Разрешење Загорке Доловац решење за све?

Да закључимо, ми матори да проводимо револуцију овде по крсти, а у стварности да пустимо децу да раде, и ако треба негде да се превезу или нешто да се скува, друго да се не петљамо, јер да смо знали, не би они морали сад то да решавају :mrgreen:
pokusavale su i starije gneracije, ali 91, JNA izvela tenkove na ulicama Beograda...ovo je moje misljenje, da bi otvorili vatru na narod, da su demonstracije krenule jos radikalnije..te JNA generale, okacio bih kao lampione na Terazijama

не да титина удба.

багра је то.
Ја се рецимо не слажем. Јака државна безбедност је кључна за суверенитет неке државе. Далеко од тога да је у то време све било дивно, али није то сад тема. Ово данас нема додирних тачака са Удбом, ове данас би Удба јавно стрељала после преког суда.

глупост
њихови играчи
али лаку ноћ. нађи другог за то.
partizani.jpg

Zahtevi studentskih organizacija su ispunjeni u dovoljnoj meri da bi krenula redovna nastava.
Za ono što nedostaje - protesti mogu da budu vikendom , ovako se rasplinjuju na nebitne stvari i promocije ličnosti koje će
upravo ove legitimne zahteve odvesti u pogrešan put.
.....................................................................................................................................................................

Наравно да би решило да се од нечњга започне.
Ок, нови Врховни тужилац даје налог за формирање Специјалног тужилаштва против корупције.
Зашто сте малодушни? Зашто не верујете да Србија има памет и снагу а сад је и тренутак.
Nisam malodusan, naprotiv. Nikada nisam imao vise nade da ce nesto da se promeni 😊😊
Samo analiziram i kazem sta je zaista neophodno da se procesuiraju kako treba.

Misliš kao što ste radili i 45-te, po uzoru na drugove Lenjina i Kobu? Kada se jednom za svagda satre crvena kuga svet će biti mnogo bolje mesto za život.
Мислим да је мање-више већ затрта.
Ни у Русији нико комунисте више не схвата озбиљно.
Комунистичка прича је заувек завршена и не знам што се обазирете на њих.
И Француска револуција је имала неке своје органе. Могао си њих да поменеш.

Ја се рецимо не слажем. Јака државна безбедност је кључна за суверенитет неке државе. Далеко од тога да је у то време све било дивно, али није то сад тема. Ово данас нема додирних тачака са Удбом, ове данас би Удба јавно стрељала после преког суда.
Kako nema dodirnih tacaka kad je ovo nastavak udbe i DB-a!

Наш највећи проблем је бављење и анализирање проблема уместо тражење решења.
Апсолутно непрагматични, зато не капирате ове младе, они траже решење да обаве то и врате се свом животу.
Док ми матори само би да тлапимо поваздан ко је крив, ко је више а ко највише крив и да седимо у својој зони комфора. 🙄
Ne može večno na ulicama da se vrši pritisak na institucije. U jednom momentu mora da se pronađe rešenje takvo da kad ih pustiš one nastave da rade.

Ključna je lustracija bez izuzetka, koja je propuštena 2000 namerno, da bi novoafirmisani golaći mogli da plačkaju u privatizaciji.

Ta greška nas je dovela dovde jer je svakakva šuša ukapirala da bez kazne i mere može da radi šta hoće.

Ne može večno na ulicama da se vrši pritisak na institucije. U jednom momentu mora da se pronađe rešenje takvo da kad ih pustiš one nastave da rade.

Ključna je lustracija bez izuzetka, koja je propuštena 2000 namerno, da bi novoafirmisani golaći mogli da plačkaju u privatizaciji.

Ta greška nas je dovela dovde jer je svakakva šuša ukapirala da bez kazne i mere može da radi šta hoće.
Skoro pa pet.

Видим да сви имају мишљења и предлоге, па зашто не бих и ја.
Дакле ауторска.

Могуће да би разешење Загорке Доловац био добар почетак разрешења.
Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.

Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?
Ima nade.
Evo ovaj advokat Nenić, što bi rekla deca "pumpa" već godinu dana.
Više od godinu dana pokušava da ukaže na to šta rade vlastima podobni tužioci.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...olovac-usaglasen-spisak-od-55-imena-tuzilaca/

Мислим да је мање-више већ затрта.
Ни у Русији нико комунисте више не схвата озбиљно.
Комунистичка прича је заувек завршена и не знам што се обазирете на њих.
И Француска револуција је имала неке своје органе. Могао си њих да поменеш.

Da. Ludaka Robespjera i giljotinu. Lep uzor.

Видим да сви имају мишљења и предлоге, па зашто не бих и ја.
Дакле ауторска.

Могуће да би разешење Загорке Доловац био добар почетак разрешења.
Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.

Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?

Мислимо дакле постојимо. #ЖивелиСтуденти

Пишијада обична. Каква антикорупција кад овде имамо системску корупцију од врха.
Револуција и Револуционарни комитет и такви органи да хапсе све редом.
Све остало је најобичнија пишијада.

Тим решењима за 3 месеца бисмо имали нову надстрешницу и "Јово наново".

Нешто ће да бидне. Видећемо шта..

Back