Razočaranje

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
9.612
TEMA.jpg

Često smo u prilici da čujemo rečenice "Ja sam se razočarala" ili "Baš sam razočaran, očekivao sam nešto sasvim drugo".

Možemo da se razočaramo u nekoga ili nešto.

Razočaranje je osećaj nezadovoljstva koji nastaje kada se očekivanja ili nade ne ostvare.

Jednom prilikom sam čula "Ne možeš da se razočaraš, ako nisi bila očarana".

Koliko puta ste bili razočarani?

Da li ste bili razočarani u sami sebe ili u druge osobe?

Šta sve može da bude razlog razočaranja?

Razočaranje počinje sa očaranjem. Koliko je velika začaranost, toliko veliko će da bude razočaranje.
ili sami sebi smo stavili vunicu ispred očiju.

nekad davno sam mislio da svi misle kao i ja, a onda sam se razočarao u samog sebe, kad sam primetio da to nije slucaj i da svako misli svoje misli a ne moje misli.
Od tada sam naucio da je sve u propagandi ;) i nikom ne verujem u njihovim mislima, a ni propagandi!

Često smo u prilici da čujemo rečenice "Ja sam se razočarala" ili "Baš sam razočaran, očekivao sam nešto sasvim drugo".

Možemo da se razočaramo u nekoga ili nešto.

Razočaranje je osećaj nezadovoljstva koji nastaje kada se očekivanja ili nade ne ostvare.

Jednom prilikom sam čula "Ne možeš da se razočaraš, ako nisi bila očarana".

Koliko puta ste bili razočarani?

Da li ste bili razočarani u sami sebe ili u druge osobe?

Šta sve može da bude razlog razočaranja?
Vise u sebe, nego u druge.

Ja sam jako razočaran u srpski narod jer neće da se menja. Ne treba samo vlast da se promeni nego mora narod. Razočaran sam jer narod ne vodi računa o svom zdravlju. A šta je važnije od zdravlja. Zdrav čovek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu, da bude zdrav. A u srbiji su svi bolesni i i dalje imaju 1000 želja. Umesto da se više kreću a ne da budi lenji i da se voze kolima, da voze bicikl, da se šetaju, da ne zagađuju okolinu, da prestanu da puše, da ne jedu samo meso i masnu hranu. Da smanje slatkiše i slaniše. Čovek se bolje oseća kad je zdrav, koliko ja znam. Telo je hram. Hardver, ne možeš da imaš dobar softver u vidu psihologije ako nije dobar hardver. Jako sam razočaran u nizak nivo svesti o sebi i drugima. Da ne budu egoisti. Da više pružaju i daju nego što primaju. Da narod nije sebičan i nekulturan. Da pomažemo jedni drugima. Da kažemo stop nepotizmu i korupciji. Da prestane zapošljavanje preko veze.

A za svet sam isto jako razočaran jer se samo materijalno gleda. Svi su egoisti. Lenji, poročni. Pohlepni. Veruju u dogme, ratuju i dalje. Jako primitivno i nezrelo. Ceo svet je nezreo. Neozbiljni prema životu i patnji. I internet nas je još više razdvojio. Kad budi pitali kad će biti bolje, možemo im reći da je bolje već bilo. Nažalost. Želim da bude više ljubavi.

Pravde. Slobode, mira. Biće mi drago da odem sa ovog sveta kad dođe vreme za to ako se ništa ne promeni na bolje.

A i lično i privatno sam razočaran u sve bivše lažne prijatelje i bivšu lažnu familiju. Računajući sve. Ali uvek imam neku nadu u sebi da će biti lepše i bolje i to mi daje malo volje i održava u životu, još uvek, za to malo što je ostalo od života.

Mislim da sam više bila povređivana nego što sam bila razočarana u druge ljude.
U sebe već jesam bila razočarana, upravo zbog navedenog - ne ulazi svako u naš život sa dobrim namerama.
Što pre to shvatimo to bolje po nas, i nema očekivanja pa samim tim ni razočarenja ili osećaja povređenosti.
Prosto, to je prirodni "odbrambeni mehanizam" koji ili već poseduješ, ili ga vremenom stvoriš.
Danas ne pamtim kada mi se tako nešto poslednji put desilo, i ono što jeste ostavila sam tamo gde pripada - u prošlosti.

Razočaranje počinje sa očaranjem. Koliko je velika začaranost, toliko veliko će da bude razočaranje.
ili sami sebi smo stavili vunicu ispred očiju.

nekad davno sam mislio da svi misle kao i ja, a onda sam se razočarao u samog sebe, kad sam primetio da to nije slucaj i da svako misli svoje misli a ne moje misli.
Od tada sam naucio da je sve u propagandi ;) i nikom ne verujem u njihovim mislima, a ni propagandi!

Када дуууубље погледаш видећеш да имају све/и баш исту основну мисао ..само им се разликује

когницији перцепција амбалажа експресија вокализација артикулација

Back