- Poruka
- 23.949
те манте пленуми и комитети , остави за пучанство на пантовчаку
срби ће имати комисије

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
те манте пленуми и комитети , остави за пучанство на пантовчаку
срби ће имати комисије
„Шеф ВЈТ у Београду Ненад Стефановић, министарка Владе у оставци Маја Поповић, врховна тужитељка Загорка Доловац и још неколико подобних тужилаца овог викенда су на тајном састанку договорили расподелу плена. Сутра у 10х Високи савет тужилаштва планира да изабере 55 тужилаца лојалиста – највише за позиције у Београду“, навео је Алексић.
Према његовим речима, „идеја је да обезбеде да се правда не спроведе и да учврсте своје позиције“. Алексић је рекао и да им то „неће проћи“.
Извор: nova.rs
"Судски вештаку нађи тој фирми нешто за шта да га казнимо, није платио рекет странци".
Отприлике и лично искуство из друге руке. Најобичнија прчварница од државе.
Курти брате долази,
спасавај нас!
Ниси адекватно обавештен да се укључиш у дискусију.
Да покушам сажето.
Тренутно је цео државни апарат под контролом једног човека али на јако климавим темељима.
Да би се срушио а да се успостави нови, здравији темељ неопходно је започети борбом против корупције а то све почиње и завршава се Републичким тужилаштвом. Ако би добило аутономију, све би се разрешило.
Ја не верујем ни у каква мирна решења овде, али добро играјте се, није проблем.
Док не крене неки побуњени генерал и војска да хапси ја не верујем ништа.
Оволика пишијада од државе да се реши са неким новим тужиоцем мени делује скроз невероватно.
Али ако вам је неко решење нека вам је.
Све мислим да ће и тог тужиоца да купе за шприцер и кавурму.
ај без те аутономије
ми срби на северу србије смо алергични на ту реч
довољно је рећи апсолутну независност судства и тужилаштва
Resenje je da sud radi svoj posao, a to znaci AV i ostali sns-ovci na robiji. Dakle to nije resenje za naseg vrlog predsednika
Мислим да скупштина мора да је разреши али, шта је то за АВ да уради?
Само да се ослободи блокада и људи на улицама
мора
ал пази на речи, немој да жмигам!
аутономија ?
не долази у обзир
другу реч нађи
Znaju znajuzato se i plaše Marinike, jer krv nije voda
![]()
осим ако не штити брата јер би тако нешто сигруно брата одвело на робију ?
те улице не би било јер не би било основа за то ако би се ПОТПУНО ИСКРНЕО ИСПУНИЛИ ЗАХТЕВИ
ако би и у случају испуњења свих захтева у потпуности и искрено и даље наставили протести сам оби се покаѕало лице шта им је циљ
треба гурати захтеве до испуњења
имаће да бирају, или да их испуне или да утекну тј оду сами приморани јел...
треће нема
а када их испуне многи ће у буваре, то и сама знаш. дакле имају два пута.
Ето ја не знам ни ко је Мариника, од вас овде чујем за њу.
To je gospodja koje se plaše prvosrbijanci kriminalci![]()
![]()
Njena pozicija je velika odgovonost i pozicija tako da samo ostavka je nistaВидим да сви имају мишљења и предлоге, па зашто не бих и ја.
Дакле ауторска.
Могуће да би разешење Загорке Доловац био добар почетак разрешења.
Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.
Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.
После би све ишло лакше.
Шта мислите?
Iskrneo mislim da nemamo snage za taj proces čišćenja pravosuđa
Burn all the records of the Realm!!!Онда спалити то. #ЛакшеЈе
Tela si reći vlasti....vlasti koja treba da skloni mafiju, znači radiš za mafiju da skine vlast da bi opstali na svojim položajima kao svih 50 godina što rade....Можда ја видим погрешно, али мислим да је то у овом тренутку најважнија позиција у држави од које може и мора да крене разрешење ове море од државе.
To je za vas koje su poslali da napravite gradjanski rat u Srbiji, pa vas Šešelj sjebao i od vas napravio ljude....skoro ljude, radikale i SNS ovce, a vi pojma nemate šta ste hteli pre 30 godina...Kad ćeš sa puškom na KIM ?
Капирам да ће АВ понудити студентима нешто, ја бих прво то тражила као услов за преговор.
Смена Загорке Доловац и право на предлог кандидата а они нека изаберу кога да изгласају.
Burn all the records of the Realm!!!
My mouth shall be the parliament...
Reče Jack Cade iz pera Šekspira i...
SPSAПознат ми тај Шекспир! Из које је он беше странке..![]()
mada mene baš briga za dotičnu i veliku većinu njih koji su se lepo smestili na državnu sisu ali ona nije bila studentski zahtev
novi ne dolaze u obzir a nisu ni potencirali (sem opozicionih politikanata)
lepo je znati da se studentima izašlo u susret i sa jeftinijim školarinama što su uvaženi profesori dočekali na nož jer su mislili na svoje plate.
Njena pozicija je velika odgovonost i pozicija tako da samo ostavka je nista