Razocarenje

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Или ако вас збуни насловно питање онда - да ли вас је некада неко изненадно позитивно одушевио (и да се то дугорочно потврди као оправдано)? :D

jesu naravno...vise puta...sto je blizi neko vise boli...veca su ocekivanja...a ko? od kolega, prijatelja, porodice...nakupilo se :lol:
no nista toliko znacajno veliko...sto se nije moglo resiti prostim brisanjem tih individua iz zivota i memorije :)

glume..pa ih covjek vremenom skonta.
a ne znam da li glume ili nesto po prirodi odnosa ocekujemo...je li...kao recimo od clanova porodice...pa posto se ne ponasaju shodno nasim ocekivanjima dolazi do razocarenja...mozda je delimicno i do nas...
ali kakav je to covek bez 0 emocija, 0 ocekivanja...a svako ko ih iole ima...bude zaj.eban manje ili vise...vise puta u zivotu...valjda je to tako normalno...

pozz..da li ste se nekada razocarali u nekoga i zasto?
Naravno da jesam,više puta. Zbog toga što se taman ponadam da je dobra osoba a onda mi ona zabije nož u leđa. I onda opet, navlači Teodora masku navlači hladnoću,ignoriši,trpi...I onda kada osoba ne prestaje, Teodora udri najjače što možeš.
I tako se naš odnos završi. Njihovim lažnim izvinjenjem i mojim ignorisanjem.

a ne znam da li glume ili nesto po prirodi odnosa ocekujemo...je li...kao recimo od clanova porodice...pa posto se ne ponasaju shodno nasim ocekivanjima dolazi do razocarenja...mozda je delimicno i do nas...
ali kakav je to covek bez 0 emocija, 0 ocekivanja...a svako ko ih iole ima...bude zaj.eban manje ili vise...vise puta u zivotu...valjda je to tako normalno...
vratila si se. :obozavam:
nisi me razocarala. ;) :)

ovo sam maloprije vidjela na netu
Screenshot_2021-11-09-18-11-26-1.png

isto..isto.Kad cujem kad mi kazu trzni se..pa onda mozes bolje..ja jedva i ovo.

Uobicajeno je da okolina uvek ima bozanstvene planove za tvoj zivot, i puno nepotrebnih saveta.Uglavnom oni koji su sjebali vlastiti zivot. Zivot , istina ima neku strategiju, i treba nesto malo planirati, ali u okviru realnih mogucnosti, i situacije (materijalne) u kojoj se nalazis.Moje iskustvo je da mladi ljudi uglavnom znaju sta nece, pa je i to neki pocetak planiranja

Uobicajeno je da okolina uvek ima bozanstvene planove za tvoj zivot, i puno nepotrebnih saveta.Uglavnom oni koji su sjebali vlastiti zivot. Zivot , istina ima neku strategiju, i treba nesto malo planirati, ali u okviru realnih mogucnosti, i situacije (materijalne) u kojoj se nalazis.Moje iskustvo je da mladi ljudi uglavnom znaju sta nece, pa je i to neki pocetak planiranja
pametan odgovor..ja jedva i ovo do sad..

Back