Разрешење Загорке Доловац решење за све?

Može, i da dovedemo onu iz Rumunije, kako se ono zvaše, Laura ... ?
pricali smo o njoj zakasnio si bas u ovoj temi
to je patka zapada

ne sme laura kovesi da pisne oko zapadnih igraca u francuskoj nemackoj i slicno... tamo gde joj puste tamo je inspektor kluzo...
kasnis

bas ce rumunka bude strah i trepet zapadu... kako da ne

pricali smo o njoj zakasnio si bas u ovoj temi
to je patka zapada

ne sme laura kovesi da pisne oko zapadnih igraca u francuskoj nemackoj i slicno... tamo gde joj puste tamo je inspektor kluzo...
kasnis

bas ce rumunka bude strah i trepet zapadu... kako da ne
Kasni cela država sa tim stvarima, za mene manje - više.

U pravu si, nego korupcija postoji otkako je sveta i veka, kao i onaj specifični zanat. Činjenica je da je sada u mega formatu i da je treba obuzdati, ali kako da ti kažem, moraš prvo šefa (znamo kog) g-đe Dolovac sruštiti da bi se tu nešto promenilo.... ovako niš od svega, isto kao kad smo zamenili slavka budihnu u rts-u, sličan efekat, a šef mu ostao još 11 godina u kancelariji nije bilo promene nekakve...
Па то је питање кокошке и јајета, он мора нешто да предузме, избори никога не занимају у овом моменту и нико их не жели пре него се обезбеде фер услови а услов услова је рад институција да би протести престали.
Дакле, он мора нешто да предузме, нњ може да остане на власти и да игнорише милион људи на улици.

Не би, увек ће бити оних које политика интересује, неки због идеја, неки због интереса али мора да постоји контрола и све ок.
Ја могу да замислим Србију без корупције, зашто ви не можете?
Ma, mogu, nego mi smešno, zamišljam situaciju da se ne mogu okoristiti o politiku, pa desetkovali bi se političari

Kod nas ne idu politiku jer žele da upravljaju i da doprinesu, već da se obogate i da imaju uticaj, što opet donosi lovu.

Ma, mogu, nego mi smešno, zamišljam situaciju da se ne mogu okoristiti o politiku, pa desetkovali bi se političari

Kod nas ne idu politiku jer žele da upravljaju i da doprinesu, već da se obogate i da imaju uticaj, što opet donosi lovu.
Буквално, потпуно наопако постављен систем.
Имамо АВ без дана радног стажа а милионер, исто Вулин и ко зна колико још.

ако је ко читао књигу роберта музила - човек без својства , он зна онда ко је загорка доловац

прави пример чиновничког наступа, у корупционом систему где само тако можеш да напредујеш

слаб се раѕумете у бробу против криминала очито, ево преписке вучевића, андрејевих сарадника, дилера дроге кримоса које је европол преѕентовао а објавио крик овде, говоре о раѕним структурама кримоса који преко својих штела у политици и њихових интереса одлучују ко ће бити на местима попут јанвог тужиоца, директора полиције , овог оног свих оних који имају везу са спречавањем криминала како би њима живот био олакшан

потребна је мудра и тотална ренесанса по том питању

ѕа добробит наших наследника!

Poslednja izmena:
Буквално, потпуно наопако постављен систем.
Имамо АВ без дана радног стажа а милионер, исто Вулин
пази тај вулин је поред свих функција (начелник бие што је дебилност века) министар полиције, био и министар ѕа борачка питања ! а он је војску иѕбегао 1991 (рођен је 1972) када је у септембру требао ићи у јна , почетком отвореног сукоба јна са туђмановим зенгама

био је кажу ћорав...а није био ћорав да после годину два код мире марковић у јулу краде?!

дебилност пар ехеланс али то јесте одлика титине удбе да државом влада последња олош и многи никоговићи...
и ко зна колико још.
чеда јовановић
данас и тај прашак , олош неком виче да је ''жута олош''?

Кавеши, та што је спомињем.
Имамо ми правника, само да је поштен и следи њен пример.
А ми ћемо да са улице пратимо. 😁🥰
Imamo mi pravnika, ali su izloženi pretnjama i pritiscima. Neko sa strane ne bi bio.

Imamo mi pravnika, ali su izloženi pretnjama i pritiscima. Neko sa strane ne bi bio.
не долази у обзир

тек ти са стране западњаци су се овајдили овде преко тобож инвестиција и фабрика...
они су главна подршка титиној удби од 48ме и њет русима
нека фала

Nezgodna situacija. Usađen mentalitet. Vekovima. Kada ćemo imati premijera kome je to posao, isti kao moj i tvoj. Lika koji se vozi grdskim prevozom, kao u Finskoj?

Видим да сви имају мишљења и предлоге, па зашто не бих и ја.
Дакле ауторска.

Могуће да би разешење Загорке Доловац био добар почетак разрешења.
Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.

Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?

Nazalost, to ne bi resilo nista jer je standardno tuzilastvo vezano za standardnu policiju i standardno sudstvo.
Ono sto je potrebno je kombinacija rumunskog scenarija i "sablje".

Rumunski scenario podrazumeva specijalno tuzilastvo sa posebnim odeljenjem policije, jer su samo na taj nacin mogli da i optuže i uhapse. Sa regularnom to nije bilo moguce. A sudilo im se u redovnim sudovima.

Za srpsku politicku mafiju je potrebno, pored rumunskog scenarija, i scenario iz sablje: specijni sud! Dakle da se oformi specijalan sud za sudjenje ovom zlu.

Realnost, na žalost, je ova tvoja druga rečenica.

Ali pazi, znam da ne voliš primere sa zapadne strane našeg geografskog područja, ali sedeći slučajno (jer sam bila gost u nekom institutu u Austriji) sa facama koji su direktori instituta tamo, pričali su nešto o Angeli Merkel dok je još bila kancelar, jer znaju nju i njenog muža (budući da se ona bavila kvantnom hemijom a on kvantnom fizikom), oni su sa žaljenjem pričali o svim politiarima uključujući nju, jer kao šta sve radi za tako male pare, u mislu šta joj je to trebalo. Pa na pitanje jednog a što je on ne podržava većina odmahnula rukom i rekla ma šta da ide sa njom da se pati po tim turama, bolje mu je na naučnim konferencijama. E sad, zaista ne znam koliku je platu imala, i da li je moguće da zaista nema korupcije tamo, ali mi deluje kao ideal da neko sažaljeva nekog kod nas od političara u vlasti.

Na stranu ta priča, ali zvanične plate koje imaju naši političari na vlasti su zaista smešne, i poslanici. Više ima ta Zagorka od njih. Što znači šta? to je svima jasno. Bio bi lep dan kada bi tu bili ljudi koji neka i imaju duploveću platu, ali da je to jedino primanje koje imaju.

Ali pazi, znam da ne voliš primere sa zapadne strane našeg geografskog područja, ali sedeći slučajno (jer sam bila gost u nekom institutu u Austriji) sa facama koji su direktori instituta tamo, pričali su nešto o Angeli Merkel dok je još bila kancelar, jer znaju nju i njenog muža (budući da se ona bavila kvantnom hemijom a on kvantnom fizikom), oni su sa žaljenjem pričali o svim politiarima uključujući nju, jer kao šta sve radi za tako male pare, u mislu šta joj je to trebalo. Pa na pitanje jednog a što je on ne podržava većina odmahnula rukom i rekla ma šta da ide sa njom da se pati po tim turama, bolje mu je na naučnim konferencijama. E sad, zaista ne znam koliku je platu imala, i da li je moguće da zaista nema korupcije tamo, ali mi deluje kao ideal da neko sažaljeva nekog kod nas od političara u vlasti.

Na stranu ta priča, ali zvanične plate koje imaju naši političari na vlasti su zaista smešne, i poslanici. Više ima ta Zagorka od njih. Što znači šta? to je svima jasno. Bio bi lep dan kada bi tu bili ljudi koji neka i imaju duploveću platu, ali da je to jedino primanje koje imaju.
то смо већ решили и сваки иоле образован и нормалан сбрин зна да би и троструке веће плате њима биле исплативе за србију с обзиром колко покрадоше до сада са овим тобож малим платама...

тако да можемо ми то и без западних скотова.

Kod nas se uglavnom zato ide u politiku, ali ovo je više od uticaja i love, jer se ovde ozbiljno krade i pljačka.

Poslednja izmena:
Nazalost, to ne bi resilo nista jer je standardno tuzilastvo vezano za standardnu policiju i standardno sudstvo.
Ono sto je potrebno je kombinacija rumunskog scenarija i "sablje".

Rumunski scenario podrazumeva specijalno tuzilastvo sa posebnim odeljenjem policije, jer su samo na taj nacin mogli da i optuže i uhapse. Sa regularnom to nije bilo moguce. A sudilo im se u redovnim sudovima.

Za srpsku politicku mafiju je potrebno, pored rumunskog scenarija, i scenario iz sablje: specijni sud! Dakle da se oformi specijalan sud za sudjenje ovom zlu.
Наравно да би решило да се од нечњга започне.
Ок, нови Врховни тужилац даје налог за формирање Специјалног тужилаштва против корупције.
Зашто сте малодушни? Зашто не верујете да Србија има памет и снагу а сад је и тренутак.

Али транспарентно да ми имамо увид и контролу или поново на улицу, јбг ...док не схвате да нећемо да трпимо.
тачно

не сме се допустити да нас опет превеслају.
сада је моменат, многе су нас превеслали

Back