Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
pozz..da li ste se nekada razocarali u nekoga i zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek i to..uz put pisu ako hoce.Или ако вас збуни насловно питање онда - да ли вас је некада неко изненадно позитивно одушевио (и да се то дугорочно потврди као оправдано)?![]()
to su bas rijetki trenutci..da me neko odusevi.Или ако вас збуни насловно питање онда - да ли вас је некада неко изненадно позитивно одушевио (и да се то дугорочно потврди као оправдано)?![]()
a ne znam da li glume ili nesto po prirodi odnosa ocekujemo...je li...kao recimo od clanova porodice...pa posto se ne ponasaju shodno nasim ocekivanjima dolazi do razocarenja...mozda je delimicno i do nas...glume..pa ih covjek vremenom skonta.
jesi je eliminisao?Jeste, jedna jako dobra drugarica koja je postala SNS bot.
Naravno da jesam,više puta. Zbog toga što se taman ponadam da je dobra osoba a onda mi ona zabije nož u leđa. I onda opet, navlači Teodora masku navlači hladnoću,ignoriši,trpi...I onda kada osoba ne prestaje, Teodora udri najjače što možeš.pozz..da li ste se nekada razocarali u nekoga i zasto?
vratila si se.a ne znam da li glume ili nesto po prirodi odnosa ocekujemo...je li...kao recimo od clanova porodice...pa posto se ne ponasaju shodno nasim ocekivanjima dolazi do razocarenja...mozda je delimicno i do nas...
ali kakav je to covek bez 0 emocija, 0 ocekivanja...a svako ko ih iole ima...bude zaj.eban manje ili vise...vise puta u zivotu...valjda je to tako normalno...
a gde sam to bila?vratila si se.
nisi me razocarala.![]()
![]()
isto..dva lica imaju.Naravno da jesam,više puta. Zbog toga što se taman ponadam da je dobra osoba a onda mi ona zabije nož u leđa. I onda opet, navlači Teodora masku navlači hladnoću,ignoriši,trpi...I onda kada osoba ne prestaje, Teodora udri najjače što možeš.
I tako se naš odnos završi. Njihovim lažnim izvinjenjem i mojim ignorisanjem.
Zelje su zelje, a realnost je realnost. Nema veze sa hrabroscu.Bila bi ludost, i trosenje zivota i energije uzalud ako bi se trudio da ostvarim nesto za sta nemam ni osnovne uveteovo sam maloprije vidjela na netu
Pogledajte prilog 1048473
isto..isto.Kad cujem kad mi kazu trzni se..pa onda mozes bolje..ja jedva i ovo.Zelje su zelje, a realnost je realnost. Nema veze sa hrabroscu.Bila bi ludost, i trosenje zivota i energije uzalud ako bi se trudio da ostvarim nesto za sta nemam ni osnovne uvete
isto..isto.Kad cujem kad mi kazu trzni se..pa onda mozes bolje..ja jedva i ovo.
pametan odgovor..ja jedva i ovo do sad..Uobicajeno je da okolina uvek ima bozanstvene planove za tvoj zivot, i puno nepotrebnih saveta.Uglavnom oni koji su sjebali vlastiti zivot. Zivot , istina ima neku strategiju, i treba nesto malo planirati, ali u okviru realnih mogucnosti, i situacije (materijalne) u kojoj se nalazis.Moje iskustvo je da mladi ljudi uglavnom znaju sta nece, pa je i to neki pocetak planiranja