kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 50.774
титоистичка удба је опасан играчЗашто сте малодушни? Зашто не верујете да Србија има памет и снагу а сад је и тренутак.
80 година су ту
зато су сумњичави да је уопште могуће
морамо
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
титоистичка удба је опасан играчЗашто сте малодушни? Зашто не верујете да Србија има памет и снагу а сад је и тренутак.
Šta ti znaš šta ja volim ili ne volimAli pazi, znam da ne voliš primere sa zapadne strane našeg geografskog područja, ali sedeći slučajno (jer sam bila gost u nekom institutu u Austriji) sa facama koji su direktori instituta tamo, pričali su nešto o Angeli Merkel dok je još bila kancelar, jer znaju nju i njenog muža (budući da se ona bavila kvantnom hemijom a on kvantnom fizikom), oni su sa žaljenjem pričali o svim politiarima uključujući nju, jer kao šta sve radi za tako male pare, u mislu šta joj je to trebalo. Pa na pitanje jednog a što je on ne podržava većina odmahnula rukom i rekla ma šta da ide sa njom da se pati po tim turama, bolje mu je na naučnim konferencijama. E sad, zaista ne znam koliku je platu imala, i da li je moguće da zaista nema korupcije tamo, ali mi deluje kao ideal da neko sažaljeva nekog kod nas od političara u vlasti.
Na stranu ta priča, ali zvanične plate koje imaju naši političari na vlasti su zaista smešne, i poslanici. Više ima ta Zagorka od njih. Što znači šta? to je svima jasno. Bio bi lep dan kada bi tu bili ljudi koji neka i imaju duploveću platu, ali da je to jedino primanje koje imaju.
Ок, па све то сви знамо.титоистичка удба је опасан играч
80 година су ту
зато су сумњичави да је уопште могуће
морамо
немој тадића... немојŠta ti znaš šta ja volim ili ne volimNe volim licemerstvo i prazne priče, jeftinu propagandu i takve stvari, kad već pomenu i kad je moja malenkost tema.
Ima poneka moralna figura u politici negde nekad (ili se se lepo prikrila)... Ako ćemo pravo i Koštunica i Tadić su se vratili svom životu manje više i teško se oni lično mogu povezati sa korupcijom, niti su preterivali u nekim svojim privilegijama bez obzira na efekat njihovih mandata.
Pošto ste se složili, sigurno je rešenje u tomeЕво, капетан и ја сменисмо загорку сложисмо се а пре подне смо се свађали око пленума. Дајте људи, видите да можемо да направимо земљу онако човечански.
никакви пленуми и динкове мантре!Ево, капетан и ја сменисмо загорку сложисмо се а пре подне смо се свађали око пленума.
можемо без помињања глупости титоиситчкихДајте људи, видите да можемо да направимо земљу онако човечански.
Briselski sporazum su potpisali Vučić i Dačić. Nemoj da spinujemo. Kao i IPAP sporazum, ali i IPAP 2. Guglajнемој тадића... немој
само нам је осмислио бриселски спораѕум са ѕападом , па инсистирао да србиај тражи од СБ УН да се косово пребаци из надлежнсоти ун у брисел.
па инсистирао тј србија је инсистирала да се у оквиру тог спораѕума бриселског користи иѕмењена реѕолуција 12 44 у оном делу који директно поништава једнострану неѕависност косова...
сам оеј то учини ојел а био поштен...
издајник , али и чедо истек ухиње као и ови данас па га зато не гоне за ту издају.
Da, ali na raznim nivoima. Pisali smo na drugoj temi, litar maslinovog ulja 32 evra. I to je pljačka, ali "legitimna".Али транспарентно да ми имамо увид и контролу или поново на улицу, јбг ...док не схвате да нећемо да трпимо.
Да ли ће рецимо Вучић када оде са власти моћи опуштено да шета Србијом?Ako ćemo pravo i Koštunica i Tadić su se vratili svom životu
Ima, naravno. Samo kod nas se uglavnom voze u blindiranim autima dok na nekim drugim mestima idu biciklom ili javnim prevozom na POSAO:Šta ti znaš šta ja volim ili ne volimNe volim licemerstvo i prazne priče, jeftinu propagandu i takve stvari, kad već pomenu i kad je moja malenkost tema.
Ima poneka moralna figura u politici negde nekad (ili se se lepo prikrila)... Ako ćemo pravo i Koštunica i Tadić su se vratili svom životu manje više i teško se oni lično mogu povezati sa korupcijom, niti su preterivali u nekim svojim privilegijama bez obzira na efekat njihovih mandata.
Vidim da Milo Đukanović opušteno šeta Podgoricom, pa nas možda iznenadi i Vučić na neki sličan način. Mada, mislim da ima odavno spremnu rezervnu bazu u Dubaiju na primer.Да ли ће рецимо Вучић када оде са власти моћи опуштено да шета Србијом?
немој да ме нервираш.
ја не спинујемBriselski sporazum su potpisali Vučić i Dačić. Nemoj da spinujemo.
Нешто ми се јавља да су му деца већ и иноземству. А са којим новцима питам се...Vidim da Milo Đukanović opušteno šeta Podgoricom, pa nas možda iznenadi i Vučić na neki sličan način. Mada, mislim da ima odavno spremnu rezervnu bazu u Dubaiju na primer.
PoJenta je u mentalitetu prosečnog aktiviste pollitičke stranke jer je reprezent onoga što bavljenje politikom u Srbiji predstavlja, ne o glavešinama koji se voze biciklom iz nekog razloga. ali dobro. Dakle ako imaš bazu materijalističkih oportunista, lakomih na novac i privilegije i vrh politike ti je takav jer se takvi kadrovi i biraju. Ispravi me ako grešim u tome.Ima, naravno. Samo kod nas se uglavnom voze u blindiranim autima dok na nekim drugim mestima idu biciklom ili javnim prevozom na POSAO:
Пусти то је друга тема.ја не спинујем
ај говорим истин уа ти немој да прескачеш.
2010 је поркенута прича око тобож бриселског спораѕума. у овиру те приче СРБИЈА је инсистирала у ун да се косово пребаци из савета беѕбедности ун у брисел!
јел није ? ајде докажи да није, едукуј се
потом је иста та србија око тога на челу са тадићем , јеремићем и дачићем инсистирала од УН да се у овиру тог бдуућег споразума бриселског користи иѕмењена реѕолуција 12 44 и то у оном делу који директно оспорава легитимитет приштине тј једностане неѕависности косова!
ајде иди погледај и види дал није било тако ?
и шта си ти мислио кад су они договорили тај бриселски спораѕум да се ускоро покрене (због чегасу и пали на следећим изборима ) да је србија могла потом да каже -ЕЈ ЕВО МИ НЕЋЕМО ПОТПИСАТИ БРИСЕЛСКИ СПРОАЅУМ ?
па шта мислиш како би то изгледало и какав би одговор у пропагандој кампањи запада био ако не овакав :
''ево срби су пре две године сами поркенули иницијативу око прављења бриселског спраѕума , па су сами инсистирали да се питање косова пребаци из СБ УН у брисел !
па су сами инсистирали чак да се мења реѕолуција 12 44 у оквиру тог спораѕума и САД ГАЗЕ СВОЈУ РИЈЕЧ И СВОЈЕ ИНССИТИРАЊЕ!
па ко може са такви мсрбима уоште причати о миру ?''
врућ кромпир нам је увалио налицкани тадић издајник.
а ти се сад рпавиш наиван ко да то ништа било није...
Brkaš briselski sporazum i neke prethodne pregovore. Dok su žuti vladali, pripadnici jedinice Rosu su dobijali metak u čelo. Nakon toga, za vreme SNS-SPS smo šipcima prepustili sve briselskim sporazumom. Elektroenergetiku. Pravosuđe. Pozivni broj. Tablice,Gazivode. Opštine, institucije. Živimo li u istoj državi? Niko nije izdao kao AVја не спинујем
ај говорим истин уа ти немој да прескачеш.
2010 је поркенута прича око тобож бриселског спораѕума. у овиру те приче СРБИЈА је инсистирала у ун да се косово пребаци из савета беѕбедности ун у брисел!
јел није ? ајде докажи да није, едукуј се
потом је иста та србија око тога на челу са тадићем , јеремићем и дачићем инсистирала од УН да се у овиру тог бдуућег споразума бриселског користи иѕмењена реѕолуција 12 44 и то у оном делу који директно оспорава легитимитет приштине тј једностане неѕависности косова!
ајде иди погледај и види дал није било тако ?
и шта си ти мислио кад су они договорили тај бриселски спораѕум да се ускоро покрене (због чегасу и пали на следећим изборима ) да је србија могла потом да каже -ЕЈ ЕВО МИ НЕЋЕМО ПОТПИСАТИ БРИСЕЛСКИ СПРОАЅУМ ?
па шта мислиш како би то изгледало и какав би одговор у пропагандој кампањи запада био ако не овакав :
''ево срби су пре две године сами поркенули иницијативу око прављења бриселског спраѕума , па су сами инсистирали да се питање косова пребаци из СБ УН у брисел !
па су сами инсистирали чак да се мења реѕолуција 12 44 у оквиру тог спораѕума и САД ГАЗЕ СВОЈУ РИЈЕЧ И СВОЈЕ ИНССИТИРАЊЕ!
па ко може са такви мсрбима уоште причати о миру ?''
врућ кромпир нам је увалио налицкани тадић издајник.
а ти се сад рпавиш наиван ко да то ништа било није...
Don Milo, kadar SKJ, je sigurno tata za ovoga.Нешто ми се јавља да су му деца већ и иноземству. А са којим новцима питам се...
Мило јесте радио свашта финансијски али није,бар не овако, спроводио сатрашивање, подржавао батинање, гажење..
Зашто нису умели да га процесуирају за малверзације...ми то не смемо да пропустимо.
Зато нам треба независно тужилаштво пре промене власти.
Nebitna je. U otrovnoj sredini raste samo korov. Treba pročistiti vazduh.Видим да сви имају мишљења и предлоге, па зашто не бих и ја.
Дакле ауторска.
Могуће да би разешење Загорке Доловац био добар почетак разрешења.
Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.
Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.
После би све ишло лакше.
Шта мислите?
твој посао је наука. држ се ти тогаDakle, Nato, znamo šta nam je posao
Da imamo vlast koja doživljava sve kao svoj posao i ne meša se u stvari koje ih se ne tiču.
Штитићемо га.Imamo mi pravnika, ali su izloženi pretnjama i pritiscima. Neko sa strane ne bi bio.
Да закључимо, ми матори да проводимо револуцију овде по крсти, а у стварности да пустимо децу да раде, и ако треба негде да се превезу или нешто да се скува, друго да се не петљамо, јер да смо знали, не би они морали сад то да решавајуНаш највећи проблем је бављење и анализирање проблема уместо тражење решења.
Апсолутно непрагматични, зато не капирате ове младе, они траже решење да обаве то и врате се свом животу.
Док ми матори само би да тлапимо поваздан ко је крив, ко је више а ко највише крив и да седимо у својој зони комфора.![]()