(Razno, Humor) With great power...

1381946_456003181178962_1352346094_n.jpg
:D

Sretnu se proton i neutron,
i kaže proton:
"Ma nabijem te"

.................

Razbolele se farmeru kokoške. Pošto veterinar nije utvrdio o čemu se radi, farmer je pozvao naučnike: hemičara, biologa i fizičara.

Prvo hemičar počne da ispituje hemijski sastav krvi, međutim ne nađe ništa.
Zatim biolog uzme uzorke tkiva, ali ne prođe ništa bolje.

Dođe fizičar, nađe jedan kamen u dvorištu, sedne na njega i ćuti. Posle pola sata počne nešto brzo da piše i uskoro vikne: "Imam rešenje! Međutim ono se može primeniti samo na sferične kokoške u vakuumu."

.................

Dobili zadatak inženjer, fizičar i matematičar da stado ovaca zatvore u što manji krug ograde.
Inženjer okupi ovce u krug i kaže "za datu površinu krug će najmanje ograde da potroši" i onda ih ogradi tom ogradom.
Fizičar napravi kružnu ogradu beskonačnog prečnika, i smanjuje prečnik ograde dok se sve ovce ne skupe na najmanju moguću gustinu
Matematičar stane malo i zamisli se, a onda uvati ogradu i ogradi sebe i kaže : "Sada označimo da sam ja spolja"

................

Fizicar, hemicar i matematicar se nadju na pustom ostrvu sa hranom u konzervi - bez otvaraca. Kaze fizicar: "Ma dajte mi neku polugu ima da im j***m mater". Dodje hemicar i kaze: "Ma iskuliraj samo ih ubacimo u more i cekamo da so nagrize metal". Na sta matematicar veli: "Evo resenja! Pretpostavimo da imamo otvarac..."

Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu.
Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak.

* Recimo, Mujo, da putuješ vozom i toplo ti je u kupeu. Šta ćeš da uradiš?

* Pa, otvorim prozor.

* E, odlično. Prozor ima površinu 1.5 m2, kupe ima zapreminu 12 m3, voz juri 80 km/h ka zapadu, duva južni vetar 5 m/s. Za koliko će se izvetriti kupe?

Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi šta je bilo. Sledeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču.

* Recimo, Haso, da putuješ vozom i toplo je u kupeu. Šta ćeš uraditi?

* Skinem sako.

* Jako je toplo!

* Skinem džemper i košulju!

* Strašna vrućina i još ti je toplo!

* Skidam pantalone i čarape!

Iznerviran profesor počne da besni.

* I šta misliš preko od tebe sedi crnac kojem počinje da se diže dok se ti skidaš. Šta onda?

* MA MOŽE ME J***I CIJELI KUPE ALI JA PROZORA NE OTVARAM!

Kako matematicar doziva kokosku?
3,14 3,14 3,14 3,14 3,14

--------------------

Dolazi Perica iz škole i kaže ocu:
Tata, dobio sam jedinicu iz matematike, ne znam one negativne brojeve.
Otac će na to:
Slušaj, sine, to ti je ovako, da ti objasnim: Imaš prazan autobus i na prvoj stanici uđe pet putnika. Na drugoj stanici izađe sedam putnika. Znači, na trećoj trebaju ući dva putnika da bi autobus bio prazan.

--------------------

Sta je perpetuum mobile?
Mobilni koji se ne puni, a cena razgovora jednaka nuli.

--------------------

How many molecules in a bowl of guacamole?
Avacado's number.

--------------------

What does a biologist do when she gets twins?
Baptizes one and keeps the other as a control.

--------------------

What happened to the plant in math class?
It grew square roots.

Back