Raznet brat svedoka protiv Darka Šarića

gost 273051

Elita
Poruka
18.927
Radojica Joksović (32), brat od strica Nebojše Joksovića, ubijen eksplozivom u automobilu „audi 6“ nasred ulice
Radojica Joksović (32) raznet je eksplozivom juče oko 14 časova u svom automobilu „audi 6“, u Ulici braće Vučkovića, u naselju Bele vode. Radojica je brat od strica Nebojše Joksovića, svedoka-saradnika protiv Darka Šarića, i njegov čovek od poverenja. U eksploziji je lakše povređen Predrag R. (35), koji je sedeo na mestu suvozača.

http://www.kurir-info.rs/raznet-brat-svedoka-protiv-darka-sarica-clanak-302017

mislim niko od njih nije bilo malo dete kad je odlucio da neke stvari treba da uradi..
te neke stvari daju neke bonuse..
ali i uzimaju..
rezon skoro svakog od njih je (bio) bolje jedan dan kao lav, nego sto godina kao ovca..
ako je novac koji su na takav nacin zaradili vredeo ovakvog kraja, onda je to to..

jedino mi nije jasno zasto pojedini podizu ktitorski crkve..zasto nose brojanice i krstice okacene o retrovizor..
podsvest radi zbog ucinjenog?

mislim niko od njih nije bilo malo dete kad je odlucio da neke stvari treba da uradi..
te neke stvari daju neke bonuse..
ali i uzimaju..
rezon skoro svakog od njih je (bio) bolje jedan dan kao lav, nego sto godina kao ovca..
ako je novac koji su na takav nacin zaradili vredeo ovakvog kraja, onda je to to..

jedino mi nije jasno zasto pojedini podizu ktitorski crkve..zasto nose brojanice i krstice okacene o retrovizor..
podsvest radi zbog ucinjenog?

poslushaj pesmu Beogradskog Sindikata "Svedok saradnik" sve ce ti se kasti...

Back