RAZUM ILI HTENJE?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
barrbarra:
Ja sam jednom probala samo razumom.Nema mirisa, ukusa, ni boje.Vrlo je uredno, cisto, sve je na svom mestu, bas kao i 2+2 sto su 4.Ali htenje je provalilo bez pitanja...
Boje su se razletele, mirisi rasirili bolelo me, udaralo, ali,u isto vreme.. nikad nije bilo lepse...Ma, svako neka bira svoju matematiku...
Sada ocekujemo random_cloud_form da krene sa analizom rukovodjenim teorijama gospodina Tosevskog.

Zak:
barrbarra:
Ja sam jednom probala samo razumom.Nema mirisa, ukusa, ni boje.Vrlo je uredno, cisto, sve je na svom mestu, bas kao i 2+2 sto su 4.Ali htenje je provalilo bez pitanja...
Boje su se razletele, mirisi rasirili bolelo me, udaralo, ali,u isto vreme.. nikad nije bilo lepse...Ma, svako neka bira svoju matematiku...
Sada ocekujemo random_cloud_form da krene sa analizom rukovodjenim teorijama gospodina Tosevskog.
NE to raaaaaaaaaditi!
:lol: :lol: :lol:

divlja-u-srcu:
Srce je moje budala,
a duh mi je smucen.
Gomila vidi jasno,
ona vidi jasno,
ja , jedini , lutam po mraku.
Obicni ljudi su radosni,
oni su radosni.
Samo sam ja tuzan.
U meni sve grozno huci i buci,
sumorno, kao more.
AU BRE DIVLJA...
SVI SMO MI BUDALE I TO JE DOBRO JER KAD SHVATIŠ DA SI BUDALA,NAUČILA SI NEŠTO.
GOMILA NIKAD NEVIDI JASNO ONI VIDE SAMO LEĐA ONIH KOJI HODAJU ISPRED NJIH.
BITI SAM JE NEŠTO ŠTO BIH JA NAZVAO REALNIM STANJEM STVARI.SAM,ALI NE I USAMLJEN.
I OD KAD JE MORE "SUMORNO"
nego reci ti nama ko je tebe iznervirao? 8)

divlja-u-srcu:
Srce je moje budala,
a duh mi je smucen.
Gomila vidi jasno,
ona vidi jasno,
ja , jedini , lutam po mraku.
Obicni ljudi su radosni,
oni su radosni.
Samo sam ja tuzan.
U meni sve grozno huci i buci,
sumorno, kao more.
ma ne rade smajliji....hmmm.... :idea:
ja se onaj, mali sto se smeska malo, pa onda onaj sto se plezi, i to sve tebi, pa onda onaj sto se namiguje :)

Tema ti je nepotpuna,zar samo razum i htenje? U coveku postoje 3 sfere : Misaona,Voljna i Emotivna.Dalje,razum i um NISU isto.Dalje,postoje duh,dusa i telo.Dalje postoje vrline i postoje strasti.Dalje,sve sile covekove mogu biti u skladu ali i u neskladu.Potreban je ogroman trud da se usklade sve sile u coveku,DA SE SJEDINE UM I SRCE !!!Da li treba jos?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back