RAZUM ILI HTENJE?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hektor:
Zasto nemoguce?Licno znam sta je realno i ostvarivo i to zelim ! Dakle,sklad razuma i htenja ! U cemu je problem ?

Kao prvo, za mene ZELETI i HTETI nije isto!
Zelja je PASIVNA (bar u tom smislu da mozes imati zelja koje nikad neces ni pokusati da ostvaris), a htenje AKTIVNO,odnosno- ovo drugo u sebi nosi SILU koja tera na akciju! Bar ja to tako razgranicavam!
Drugo, zamisli da HOCES ( ne zelis) nesto sto je protiv RAZUMA, nesto bez smisla , nesto nepromisljeno, nesto sto ti moze doneti i negativne posledice! Ti HOCES TO LUDACKI, razum kaze "NE"! TO JE KONFLIKT U LICNOSTI O KOJEM GOVORIM!
Trece, ti si vec glasao za RAZUM!HVALA! :P

Hektor:
Divlja,da li ti se dopala moja pesma na "romantici" koju sam posvetio tebi?To je JEDINI post koji nisam napisao na "filosofiji"!
...Hektore!!!
Od SVIH DEVOJAKA na OVOLIKOM forumu, ti nas'o MOJOJ, EJ BRE, MOJOJ DIVLJOJ da posvAcujes pesmu, a?!
Gde ti je zena? Dolazim, iz ovih stopa, ZBOG tebe, KOD TVOJE ZENE!
Hocu malo da joj...pevam. Na uvce. Hocu da joj posvetim SVOJ...RAZUM! :roll:

kojote:
Hektor:
Divlja,da li ti se dopala moja pesma na "romantici" koju sam posvetio tebi?To je JEDINI post koji nisam napisao na "filosofiji"!
...Hektore!!!
Od SVIH DEVOJAKA na OVOLIKOM forumu, ti nas'o MOJOJ, EJ BRE, MOJOJ DIVLJOJ da posvAcujes pesmu, a?!
Kojote,dragi moj,mislim da si preterao,jutro je starije od veceri,sutra cemo lepse pricati,procitaj moj pp,i videces bice sve u redu.I ne zaboravi : ja sam tvojoj divljoj i tebi cestitao buduci brak i pozeleo sve najlepse...iako vas ne poznajem.Pesmu sam posvetio tvojoj devojci u znak postovanja a ne udvaranja ! Lepo je to da volis svoju devojku,ali malo preterujes.Reci,da li sam joj slao pp,ili sam javno posvetio pesmu,ona je pesnik,i ja sam,sta tu ima lose ?

Hektor:
kojote:
Hektor:
...Hektore!!!
Kojote,dragi moj,mislim da si preterao,jutro je starije od veceri,sutra cemo lepse pricati,procitaj moj pp,i videces bice sve u redu.I ne zaboravi : ja sam tvojoj divljoj i tebi cestitao buduci brak i pozeleo sve najlepse...iako vas ne poznajem.Pesmu sam posvetio tvojoj devojci u znak postovanja a ne udvaranja ! Lepo je to da volis svoju devojku,ali malo preterujes.Reci,da li sam joj slao pp,ili sam javno posvetio pesmu,ona je pesnik,i ja sam,sta tu ima lose ?
Hektore, mojne ti meni tu...VEČE JE GLUPLJE OD JUTRA. A vece tek pocinje...do jutra ima vremena...spreman sam na svakojake gluposti...
OBRATI PAŽNJU NA PONASANJE HEKTORE!
DOKAŽI SVOJE ČASNE NAMERE, NAPIŠI - posveti npr. MUDRICI jednu svoju priču, kratku pripovetku...BILO KOJOJ DEVOJCI BRE!
Ili dolazim kod tvoje žene. Šta je tu loše?!

P.S. Poruku na PP je trebalo da mi pošalješ PRE...da me pitaš za dozvolu HRIŠĆANINE!
Sad je kasno za PP...[/b]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back