- Poruka
- 98.367
Да ли је вама јасно како и зашто раде америчке санкције?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ameri nikada nisu imali problem sa kokainom. Njihov problem je fentanol jer ubija i do 100 hiljada mladih godišnje! A za to su krivu uglavnom Kina i Meksiko. Sad su nakačili i Maduru mada mislim da je BS...južna Amerika ima trenutno najunosnije resurse...Naftu i Kokain...
Kokain će se legalizovati a nafta uvijek mora imati primat u energetici a
sve ostale varijacije imaju nus_pojave...
samo da se nekako rusi docepaju kraja 2028me....Ja kako vidim, Rusi će krajem 2028 biti glavni zagovornici da se Kamala ponovo uključi u igru ili Gavin Newsom, pomeraju im bubrege Amere.

fentyl se lako pravi. dovoljna je obicna skolska laboratorija.Ameri nikada nisu imali problem sa kokainom. Njihov problem je fentanol jer ubija i do 100 hiljada mladih godišnje! A za to su krivu uglavnom Kina i Meksiko. Sad su nakačili i Maduru mada mislim da je BS
Nije pitanje da li se lako pravi ili ne. Većina dolazi iz uvoza i to mahom iz Kine, čak i ako je preko Meksika.fentyl se lako pravi. dovoljna je obicna skolska laboratorija.
to je americka propaganda.Nije pitanje da li se lako pravi ili ne. Većina dolazi iz uvoza i to mahom iz Kine, čak i ako je preko Meksika.
...mora se naći kraj toj najezdi zla ma odkuda i kako dolazi ...vidjeli smo Seriju -Čista hemija-Ameri nikada nisu imali problem sa kokainom. Njihov problem je fentanol jer ubija i do 100 hiljada mladih godišnje! A za to su krivu uglavnom Kina i Meksiko. Sad su nakačili i Maduru mada mislim da je BS