A strana kompanija je u pitanju i to u sred Novog Beograda.
Tebe je neka zena baš povrijedila dok je svaka tvoje tema ovakva.
Sto se tiče posla,nametni se svojom sposobnosti,to što su mlade i lijepe ne znači da nisu stručne.Samo pokazuje da ih je majka uz to što su lijepe rodila i pametne.

Tebe je neka zena baš povrijedila dok je svaka tvoje tema ovakva.
Sto se tiče posla,nametni se svojom sposobnosti,to što su mlade i lijepe ne znači da nisu stručne.Samo pokazuje da ih je majka uz to što su lijepe rodila i pametne.
Nije me niko povredio, to je u našem društvu zastupljeno. Zašto odmah mislite da mora sve biti lični obračun?

Nije me niko povredio, to je u našem društvu zastupljeno. Zašto odmah mislite da mora sve biti lični obračun?

Ja mislim da nije potrebno da sad žene krivimo sa drustvene propuste jer su razvedene , uzimajući u obzir da je razvod veoma stresan

Želim samo naglasiti mnoge žene razvedene ili udovice sasvim su lepo vasitali svoju djecu i od njih stvorile ljude

Pogrešno razmišljaš i nije lepo

Zene u proseku manje zaradjuju, jeftinije mu je da njih zaposli

Zene u proseku manje zaradjuju, jeftinije mu je da njih zaposli
Nije to samo u pitanju. Muškarac će pre zaposliti ženu jer će smatrati da će ga ona manje ugrožavati. Isti slučaj je i ako je žena ta koja odlučuje, pre će ženu zaposliti nego muškarca.

P.S. Da nisam video harem u sred Beograda pa da se prepucavam ovde sa vama do besvesti.

Back