Разоткривање зла на највишим политичким структурама!

Ilinoida

Domaćin
Poruka
4.843
Обавезно погледајте овај видео, невероватно!

Ово би требао свако да погледа.

https://video.google.com/videoplay?docid=-4828143628803155836&hl=en#

Кратак увод: На овом видеу који ћете гледати говори се о проблемима савременог друштва, и увођењу сатанизма у сваку пору друштвеног система, па све до политичких врхова. Није у питању никаква теорија завере, већ се говори о чињеницама, износе се докази, пројекти који се реализују ради постизања одређених промена у друштву. Пре свега, савремени свет и политичари се баве лечењем симптома, а не УЗРОКОМ. Овде је реч о увођењу различитих ствари под окриљем "право на слободу сваког појединца", где се уводе слободе промовисања геј организација, па чак до педофилије! Осим тога овде су одређена лица ДИРЕКТНО сведочила о неким стварима везано за сатанизам, неки који су успели да се извуку. Социолози и психолози нису кадри да реше ове проблеме, и готово све се "отура" на неке друге стране, а проблем је доста дубљи.

Погледајте, јер је овај видео користан и може вас припремити да знате шта долази.

Хвала на слушању.
 
Poslednja izmena:
O cemu se radi juce mi riknuo kucni bioskop preko kog sam imao ton?

Ради се о томе како је у главне политичке и друштвене структуре ушао сатанизам, наравно, није у питању никаква теорија завере и слично, већ конкретно је приказано на који начин и шта се све ради данас у политици, шта се ново уводи у све друштвене системе, почевши од реформе образовања па на даље. Кроз различите "пројекте" под окриљем "заштите људских права" уводи се одобравање различитих организација, геј, и увођење педофилије. Није ништа измишљено, све је дато "црно на бело" како се спроводи и који су механизми у питању.
 
Колико ја знам, није било

Ово је корисно, треба људе упознати и упозорити их на опасност

Интересантно је негде од 29.минута... нарочито су занимљиви клипови... али
остаје ми непознаница тај лик, тј. познато ми је да је он неки заступник оне
протестантске секте креациониста овде...

Али, препоручујем свакоме да погледа па нека сам просуди...
 
Интересантно је негде од 29.минута... нарочито су занимљиви клипови... али
остаје ми непознаница тај лик, тј. познато ми је да је он неки заступник оне
протестантске секте креациониста овде...

Али, препоручујем свакоме да погледа па нека сам просуди...

Не знам о аутору ништа, тако да ти не могу дати неку поуздану информацију. Само сам добила линк од једног пријатеља да погледам. Веома интересантна прича, доста тога је тачно, везано за "промовисање сатанизма" кроз различите врсте едукације, телевизије и слично....Сматрала сам да није лоше чути ово, корисно је.

Да, од 29 минута је најзанимљивије, страшно..... :sad2:

Клипови су језиви, ја сам се најежила слушајући оног младића/човека како је сведочио о окултизму, из ког се извукао.:sad2:
 
Poslednja izmena:

Back
Top