Разрешење Загорке Доловац решење за све?

Ната Ли

дистрикт
VIP
Poruka
50.235
Видим да сви имају мишљења и предлоге, па зашто не бих и ја.
Дакле ауторска.

Могуће да би разешење Загорке Доловац био добар почетак разрешења.
Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.

Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?

Дакле ауторска.

Тако би на један начин био испуњен део захтева а обзиром да Адвокатска комора подржава студенте као и велики број судија, ето ко би могао да састави листу кандидата.

Оно што би морало да се догоди је да нови Републички јавни тужилац обави, надгледа и иницира антикоруптивне процесе по угледу на Ковеши.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?
слажем се.

Пишијада обична. Каква антикорупција кад овде имамо системску корупцију од врха.
Револуција и Револуционарни комитет и такви органи да хапсе све редом.
Све остало је најобичнија пишијада.

Тим решењима за 3 месеца бисмо имали нову надстрешницу и "Јово наново".

Пишијада обична. Каква антикорупција кад овде имамо системску корупцију од врха.
те манте пленуми и комитети , остави за пучанство на пантовчаку
срби ће имати комисије

Poslednja izmena od moderatora:
Све остало је најобичнија пишијада.

Тим решењима за 3 месеца бисмо имали нову надстрешницу и "Јово наново".
Глупости, па информиши чиме се бави Републички јавни тужилац па се врати на тему.:mazi:

Дакле ауторска.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?

Dobra ideja

те манте пленуми и комитети , остави за пучанство на пантовчаку
срби ће имати комисије
Добро. Није искључено да ће Кучић можда извозати јадне студенте. Шоу маст го он.
Ху Керс.

Poslednja izmena od moderatora:
резрешити је
тотално декриминализовати тужилаштво и судство

радити по уставу а не по криминално корупционашким штелама у нечијем интересу

ухапсити вучевића андреја за почетак па расчивијати тоталну нарко дилерску банду и све њихове сараднике...

„Шеф ВЈТ у Београду Ненад Стефановић, министарка Владе у оставци Маја Поповић, врховна тужитељка Загорка Доловац и још неколико подобних тужилаца овог викенда су на тајном састанку договорили расподелу плена. Сутра у 10х Високи савет тужилаштва планира да изабере 55 тужилаца лојалиста – највише за позиције у Београду“, навео је Алексић.

Према његовим речима, „идеја је да обезбеде да се правда не спроведе и да учврсте своје позиције“. Алексић је рекао и да им то „неће проћи“.

Извор: nova.rs

Глупости, па ингормиши чиме се бави Републички јавни тужилац па се врати на тему.:mazi:
"Судски вештаку нађи тој фирми нешто за шта да га казнимо, није платио рекет странци".

Отприлике и лично искуство из друге руке. Најобичнија прчварница од државе.

"Судски вештаку нађи тој фирми нешто за шта да га казнимо, није платио рекет странци".

Отприлике и лично искуство из друге руке. Најобичнија прчварница од државе.
Ниси адекватно обавештен да се укључиш у дискусију.

Да покушам сажето.
Тренутно је цео државни апарат под контролом једног човека али на јако климавим темељима.
Да би се срушио а да се успостави нови, здравији темељ неопходно је започети борбом против корупције а то све почиње и завршава се Републичким тужилаштвом. Ако би добило аутономију, све би се разрешило.

Дакле ауторска.

После би све ишло лакше.
Шта мислите?
U tužilaštvu su klonirali Zagorku, izgleda.

Ako neko pokuša da radi svoj posao, ona i njena ekipa ga sklone, premeste, oduzmu mu slučaj.

Još 2023. dvema tužiteljkama je oduzeto pravo na vođenje postupka u slučaju vazanom za pljačku u EPS-u.
Zbog toga su iste godine u martu bili protesti ispred Vlade.

Да покушам сажето.
Тренутно је цео државни апарат под контролом једног човека али на јако климавим темељима.
Да би се срушио а да се успостави нови, здравији темељ неопходно је започети борбом против корупције а то све почиње и завршава се Републичким тужилаштвом. Ако би добило аутономију, све би се разрешило.
Ја не верујем ни у каква мирна решења овде, али добро играјте се, није проблем.
Док не крене неки побуњени генерал и војска да хапси ја не верујем ништа.
Оволика пишијада од државе да се реши са неким новим тужиоцем мени делује скроз невероватно.
Али ако вам је неко решење нека вам је.
Све мислим да ће и тог тужиоца да купе за шприцер и кавурму.

Да покушам сажето.
ај без те аутономије
ми срби на северу србије смо алергични на ту реч

довољно је рећи апсолутну независност судства и тужилаштва

ај без те аутономије
ми срби на северу србије смо алергични на ту реч

довољно је рећи апсолутну независност судства и тужилаштва
Па то је исто. Тужилаштво и судство мора да постане независно. Мора.

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-49762087

За случај да неко не зна ко је Лаура Ковеши
ма и та лаура је део бриселске патке

немој се превише палити на њу

западној багри је јасно да је режим овде због корупције доивео амбис па сад као...
мислиш да једна румунка нешто сме да учини пртоив зашадњака ако јој врх запада то не одобри ?

не заваравајмо се управо је запад пример највеће ен демократије...

тј ''њихове'' демократије

Back