Разрешење Загорке Доловац решење за све?

PoJenta je u mentalitetu prosečnog aktiviste pollitičke stranke jer je reprezent onoga što bavljenje politikom u Srbiji predstavlja, ne o glavešinama koji se voze biciklom iz nekog razloga. ali dobro. Dakle ako imaš bazu materijalističkih oportunista, lakomih na novac i privilegije i vrh politike ti je takav jer se takvi kadrovi i biraju. Ispravi me ako grešim u tome.

Ne grešiš. To je tako kod nas, baza je pogana.
Ne želim da pričam na ličnom primeru, bila sam devedesetih ćlan jedne opozicione stranke, i videla sam kako to izgleda nakon 2000. Razočarana sam istupila. Imam i jednu koleginicu koja je došla i do mesta zamenika jedne opštine u BG, isto su je svi isprašili kada je htela red, i njena i opozicione stranke se udružile.
Ali to je zato što znaju da niko neće biti procesuiran i da nema kontrole.

ZAto je ova Natina tema dobra, a to jeste i ono što vidim neposredno da se studenti zalažu - da svako savesno obavlja svoj posao ne bi li svi imali sigurnost.

Brkaš briselski sporazum i neke prethodne pregovore.
нећу овако разговарати
иди прегуглај ако ниси упућен

па нађи кад је предложен бриселски споразум, како између кога
па шта је учињено да се прво он пребаци из ун у брисел јер је косово било са реѕолуцијом 12 44 иѕ куманова под САВЕТОМ БЕЅБЕДНОСТИ УН
па онда погледај зашт је србиај инсистирала да се у оквиру тог будућег бриселског спораѕума промени део реѕолуције 12 44 који директно поништава једнострану неѕависнсост косова што је и сметња онда око тог споразума ?

без лагања.

Dakle, Nato, znamo šta nam je posao :)

Da imamo vlast koja doživljava sve kao svoj posao i ne meša se u stvari koje ih se ne tiču.
Свесна сам да не постоји идеална средина нити уређење, а то не значи да не треба покушати.
Треба нам и јак систем контроле па нека раде, нека покушају.

Да закључимо, ми матори да проводимо револуцију овде по крсти, а у стварности да пустимо децу да раде, и ако треба негде да се превезу или нешто да се скува, друго да се не петљамо, јер да смо знали, не би они морали сад то да решавају :mrgreen:

Tačno. Njima i ostaje ova zemlja, ali podrška u smislu uključivanje u proteste je dobro došla. ;)

Ne grešiš. To je tako kod nas, baza je pogana.
Ne želim da pričam na ličnom primeru, bila sam devedesetih ćlan jedne opozicione stranke, i videla sam kako to izgleda nakon 2000. Razočarana sam istupila. Imam i jednu koleginicu koja je došla i do mesta zamenika jedne opštine u BG, isto su je svi isprašili kada je htela red, i njena i opozicione stranke se udružile.
Ali to je zato što znaju da niko neće biti procesuiran i da nema kontrole.

ZAto je ova Natina tema dobra, a to jeste i ono što vidim neposredno da se studenti zalažu - da svako savesno obavlja svoj posao ne bi li svi imali sigurnost.
Bio sam i ja pa kažem. :) Dođu divlji, isteraju pitome.

нећу овако разговарати
иди прегуглај ако ниси упућен

па нађи кад је предложен бриселски споразум, како између кога
па шта је учињено да се прво он пребаци из ун у брисел јер је косово било са реѕолуцијом 12 44 иѕ куманова под САВЕТОМ БЕЅБЕДНОСТИ УН
па онда погледај зашт је србиај инсистирала да се у оквиру тог будућег бриселског спораѕума промени део реѕолуције 12 44 који директно поништава једнострану неѕависнсост косова што је и сметња онда око тог споразума ?

без лагања.
Dakle, po tebi je laganje da su Dačić i Vučić potpisali briselski sporazum, nakon čega SRbi na KiM gube policiju, sudove, tablice, Gazivode,te šipci dobijaju pravo da upadaju na sever? Jesi li ti lud? Pogledaj događaje po godinama. Pre SNS-a,šiptar nije smeo da uđe na sever

Dakle, po tebi je laganje da su Dačić i Vučić potpisali briselski sporazum,
прескацеш опет, док се не вратиш на све оно што сам рекао да поставиш и докажеш супротно - да лажеш

а тај дачић је 2008 'издо коштуницу после избора и вучића па отишо тадићу тобож а онда опет ''издо'' и њега

углавном таидћа нису гонили после 2012 ни ови што говори да су сви иѕ исте титине кухиње а по штету срба

Да закључимо, ми матори да проводимо револуцију овде по крсти, а у стварности да пустимо децу да раде, и ако треба негде да се превезу или нешто да се скува, друго да се не петљамо, јер да смо знали, не би они морали сад то да решавају :mrgreen:
Зашто да не? Граде своју будућност, па иако зајебу сами пали сами се убили, нешто ће научити.
А није да ми нисмо већ сјебавали више пута. :manikir:

прескацеш опет, док се не вратиш на све оно што сам рекао да поставиш и докажеш супротно - да лажеш

а тај дачић је 2008 издо коштуницу после избора и вучића па отишо тадићу тобож а онда опет издо и њега

углавном таидћа нису гонили после 2012 ни ови што говори да су сви иѕ исте титине кухиње а по штету срба
Pre SNS-a je prpadnik Rosu , koji je pokušao da uđe na sever dobio metak u čelo. Ostali su se povukli. Posle SNS-a su jedinice ROSU trerorisale građane na Severu , pa čak hapsile i Marka Đurića. Pametnom dovoljno

Svakako, ali to je samo jedan mali delic slagalice.

Nase sudstvo, tuzilastva, advokatura, je toliko zagadjena Sluzbom i bolestima centralisticke kontrole, pretnji i reketiranja, da je potrebno od nule graditi to sve ponovo.

Ceo pravosudni sistem u Srbiji je potrebno graditi od nule, jer je sama njegova osnova- Sluzba i banditi iz izvrsne vlasti koji se mesaju u sve, toliko zatrovana, da je nemoguce napraviti nesto normalno, bez potpunog rusenja.

Pre SNS-a je prpadnik Rosu , koji je pokušao da uđe na sever dobio metak u čelo. Ostali su se povukli. Posle SNS-a su jedinice ROSU trerorisale građane na Severu , pa čak hapsile i Marka Đurića. Pametnom dovoljno
ок
ај сад лепо оно што је урађено 2010 овде да иѕнесеш и престани прескакати.
ал немој превише спамовати.

Зашто да не? Граде своју будућност, па иако зајебу сами пали сами се убили, нешто ће научити.

неће моћи
крв се многа проливала ѕа ову србију и спрски народ уосталом ма са које стране дрине био
да би се опет те тако сами пали сами се убили...
ови што се намеравају поставити и они кој ису први ПЛЕНУМ основали у новом саду на факултету нису ништа мање зло које би нас снашло
чак још разорније...
али то не ѕначи да ћемо лопове да пуситмо да не решимо убиство 15 људи

А није да ми нисмо већ сјебавали више пута. :manikir:
ваљда сте се нешто научили по Богу!

неће моћи
крв се многа проливала ѕа ову србију и спрски народ уосталом ма са које стране дрине био
ови што се намеравају поставити и они кој ису први ПЛЕНУМ основали у новом саду на факултету нису ништа мање зло које би нас снашло
чак још разорније...
али то не ѕначи да емо лопове да пуситмо да не решимо убиство 15 људи

ваљда сте се нешто научили по Богу!
Па горе не може да буде од овога што смо ми допустили, не тупи.

ок
ај сад лепо оно што је урађено 2010 овде да иѕнесеш и престани прескакати.
ал немој превише спамовати.
Iznesi ti ono što je urađeno posle 2012. Pozivni broj. Tablice. Gazivode. Pravosuđe. Civilna uzaštita. Elektroenergerski sistem.Pasoši.Diplome..Upadi na sever i hapšenja i maltretiranja Srba. Preuzimanje opština na severu. Ko danas vlada tamo? Ne kenjaj i priznaj. Prodali ste.

неће моћи
чак још разорније...
али то не ѕначи да емо лопове да пуситмо да не решимо убиство 15 људи
Шта кажеш:
Бранили смо Србију свих ових година, и увек неуспешно. Што смо је више бранили све је више страдала. Али не одустајемо да је бранимо, макар пропала :mrgreen:

Па горе не може да буде од овога што смо ми допустили, не тупи.
можда ти
ја када сам требао сам крварио гаће ѕа српски род којем су паше и усташе укрстивши барјаке прекинули доток кисеоника па су бебе у породилиштима умирале по б луци...
три годиен сам ја тамо провео а потом и 98му по косову гањајући шифатрске герилце.
док ми данас попут тебе соле памет.

можда ти
ја када сам требао сам крварио гаће ѕа српски род којем су паше и усташе укрстивши барјаке прекинули доток кисеоника па су бебе у породилиштима умирале по б луци...
три годиен сам ја тамо провео а потом и 98му по косову гањајући шифатрске герилце.
док ми данас попут тебе соле памет.
Али ти ниси видео оно што сам ја док си крватио тамо овде се свашта радило.
Ми смо скуп различитих искустава и на истој страни, страни правде.

Шта кажеш:
Бранили смо Србију свих ових година, и увек неуспешно. Што смо је више бранили све је више страдала. Али не одустајемо да је бранимо, макар пропала :mrgreen:
не да титина удба.

багра је то.

Али ти ниси видео оно што сам ја док си крватио тамо овде се свашта радило.
Ми смо скуп различитих искустава и на истој страни, страни правде.
удба ће ово разводнити или окренути на своју страну по сваку цену да обезбеди оне који ће наследити режим.
многи су ту играчи већ 35 година тако...
е хоћемо ли успети нато ?

нек нам је Бог у помоћи.

Back