Разрешење Загорке Доловац решење за све?

Видим да сви имају мишљења и предлоге, па зашто не бих и ја.
Дакле ауторска.

Могуће да би разешење Загорке Доловац био добар почетак разрешења.
Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.

Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?
Ma jok, postaviti majića za ministra pravosudja je jedino rešenje....

Мислим да скупштина мора да је разреши али, шта је то за АВ да уради?
осим ако не штити брата јер би тако нешто сигруно брата одвело на робију ?
Само да се ослободи блокада и људи на улицама
те улице не би било јер не би било основа за то ако би се ПОТПУНО ИСКРНЕО ИСПУНИЛИ ЗАХТЕВИ

ако би и у случају испуњења свих захтева у потпуности и искрено и даље наставили протести сам оби се покаѕало лице шта им је циљ

треба гурати захтеве до испуњења

имаће да бирају, или да их испуне или да утекну тј оду сами приморани јел...

треће нема

а када их испуне многи ће у буваре, то и сама знаш. дакле имају два пута.

U tužilaštvu su klonirali Zagorku, izgleda.

Ako neko pokuša da radi svoj posao, ona i njena ekipa ga sklone, premeste, oduzmu mu slučaj.

Još 2023. dvema tužiteljkama je oduzeto pravo na vođenje postupka u slučaju vazanom za pljačku u EPS-u.
Zbog toga su iste godine u martu bili protesti ispred Vlade.
E to!
Slučaj sa EPS-om je dokaz da ima više Zagoraka Dolovac
Treba sve njih u kompletu skloniti

Sve sudije i tužitelji su izabrani po istim principima od sličnog kadra. Kako zaključujemo da jedna smena menja sve?

Uzgred, zašto nemamo zakon u kome se tužioci biraju na izborima, kao u nekim zemljama npr. u Americi?
Не мислим да мења, али за почетак да се покрене антикорупцијска борба, прекине ланац коруптивних дилова, па даље редом.
Ваљда смо сви свесни да се деценијама схебаван систем не поправља преко ноћи, требаће године али сигурна сам да је спречавање корупције најбитније за почетак.
Све будуће владе и преседници то морају знају јасно.

осим ако не штити брата јер би тако нешто сигруно брата одвело на робију ?

те улице не би било јер не би било основа за то ако би се ПОТПУНО ИСКРНЕО ИСПУНИЛИ ЗАХТЕВИ

ако би и у случају испуњења свих захтева у потпуности и искрено и даље наставили протести сам оби се покаѕало лице шта им је циљ

треба гурати захтеве до испуњења

имаће да бирају, или да их испуне или да утекну тј оду сами приморани јел...

треће нема

а када их испуне многи ће у буваре, то и сама знаш. дакле имају два пута.
Истина, али ко да им суди ако је најважнији орган окупиран од стране клона Загорке Доловац.

Капирам да ће АВ понудити студентима нешто, ја бих прво то тражила као услов за преговор.
Смена Загорке Доловац и право на предлог кандидата а они нека изаберу кога да изгласају.

Капирам да ће АВ понудити студентима нешто, ја бих прво то тражила као услов за преговор.
Смена Загорке Доловац и право на предлог кандидата а они нека изаберу кога да изгласају.
To se slažem.
Ako se ide na quasi pregovore, mora neki uslov, i to "kapitalac" od uslova

A onda tog koga oni izglasaju bude pod pritiskom udbe titine, rezimske, i bude potkupljen ?

Sve sudije i tužitelji su izabrani po istim principima od sličnog kadra. Kako zaključujemo da jedna smena menja sve?

Uzgred, zašto nemamo zakon u kome se tužioci biraju na izborima, kao u nekim zemljama npr. u Americi?
Ona je Republički javni tužilac
Kao kraljica u šahu
Tako ja kontam
Ako ode kraljica, lako će i laufer i konj i top

Видим да сви имају мишљења и предлоге, па зашто не бих и ја.
Дакле ауторска.

Могуће да би разешење Загорке Доловац био добар почетак разрешења.
Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.

Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?
mada mene baš briga za dotičnu i veliku većinu njih koji su se lepo smestili na državnu sisu ali ona nije bila studentski zahtev
novi ne dolaze u obzir a nisu ni potencirali (sem opozicionih politikanata)
lepo je znati da se studentima izašlo u susret i sa jeftinijim školarinama što su uvaženi profesori dočekali na nož jer su mislili na svoje plate.

Можда ја видим погрешно, али мислим да је то у овом тренутку најважнија позиција у држави од које може и мора да крене разрешење ове море од државе.
ali ne sama

sa novom osobom na njenom mestu mroa doci tim uz tu novu osobu

ne vrdi druagcije.
pojesce je

Back