- Poruka
- 8.396
To je zato sto si neurozan!
Vidis kako sam ja mirna??? 8)

Vidis kako sam ja mirna??? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo nestabilna smeša, jer pri prvom povetarcu plamen bi se mogao rasuti i žar bi mogao zapaliti susedne stogove. A i takva vatra ne gori dugo.Hektor:Draga moja i pomalo divlja:Ja i moja zena smo kao plamen i slama...
Sada ocekujemo random_cloud_form da krene sa analizom rukovodjenim teorijama gospodina Tosevskog.barrbarra:Ja sam jednom probala samo razumom.Nema mirisa, ukusa, ni boje.Vrlo je uredno, cisto, sve je na svom mestu, bas kao i 2+2 sto su 4.Ali htenje je provalilo bez pitanja...
Boje su se razletele, mirisi rasirili bolelo me, udaralo, ali,u isto vreme.. nikad nije bilo lepse...Ma, svako neka bira svoju matematiku...
NE to raaaaaaaaaditi!Zak:Sada ocekujemo random_cloud_form da krene sa analizom rukovodjenim teorijama gospodina Tosevskog.barrbarra:Ja sam jednom probala samo razumom.Nema mirisa, ukusa, ni boje.Vrlo je uredno, cisto, sve je na svom mestu, bas kao i 2+2 sto su 4.Ali htenje je provalilo bez pitanja...
Boje su se razletele, mirisi rasirili bolelo me, udaralo, ali,u isto vreme.. nikad nije bilo lepse...Ma, svako neka bira svoju matematiku...
Kelis:Dobro bre divlja jesi cula da je profesorka rekla da se ovaj pismeni ne sme pisati u stihu?
![]()
dragonfromdarkness:Divlja, nisi pala kod mene kad sam pokusavao. Da sam znao da tome tezis, vise bih se potrudio.
AU BRE DIVLJA...divlja-u-srcu:Srce je moje budala,
a duh mi je smucen.
Gomila vidi jasno,
ona vidi jasno,
ja , jedini , lutam po mraku.
Obicni ljudi su radosni,
oni su radosni.
Samo sam ja tuzan.
U meni sve grozno huci i buci,
sumorno, kao more.
ma ne rade smajliji....hmmm....divlja-u-srcu:Srce je moje budala,
a duh mi je smucen.
Gomila vidi jasno,
ona vidi jasno,
Obicni ljudi su radosni,
oni su radosni.
Samo sam ja tuzan.
sumorno, kao more.
divlja-u-srcu:Srce je moje budala,
a duh mi je smucen.
Gomila vidi jasno,
ona vidi jasno,
Obicni ljudi su radosni,
oni su radosni.
Samo sam ja tuzan.
sumorno, kao more.
divlja-u-srcu:MA TI SI BRE, PILENCE, PRAVO!![]()
CAO ANAKIN !!! ODAKLE SE JAVLJAS ???anakin:a jel se tebi nekad posrecilo a?