RAZREŠITE OVU DILEMU

paaa tebra, ovo je bas zayebana stvar ! Da te neko voli na nekom drugom nivou, ja bih i mogao da ti pomognem, ali kad te neko voli, onako, missssim, naaa, ma kapiras, ooooovaj, ooonoooo, to... ljubavni nivo..... mnogo zayeban taj nivo.

To sto LudoPilence prica o egoizmu, to je zato sto nije dobro shvatila..... pilence, sta ces :)
Ali ja sam razumeo ovako:

ma nema tu dileme: daj mu, udovolji mu
daj mu, daj mu, daj mu....... misssim sansu mu daj
i kad vam lepo krene, odete u Amsterdam i "uzmete" se.... Ti i On... jer ta osecanja kasnije dodju....... ma casti ga breeee sta si se stiso !!!!

Ha, ha....mnooooogo te volim!!! I na forumaškom nivou a i šire.... (E čik sad da mi ne uzvratiš;).....)

Ti si neki..humanitarac....koliko stvarno neko treba da bude ocajan za tako neshto...
ha... humanitarac... sta mislite vi, jel humanitarci rade svoj pos'o kako treba? ja bi' rek'o da ne rade... jer, samo na administrativne stvari ode 70% para... umesto da bude obrnuto... ma sta obrnuto? i 30% im je mnogo... 5% najvise... ili, samo volonteri... pa, ako 'oces stvarno da budes humanitarac, onda budi... mislim... zasto tako velike plate? dobro, dobro... ali, ja, kad bi' imao neke velike pare, nikad ih ne bi' dao u organizaciju neku da oni raspolazu... jer, to su pare bacene u bunar...

U stvari, ako su emocije isplivale na površinu onda je drugarstvo, ono bez takvih emocija, već otišlo kroz prozor, pa je onda sve jedno. BIli ili ne bili zajedno, kao par, završili ste sa "samo prijatelji" fazom.

Iskreno,ne znam zbog čega bi to radio,jedino opravdanje ti je ako sa njom provodiš dosta vremena pa možda nešto u sebi osećaš a ne želiš još uvek da priznaš.Verovatno bi i ti želeo da se tu nešto desi ali jednostavno hoćeš ili tražiš neko opravdanje.To očigledno nije ljubav na prvi pogled a ne mora da znači da Vam neće biti ok.I još nešto,ako se upustiš u sve to budi spreman na neke stvari na koje sigurno nisi navikao nije ljubav uvek slatka.Srećno!!!
Poz.

Nisam znao kako drugačije da nazovem ovu temu... :mrgreen:
Elem, da pređem na stvar:
Ako vas neka devojka (za muškarce) ili momak (za devojke) voli na ljubavnom nivou i znate koliko mu/joj je stalo do vas, pa makar to bio/la i neki vaš dobar drug/arica a vi u tom trenutku ne osećate ništa prema njemu/njoj, da li bi se mu/joj pružili neku šansu? Šta znate, možda vam lepo krene, sada ne osećate ništa prema toj osobi, ali ta osećanja mogu i kasnije da dođu - potvrđeno više puta!

Lično ja bih pružio takvoj jednoj devojci priliku, makar malo da joj udovoljim ako ništa drugo. E sada druga je situacija ako bih već bio u nekoj vezi, tada MOŽDA ali nešto kratko i nezvanično. Jer tačno znam kako se ta osoba oseća i koliko bi joj značilo makar malo uzvraćanje ljubavi.
....dobar si ti,mada nisi mi baš jasan....
...nije ljubav politika,pa da imaš zvanične i nezvanične kontakte....

Back