RAZREŠITE OVU DILEMU

Vidim da su svi shvatili da je cvele2 taj koji ne oseca nesto prema drugarici, ali razmislja da joj ucini, a ja sam shvatila da je obrnuto, pa on trazi razumevanje. Dakle, njemu se svidja neka drugarica, a on njoj onako, pa da vidi kolika je kucka ako nece. Hmmm
Dobro si shvatila. Ne znam zašto odoste ovoliko off topic.
Neko reče da bi tako svesno zezao drugaricu, da je to igranje osećanjima. Nije to to. Ako ja njoj prvo obrazložim detalje i da postoji mogućnost da nam ne krene, onda je ona svesna cele situacije i to više nije igranje osećanjima. Dao bi foru nedelju-dve pa bi videli. Ako bi ipak došlo do rastanka, pa bilo bi malo zajebano, ali mislim da bi se stvari lepo rešile. Na kraju krajeva, ipak je dobila neku utešnu nagradu.

Nisam znao kako drugačije da nazovem ovu temu... :mrgreen:
Elem, da pređem na stvar:
Ako vas neka devojka (za muškarce) ili momak (za devojke) voli na ljubavnom nivou i znate koliko mu/joj je stalo do vas, pa makar to bio/la i neki vaš dobar drug/arica a vi u tom trenutku ne osećate ništa prema njemu/njoj, da li bi se mu/joj pružili neku šansu? Šta znate, možda vam lepo krene, sada ne osećate ništa prema toj osobi, ali ta osećanja mogu i kasnije da dođu - potvrđeno više puta!

Lično ja bih pružio takvoj jednoj devojci priliku, makar malo da joj udovoljim ako ništa drugo. E sada druga je situacija ako bih već bio u nekoj vezi, tada MOŽDA ali nešto kratko i nezvanično. Jer tačno znam kako se ta osoba oseća i koliko bi joj značilo makar malo uzvraćanje ljubavi.
ne nikako.
definitivno nista od gubljenja zivaca na taj nacin.
i ovako delim emocije na kasicicu,pa odakle da skupim i za nekoga ko mi je samo prijatelj,neitno kako dobar.ako je debeo mali i celav i ne privlaci me ni malo fizicki,to bi bila tortura za mene :?

e a bila sam u takvim neprijatnim situacijama i uvek sam pravila ispravne korake.

nema kod mene nista na lepe oci ili iz sazaljenja.

Dobro si shvatila. Ne znam zašto odoste ovoliko off topic.
Neko reče da bi tako svesno zezao drugaricu, da je to igranje osećanjima. Nije to to. Ako ja njoj prvo obrazložim detalje i da postoji mogućnost da nam ne krene, onda je ona svesna cele situacije i to više nije igranje osećanjima. Dao bi foru nedelju-dve pa bi videli. Ako bi ipak došlo do rastanka, pa bilo bi malo zajebano, ali mislim da bi se stvari lepo rešile. Na kraju krajeva, ipak je dobila neku utešnu nagradu.

...Udeli brate mozak...i uzmi novi

Ako vas neka devojka (za muškarce) ili momak (za devojke) voli na ljubavnom nivou i znate koliko mu/joj je stalo do vas, pa makar to bio/la i neki vaš dobar drug/arica a vi u tom trenutku ne osećate ništa prema njemu/njoj, da li bi se mu/joj pružili neku šansu? Šta znate, možda vam lepo krene, sada ne osećate ništa prema toj osobi, ali ta osećanja mogu i kasnije da dođu - potvrđeno više puta!

Lično ja bih pružio takvoj jednoj devojci priliku, makar malo da joj udovoljim ako ništa drugo. E sada druga je situacija ako bih već bio u nekoj vezi, tada MOŽDA ali nešto kratko i nezvanično. Jer tačno znam kako se ta osoba oseća i koliko bi joj značilo makar malo uzvraćanje ljubavi.

ako si muskarac, kroz seks dolazis do ljubavi...znaci prvo je probas, posle je volis...mozda.

Neku sansu da, da provede sa mnom noc jednu, da napravim decka ljubomornim, ali to samo ako mi se dovoljno svidja za to. Ali sa obzirom na to da ja ne mogu to da sakrijem od njega da mi se on ipak koliko toliko, dovoljno svidja, to onda daje njemu nadu da osecanja mogu i kasnije da dodju a sansa da dodju je jedan prema milion.

Zaboga.... Pa nije ljubav kesica bombona pa da je udeljuješ komad po komad...
I jedna mala ali za tebe verovatno iznenađujuće šokantna istina....nisi ti šećeru neko mitsko biće koje će nas, obične smrtnike, udostojiti svog društva i osećanja.... "Pružiti nekome priliku iz sažaljenja ili dosade" nije dobro delo već egocentrizam.. Sledeći put kad poželiš da se diviš svom odrazu KUPI OGLEDALO!!!!

Zaboga.... Pa nije ljubav kesica bombona pa da je udeljuješ komad po komad...
I jedna mala ali za tebe verovatno iznenađujuće šokantna istina....nisi ti šećeru neko mitsko biće koje će nas, obične smrtnike, udostojiti svog društva i osećanja.... "Pružiti nekome priliku iz sažaljenja ili dosade" nije dobro delo već egocentrizam.. Sledeći put kad poželiš da se diviš svom odrazu KUPI OGLEDALO!!!!

A ti sve pa imas neka Bog zna kakva osecanja kad se upustas u ocijukanja?

Ma dajte bre ljudi, što je to igranje emocijama?! Pa nisam mislio ništa zlonamerno. Ludopileglodjekosku - totalno si loše shvatio!!! To uopšte nije egocentrizam! Ja samo znam kako je biti u takvoj situaciji, tj. saosećam sa tom devojkom. Ako sam i ja planirao nešto sa njom, onda super, bićemo zajedno! Ako nisam, ako ne osećam ništa posebno prema njoj, onda joj pružam šansu ne iz dosade, milosti niti sažaljenja! Ako me toliko voli, onda me toliko i ceni i poštuje, pa zašto da jednoj takvoj devojci ne pružim šansu? Ako mi se ne dopada u početku, verovatno kasnije hoće!

Ma dajte bre ljudi, što je to igranje emocijama?! Pa nisam mislio ništa zlonamerno. Ludopileglodjekosku - totalno si loše shvatio!!! To uopšte nije egocentrizam! Ja samo znam kako je biti u takvoj situaciji, tj. saosećam sa tom devojkom. Ako sam i ja planirao nešto sa njom, onda super, bićemo zajedno! Ako nisam, ako ne osećam ništa posebno prema njoj, onda joj pružam šansu ne iz dosade, milosti niti sažaljenja! Ako me toliko voli, onda me toliko i ceni i poštuje, pa zašto da jednoj takvoj devojci ne pružim šansu? Ako mi se ne dopada u početku, verovatno kasnije hoće!

Pročitaj podvučene delove.....I ako to nije egocentrizam.....onda ne znam šta je......

paaa tebra, ovo je bas zayebana stvar ! Da te neko voli na nekom drugom nivou, ja bih i mogao da ti pomognem, ali kad te neko voli, onako, missssim, naaa, ma kapiras, ooooovaj, ooonoooo, to... ljubavni nivo..... mnogo zayeban taj nivo.

To sto LudoPilence prica o egoizmu, to je zato sto nije dobro shvatila..... pilence, sta ces :)
Ali ja sam razumeo ovako:
Ako vas momak (za muskarce) voli na ljubavnom nivou i znate koliko mu je stalo do vas, pa makar to bio i neki vaš dobar drug a vi u tom trenutku ne osećate ništa prema njemu, da li bi se mu pružili neku šansu? Šta znate, možda vam lepo krene, sada ne osećate ništa prema toj osobi, ali ta osećanja mogu i kasnije da dođu - potvrđeno više puta!

.

ma nema tu dileme: daj mu, udovolji mu
daj mu, daj mu, daj mu....... misssim sansu mu daj
i kad vam lepo krene, odete u Amsterdam i "uzmete" se.... Ti i On... jer ta osecanja kasnije dodju....... ma casti ga breeee sta si se stiso !!!!

Back